2010 şubat bebişlerinden ayağa kalkan var mı?

ozzee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
220
8
318
Diğer
kızlar kızım 25 şubat doğumlu...6.ayından beri emekliyor..2 gündür de çekyata tutunarak kalkıyor..ama kalkarken parmak uçlarında kalkıyor,internette baktımda parmak ucunda yürümek bazı hastalıkların habercisi olabiliyormuş..ama tabi bizde yürüme yok..adım da atamıyor ama anneyim işte endişeleniyorum..sizinkiler ne durumda merak ettim de:)

canım merak etme bişey olmaz.benim oğlum 6.5aylıktan beri ayağa kalkıyor tutuupta.daha tam olarak basmayı bilmediği için öyşe denge sağlıyordur oyüzden qayak ucuna basıyordur...

benim oğlum da 8 şubat doğumlu 6 aylıkken sürünmeye sonra da emeklemeye, 6.5 aylıkken de tutunup kalkmaya başladı önce dizlerinin üzerinde kalkıyordu.

ben bi problem olacağını zannetmiyorum çocuklar nasıl kolaylarına geliyorsa öyle yapıyorlar..

Son düzenleme:
benim kız bugün dokuz aylık oldu ve daha dün emeklemeye başladı, bugüne kadar sürünüyordu.
henüz ayağa falan kalkamadığı gibi öyle bir çabası da yok, tembel galiba biraz. ben endişelenmiyorum valla, zamanı gelince hepsini yapacak, her çocuk bir değilki...

çocuğunuz yürrütece binmişmiydi

bazen yürütece binen çocuklar genelde parmak uçlarına basarlar birde yürüteci ilerletmek için vücutlarını öne atmaları gerektiği için yürürkende onu yaparlar.alışkanlıktan olsa gerek yavaş yavaş öğrenirr

ne güzell valla bebekleriniz büyüdüde yürümeye yelteniyorlar :1: darısı bizlerin 2011 şubat annelerinin başına inşallah

benim kızım da 8 ay 3 haftalık. emeklemeye niyeti yok ama ayakta durmaya çabalıyor 1 haftadır. ellerinden tutunca adım da atıyor uzun süre. dolanıyoruz evin içinde. her çocuk bir değil ki. endişelenecek bi durum da yok bence. zamanı gelince herşey olur.

kızım 1 aydır emekliyor. 9 ayımız bitmek üzere...
ellerinden tutunca yürüyor
koltuk ve beşiğin trabzanlarına tutunup kalkmaya çalışıyor.
kendini kaldırıyor ama poposunun üzerine düşüyor :)

Esra da İpek gibi ellerinden tutunca yürüyor ve parmak uçlarına basıyor. <ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Daha miler nerelerina basacaklarını bilmiyolar bence :))))

mehmette 1 aydır emeklıyor heryere tutunup ayaga kalkıyor sıralıyor ordan sıkılınca yere egılıp yerını ayarlıyo hooop oturuyo popısının uzerıne :9: sabahları besıgının kenarına tutunup kalkıyor bagırıyor bıze heyy mıllet uyanın dercesıne cıglıklar atıyo :9:

Son düzenleme:
çocuğunuz yürrütece binmişmiydi

bazen yürütece binen çocuklar genelde parmak uçlarına basarlar birde yürüteci ilerletmek için vücutlarını öne atmaları gerektiği için yürürkende onu yaparlar.alışkanlıktan olsa gerek yavaş yavaş öğrenirr

ne güzell valla bebekleriniz büyüdüde yürümeye yelteniyorlar :1: darısı bizlerin 2011 şubat annelerinin başına inşallah

yok canım zararlı diye almadık yürüteç

gencer 7 aylıkken sürünmeye başladı şuan 9 ay 1 haftalık 1 haftadır emekliyor ama koltuklara tutunarak ayağa kalkıyor ve hatta tutuna tutuna yürüyor koltuğun bir başından diğer başına kadar gidiyor fakat oturamıyor ellerini bırakıp atamıyor kendini başlıyor ağlamaya oturtun beni diye:)) onun dışında ellerinden tutup yürütmek en zevk aldığı şeylerden birisi ve gencerde parmak ucunda basıyor bunu ayakkabı ile aşabilirlermiş düz basmayı parmak ucunu unutmayı ayakkabı sağlayacakmış düz basınca gıdıklanıyo çünkü ayak altları zamanla alışacaklar yani bencede

yağızda 1,5 aydır emekliyor.koltuklardan tutunup kendi başına kalkıyor.koltuk boyunca tutunarak yürüyor.kendisine yer belirleyip ya popo üstüne daha boylamasına atıyor kendini yere.en çok da ellerinden tutunca yürümeye bayılıyor.aslında buna yürümek değilde koşamak diyelim.parmak uçlarında hiç yürümedi hep ayaklarını tam bastı yere.

yiğit alp yaşına girmesine 1 hafta kala emekledi sonunda dün akşam başladık:)
2 yaşına girerkende yürür herhalde..:)

benim minnoşa 11 aylık çok erken emekledi ( 5 - 5,5 aylıkken) ve sıralamaya başladı ellerinden tutarsak adım atıyor ama daha yürümek için bi çabası yok ama maşallahı var duvarlara, kapılara, dolaplara, koltuklara tutunup sıralıyor :emir_bebek:

benim kızımda 1 aydır emekliyor,koltuklardan sehbalardan tutunup kalkıyor,sıralıyor, ama yürümüyor,yürüteç kullandıgımızdanmı bilmem parmak ucu ile yürüyor ki çok bebekte bunu görüyorum bence gelişimleri açısından normal.

benim kızımda 6 aylıkken elinden tutnca yürüyor şuan şuan 10 aylık 5_6 adım atıyor.parmak ucunda yürümesine gelince hiç şüpen olmasın oğlum 4 yaşına kadar parmak ucunda yürüdü hiç bir problem olmadı...için rahat olsun.

açtığım konuyu unutmuşum yaaa:)adımı görünce şaşırdım..ecem 25 şubatta yaşına girecek ve şimdi 1-2 adım atıp düşüyor,bakalımyaşına kadar yürürmü?:nazar:

Back
X