2010 şubat bebeklerinden yürümeye başlayan varmı yada emeklemeye başlayan?

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
kızlar 27 şubat 2010 da bebeğim doğdu emeklemiyor sadece ellerinden tutunca adımlar atıyor aceba benim bebeğim geçmi kaldı neden emeklemedi 10 ayına yeni girdi benmi acele ediyorum yoksa emeklemeden mi yürüyecek sizin bebekler ne durumda şimdiden teşekkürler...

8 şubat dogumlu kızım 2 aydır emeklıyor. 3-4 metre yuruyor. ılk adımlarını 15 gun once attı şu an ev ıcınde yuruyebılıyor ama cok kontrolsüz. her an düşücek gibi...

oğlum 3 Şubat dogumlu, 7,5 aylık emeklemeye başladı.şimdi de sehpa ve koltuklara tutunarak sıralıyor.İlk arabam'la evde dolaşıyor.
bebekler diş cıkarma,konuşma,yürümede anne babaya cekebiliyorlar sanırım,canım bence endişe etme .kilo ve boyu nasıl bebeginin? cok zayıf yada asırı kilolu cocuklar da gec emekleyip,gec yürüyebiliyorlarmış... yerde emekleme pozisyonunda ilerlemese de ileri geri hareketler yapmıyor mu? bu hareketlerden sonra bir anda emeklemeye baslıyorlar zaten.bir de DR una sordun mu?

kızlar 27 şubat 2010 da bebeğim doğdu emeklemiyor sadece ellerinden tutunca adımlar atıyor aceba benim bebeğim geçmi kaldı neden emeklemedi 10 ayına yeni girdi benmi acele ediyorum yoksa emeklemeden mi yürüyecek sizin bebekler ne durumda şimdiden teşekkürler...

Canım benimki de 26 Şubat 2010 doğumlu, emeklemiyor ama çok güzel sürünüyor. 6 aylıktan beri tutunarak ayakta duruyor ama çok yakın zamanda yürüyeceğini sanmıyorum. Sanırım sürünüp yürümeye başlayacak. Sen de endişe etme. Bazı bebekler erken yapıyor işte bazıları da geç. Görümcemin bebeği 2 ay küçük emekliyormuş.

25 şubat doğumlu kızım 2 aydır emekliyor,artık uzmanlaştı,sıralıyor,bu aralar da ayakta dikilip ellerini salıyor veeeeeeeeeee tabiki düşüyor..

benim kızım 10 şubat doğumlu tam 6 aylıkken emeklemeye başladı. 8 aylıkken kanepelerden tutunarak yürümeye başladı ve hala da öyle yürüyor... destek almadan yürüyemiyor sanırım henüz dengeyi bulamıyor....

benim bebekimde 26 şubat doğumlu sürünüyo asker gibi yürümeye hiç niyeti yok gibi döne döne sürüne sürüne emekliyo bakalım acele etmemek gerek her çocuk farklı benimki daha yeni diş çakardı mesela

benim kızım da 25şubat doğumlu.aynı endişeleri bizde yaşıyoruz.nede emeklemiyor diye.üstelik daha dişi de çıkmadı.yeni dönmeye başladı.yüzüstü yatıncadirekt dönüyor.nasl emeklesin bu durumda.10.ay ortalma bebeklerin emeklediği aymış.bakalım hayırlısı.yerde kalmazlar elbet yürürler emeklerler.takmıyoum.tdını çıkarıyorum:)

Back
X