2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
Evet daha erken biliyorum ama ben daha şimdiden bişeyler aldım
Hem de daha bebek düşünmüyorken almıştım.:utangac:

Haydi temmuz anneleri aldıklarımızın hepsini bu topicte paylaşalım ne dersiniz?
zemuszemus

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben pek bişey almadım.bebek henüz çok küçük diye..annem daha önceden örgü türü şeyler ypmıştı zaten ben sanırım sadece battaniye aldım...başka da hatırlamıyorum :Dzaten hamilelik beni biraz alık yaptı :D

durun kızlar doldurucaz bu topici de Allahın izniyle.
Bebiş biraz ele avucubna elene kadar birşey almayı düşünmüyorumm ben katremcim.

Merhabaa...
bende dün öğrendim hamile olduğumu....
Şoklardayım hala...Allah isteyen herkese nasip etsin inş..
Dün emzik aldım bebişimize...Ailelerimize emzikle söyledikte o yüzden:)))
Hepsi şok oldu...Şuan başka birşey almak için erken diye düşünüyorummm...
Hayırlısı ile bör görelim onları inş.da ondan sonra gerisi kolay yeterki onlar iyi ve sağlıklı olsunlar....

Evet daha erken biliyorum ama ben daha şimdiden bişeyler aldım
Hem de daha bebek düşünmüyorken almıştım.:utangac:

Haydi temmuz anneleri aldıklarımızın hepsini bu topicte paylaşalım ne dersiniz?
zemuszemus

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sen neler aldın bebişe:ecrin_bebek:

ben pek bişey almadım.bebek henüz çok küçük diye..annem daha önceden örgü türü şeyler ypmıştı zaten ben sanırım sadece battaniye aldım...başka da hatırlamıyorum :Dzaten hamilelik beni biraz alık yaptı :D
ay o alıklık bende de var

durun kızlar doldurucaz bu topici de Allahın izniyle.
Bebiş biraz ele avucubna elene kadar birşey almayı düşünmüyorumm ben katremcim.
ben de artık almıyorum canım
hamile kaldıktan sonra pek bişey almadım zaten

Merhabaa...
bende dün öğrendim hamile olduğumu....
Şoklardayım hala...Allah isteyen herkese nasip etsin inş..
Dün emzik aldım bebişimize...Ailelerimize emzikle söyledikte o yüzden:)))
Hepsi şok oldu...Şuan başka birşey almak için erken diye düşünüyorummm...
Hayırlısı ile bör görelim onları inş.da ondan sonra gerisi kolay yeterki onlar iyi ve sağlıklı olsunlar....
ayy hayırlısı olsun canım
seni temmuz anneleri topiğine de bekleriz
canım sen neler aldın bebişe:ecrin_bebek:

benim aldıklarım :

1 tane beşik oyuncağı mööö yapıyo
1 tane diş kaşıyıcı
2 emzik (ben de süpriz için aldım)
1 don
3 tane (çorap eşimle birlikte aldığımız ilk şey)
1 body (o da sürpriz içindi)
1 çorap(sürpriz için)
1çorap daha hediye geldi
bu kadar vay be baya almışım
şimdi annemdeyim eve gidince resimlerini de eklerim inşallah

ay o alıklık bende de var

ben de artık almıyorum canım
hamile kaldıktan sonra pek bişey almadım zaten

ayy hayırlısı olsun canım
seni temmuz anneleri topiğine de bekleriz

benim aldıklarım :

1 tane beşik oyuncağı mööö yapıyo
1 tane diş kaşıyıcı
2 emzik (ben de süpriz için aldım)
1 don
3 tane (çorap eşimle birlikte aldığımız ilk şey)
1 body (o da sürpriz içindi)
1 çorap(sürpriz için)
1çorap daha hediye geldi
bu kadar vay be baya almışım
şimdi annemdeyim eve gidince resimlerini de eklerim inşallah

allah güle güle giymeyi nasip etsin canım....bende battaniyeyi eşime hamile haberini vermek için almıştım..biraz bebek büyüsün çünkü şuan halen inanamıyorum....neler alıcam neler....

canım hangi şehirde yaşıyorsun...bu arada önceden sohbet köşesi vardı ama şuan yokmu yoksa benmi göremiyorum...

istanbul canım
ama sohbet bölümünü bilmiyorum

fikrimce resimli paylaşılırsa daha eğlenceli olur :)

evet bence deeee
en sevdiğim şey annelerin bebişlerine aldığı cicilere bakmaktı:1rolleyes::asigim:
ben resimleri eklicem inşallah ama hafıza kartım kayıplarda:çok üzgünüm:

kızlar bende 1,5 aylık hamıleyım temmuzda bebegımıkucagıma alıcam ıns..henu zpek bırseyımız yok. komsumuz bır badı almıs.(ama kız badısı :)) birde dayısından mınık süs biberon ıcı seker dolu...bede tupperware den bebışe mama kaşıgı ve mama kutusu aldım:) şımdılık bu kadar... yazarım gene

bence de şimdilik almasak daha iyi
ne olur ne olmaz
1-2 ay beklemek lazım tabi dayanabilirsek

bende şimdilik bişey almayı düşünmüyorum, sanırım 3.4. aydan sonra almaya başlarım

slm kızlar bende 24 kasımda öğrendim anne olacağımı bayramdan sonra göreceğiz kesesini inşallah. Şu anda 4 hafta 5 günlük bebişim annesine sürekli uyku veriyor.seneler önce genç kızken bir komşumuz bebek çorabı hediye etmişti bende daha çook zaman var diye derinlere saklamıştım,şimdi onu buldum ve göz önüne koydum.Bayramdan sonra bişeyler almayı düşünüyoruz eşimde çok hevesli bebek alışverişi yapmaya.

Bizim bebiş de 4-5 haftalık.Ben hiiiiiiiç bişi almadım daha.Almayı da düşünmüyorum henüz bu yol öyle bir yol ki Allah korusun ne olacağı belli olmaz sonra üzülmek istemem.Şimdi sadece sevincini yaşıyoruz.Daha zaman var be kısslar acele etmeyin siz de.Sanki hiç birşeye zaman yetmeyecekmiş gibi geliyor ama yeter merak etmeyin.

Ben inşallah yol gitmek problem olmazsa 15 tatilde Bursaya memleketime gidicem o zaman belki cinsiyeti de belli olur alışverişimin çoğunu ordan yapıcam.

Beşiktir bebek arabasıdır bu tarz şeyleri de internetten alırım diye düşünüyorum.Şimdi 7 aylık hamile bir arkadaşım var onun alışveriş politikasını çok beğenmiştim aynısını uygulayacağım ben de aceleye gerek yok diye düşünüyorum.

Ama belki İstanbul,Ankara, Bursa gibi büyük bi şehirde olsaydım ve her yerde beni çeken bebek mağzaları olsaydı ben de duramazdım herhalde.Küçük bi ilçedeyim şimdi.Alacak pek bişi de yok buralarda hevesimi Bursama saklıyorum.

Bebişi için ciciler alan annelere de hayırlı günlerde kullanma dileğinde bulunuyorum.gamyoncuiremsu

tüm annelere merhaba.10 gün oldu öğreneli bi bebişim olacağını.inanmak o kadar zorki.bi zamanlar bebklerle oyun oynarken şimdi gerçek bi bebeğim olacak .anne oluyoruummm.henüz kıyafet almaya başlamadım ama ona çokkk güzel şeyler alıcamm.alkisalkisalkis

tüm annelere merhaba.10 gün oldu öğreneli bi bebişim olacağını.inanmak o kadar zorki.bi zamanlar bebklerle oyun oynarken şimdi gerçek bi bebeğim olacak .anne oluyoruummm.henüz kıyafet almaya başlamadım ama ona çokkk güzel şeyler alıcamm.alkisalkisalkis

canım hoşgeldin...
aferin kısss çabuk başardın.
Ama bak ne diyeceğim sadece 2010 temmuz anneleri yazan başlığa da gelsene ordaki paylaşım çok oluyo.

Duygularına katılıyorum.Gerçekten inanılmaz.

Hele biz birbirimizin en deli hallerini biliyruz ya şimdi benim Semoşum anne olacak nasıl yani inanılmaz.

Back
X