2010 temmuz anneleri kaç numara bez kullanıyorsunuz?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
kızlar benim oğlum 10 kiloydu 2 hafta önce.prima 4+ kullanıyoruz. sıkma falan yapmıyor ama üç dört gündür gece bağladığım bez sızdırmaya başladı. sabaha kadar tutmuyor. 5 numaraya geçmem mi gerekiyor acaba? 5 numara da 11 kg dan başlıyor, kafam karıştı :44:

Benim oğlumda 10kg.Ben de primanın 4 maxi (7-18kg) olanından kullanıyorum.Bi sıkıntı olmuyor,sabah açtığımda baya şişkin bir bezle karşılaşıyorum.Daha büyüklerinden de denedim o zaman bol olduğu için sızdırdı,sen de dikkat et belki bezini çok bol bağlıyosundur,bu yüzden sızıyordur.

ben iki aydır 4+ kullanıyorum zaten. 3-4 gündür sabah sızdırıyor. onun haricinde hep senin dediğin gibi sabah çok şişkin bir bezle karşılaşıyordum. ama sızdırma olmuyordu. şimdi küçük gelmeye başladı artık diye düşündüm bende. öncedende öyle sızmaya başlayınca bir numara büyük alıyordum. gündüz sıkıntı yok ama gece 12 saat falan kalıyor o yüzden sızma yapmaya başladı. 5 numarayı olmazsa sadece gece bağlarım. bol bağladığım için desem önceden sızdırmıyordu yeni olmaya başladı. yine bu sitede okudum 10 kg olupta 5 numara kullananlarda varmış herhalde benimde 5 numaraya geçme vakti geldi.

Bayadır kontrole gitmedik kaç kilo oldu bilmiyorum taşımakta artık zorlandığıma göre 12 'yi gectik diye düşünüyorum , hala 4 numara kullanıyorum.sıkmıyor , sızdırmıyor ama bazen kakası belinden taşıyor.o da artık tecrübeyle sabit ki bezden değil tamamen çocuğun kaka yaparkenki pozisyonundan kaynaklanıyor.

bizmkisi 10 kg. 5 numaraya geçtik daha az sızdırmaya başladı. seninki 12 kg 4 numara nasıl oluyor anlamadım.

maşallah hanımlar neyle besliyosunuz bebişleri benim oğlum 5 temmuz dogumlu daha 9 kilo 7-18 kilo yani 4 numara prima kullanıyorum ama hakkaten normal olan sizinkilerin kilosuysa benim oğlan bayaa geride çünkü bi arkadaş 12 falan demiş...:44::44:

arkadaşlar 12 kilo kesin değil dikkatli okursanız ''tahmin''..
benim oğlum 3 ay önce 10 kiloydu ve biz o zaman da 4 numara kullanıyorduk ama oğlumda şöyle bir durum var ; öyle fos kilolu değil , bacakları filan öyle boğum boğum değil ama kiloda ağır geliyor , doğduğundan beri bu böyle..bacakları filan çok kalın olmadığından 4 numara hala oluyor.
sıkmıyorda.
ben çalıştığım için emziremiyorum mama olarak aptamil 3 ve tahıllısını karıştırıp veriyoruz , çünkü sade içmiyor..bizim yediğimiz yemeklerin de yiyebileceği kısımlarından veriyoruz ve her gün 1 muz..

benım kızım da 9 200 falan su an 4 numara kullanıyoruz prımada hep belınden tasıyordu kakası sınır oluyordum kafasına kadar gelıyordu nerdeyse huggıse gectık super oldu belınde esneyen bolgesı var o yuzden cıkmaz oldu tavsıye ederım

Benim oğlan şuan 10,5 kilo civarı prima +4 kullanıyorduk en son huggies +4 aldım organik pamukmuş falan baya memnun kaldım tavsiye edrim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…