2010 şubat prensi ömür'ün diş aşuresi :))

1tanelerimozi

ömrümün manası..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
1.193
0
0
Bursa
canlarım bizde adet olmadığı için bizimki diş buğdayı değil diş aşuresi oldu..

canım annem ben bilmem buğday falan aşure yapacağım deyince sesimizi çıkarmadık afiyetle yedik..

secilcim hepsi birbirinden güzel olmuş.emeğinize sağlık.dişleride sağlam sağlam olsun .parlak inci gibi olsun ömürümüzün:)))

çok güzel herşey seçilcim..iyi ki de yaptın..ne güzel bir anı işte..pastadaki resmi süper olmuş,tam uymuş yani günün anlamına...bütün dişlerini göstermiş kuzum...

ben de bu diş mumlarını çok beğenmiştim.sonra vazgeçip kendim yaptım..
kurabiyeler de çok başarılı,ellerine sağlık...
sanırım kitabı seçti Ömür de Bahar gibi...Allah bahtlarını açık etsin...hayırlı evlatlar olsunlar...

sedacım beni heveslendiren de sen oldun zaten.. senin diş buğdayını görünce bende yapmalıyım dedim :)))

diş mumlarını internetten sipariş verdim.. gayet güzel oldular senin çubuk şekerlerin kadar olmasa da..

bahar da ömür de öğretmen olacak herhalde :)))

bizde adet değildir diş buğdayı o yüzden kimse bilmiyor ilk oldu bu

pasta da yaptıramadık o ne ki diye karşılık verdi bütün pastacılar diş pastasını duyunca

resimli yaptırdım bende.. hoşuma da gitti..

Son düzenleme:
sayfaları karıştırmasan haberim bile olmayacak ömürün diş buğdayından

onun gülen yüzüne inci gibi dişlerine kocaman maşallah maşallah.Annesinede afferim yapıcam dedi hakkıyla yaptı ellerine emeğine sağlık canım.

sorma burcu yaa keyfim yok şu sıralar hafiften grip oluyor gibiyim o yüzden pek ilgilenemiyorum..

sağol canım valla yapmasam içimde kalacaktı güzel de oldu.. darısı doğum gününün başına.. :81::81:

Maşallah Maşallah.. Valla Daha Doğum Bile Yapmadım Ama Bu Diş Buğdayı Partisi Beni Şimdiden Heyecanlandırıyor, Hemen Gelsin İstiyorum :}

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşım.. evlat başka birşey rabbim ayırmasın..

güzel oluyor böyle etkinlikler anısı kalıyor.. allah isteyen herkese nasp etsin...

dolaşırken tesadüfen rastladım bir çok şeyi kaçırıyormuşum çok güzel olmuş ömürün diş aşuresi bende özendim valla doğum gününde bunuda aradan çıkarmayı düşünüyorum inşallah anlımın akıyla çıkarım bu işten

çok zevkli oluyor canım böyle şeyler. yap valla.

canım ya gerçektende hakkını vermişsin:)) ha buğday ha aşure ikiside bereket ne güzel...dişleride partisi kadar güzel inci gibi olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…