2010 temmuz anneleri bebeğiniz gece acıkıyormu?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
kızlar,bizimkisi bir ara acıkmıyordu sabaha kadar duruyordu şimdi yine acıkmaya başladı. bu sefer bezi sabaha kadar tutmuyor.sizinkiler ne durumda?

Ben Ağustos 2010 (6 Ağustos) annesiyim. Oğlum normalde deliksiz uyuyan bir çocuk. 2 ay önce kontrole gititğimizde doktor "artık gece sütün yetmeyebilir uyanmalar başlayabilir başlarsa kaşık maması takviyesi yap" demişti. bu konuşmadan iki hafta sonra uyanmaya başladı oğlum ben kaşık maması yerine 100-110 cc kadar devam sütü veriyorum yatmadan. Bir hafta önceki kontrolde "uynamıyorsa sistemini bozma ama uyanmaya başlarsa devam sütünün miktarını artıkmak yerine daha tok tutan kaşık mamasına geç artık" dedi. Şimdilik uyanmıyor ama uyanırsa öyle yapacağım.

bizimkisi baştan beri mama takviyesiyle gittiği için 4 aydırda sadece mama içiyor. aynı saatte hep uyanıyor. alışkanlık belkide acıktığından değil. vermessem ağlıyor çok. onu içince uyuyor. hep aynı saatte uyanıyor gece kaçta muhallebisini verirsem vereyim.

eren sadece ilk 3 ay geceleri uyandı.yaklaşık 6 aydır yani geceleri uyanmıyor.saat 9,5 - 10 gibi 180cc mamasını içiyor , sabah 7ye kadar uyuyor.ben işe giderken de 7 gibi mamasını içiyorum.canı isterse tekrar uyuyor , istemezse uyanık kalıyor ..

Son düzenleme:
2. ayından sonra hiç uyanmadı geceleri ama 4 . aya girince uyanmaya başladı bende bu duruma çok üzülüyorum walla uykusuz her gece yorgun ölesiyee

benimki her gece en az 2 kez uyanıyor. bazen 4-5-6 yı buluyor her seferinde emzirerek uyutuyorum..acaba napmam lazım uykusuzluktan perişan oldum. meme mi istiyor ona da emin değilim hemen uyusun diye emziriyorum ben de.

benimki uyanmıyor epeydir geceleri hasta falan değilse dr demekki doyuyor aç olsa uyanırdı demişti ben gece en son 12 de kaşık mamaları varya onlardan 150 ml suya 6 dolu tatlı kaşığı atıyorum 1 tatlı kaşığı da pekmez ekliyorum içip uyyo sabah 6-7 ye kadar dene derim bu şekilde ne de olsa artık çok büyüdüler anne sütü azaldı yetmiyordur bebişine en kötü ihtimalle gece uyanınca 1 kere bu mamadan ver dene...

selam , hangi kaşık mamasını kullanıyorsun marka vs. verebilir misin?

benim kız biberon almıyo o nedenle gece kalkınca verme şansım yok ama gece yatmadan yedirebilirim belki.

Kızımın deliksiz bir uykusunu görmedim daha
gece 12- 12 bucuk gibi uyur, ve 1 saatte olmadı en fazla 2 satte bır uyanır... sabaha kdr gögsümde bitişik uyuyor uyku düzeni sıfır.. napıcam nasıl olucak bilemiyorumm

selam , hangi kaşık mamasını kullanıyorsun marka vs. verebilir misin?

benim kız biberon almıyo o nedenle gece kalkınca verme şansım yok ama gece yatmadan yedirebilirim belki.

canım ben ülker hero baby sütlü ballı irmikli ve sütlü pirinçlisini kullanıyorum sabahları da ilk uyanınca pekmez ekleyerek bu mamadan yapıyorum kaşıkla yemez benim oğlan suratıma tükürüyo ama biberonla içiyo..aslında biberon almıyo demişsinya benim büyük oğlum da almazdı hiç ve gece çok uyanırdı dr bana onun uyanma zamanı gelmeden sen mamayı yap uyurken ver demişti ben de öyle yaptım ve uykunun arasında hem biberona hem de mamaya alışmıştı sen de bi dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…