- 24 Kasım 2010
- 686
- 19
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efeye ben sabah 9 da ballı irmikli kaşık mamasından yapıyorum göz kararı çok koyu olmayacak şekilde (koyu olunca öğürüyo çünkü)içine de pekmez koyuyorum 1 tatlı kaşığı yiyo sonra biz 10.30 da kahvaltı yaparken labneyle karıştırıp yumurta sarısı veriyorum.
11.30 da en geç 12 de uyur o zaman da 150 cc devam sütü...
uyanınca ki 2 gibi uyanır o zaman da ülker hero babynin 7 sebzeli kavanoz mamasından veriyorum (en sevdiği sbze püresi bu)
4 te uyumadan önce ya küçük bir kase yoğurt ya da 40 gr lık meyveli yoğurtlardan(aslında peynirmiş o )
4.30 gibi uyur o zaman uykusunda yine 150 cc devam maması
5.30-6.00 gibi uyanır biraz vakit geçince ev tarhanası ya da mercimek çorbası içer şükür gaz sorunumuz yok tarhana da en sevdiği çorba olduğu için çok şanslısın demişti dr
sonra 8 de elma rendelerim yer veya muz ezerim içine pekmez koyup onu yer ya da kavanoz meyve püresi yer baktım hiç yemiyo uykusu gelmişse o mamayı sulandırıp uykusunda veriyorum
genelde 8 de uyur ve uyanmaz o zaman da 3 saate bir devam maması veriyorum ben gece de o uyanmasa bile kalkıp mama veriyorum uykusunda...
işte böyle ...devam mamamız bebelak 2 ,kaşık mamaları ülker hero babay,kavanoz mamalarımız da ülker hero babay....
Anne sütü almıyor mu?
malesef canım bunun için herşeyi yaptım ama yok o emmedi emmeyince de süt gitti pompa da aldım ama olmadı 4 ay emdi sadece....![]()
Olsun canım, canını sıkma. En önemli dönemde almış zaten.
Bir de bebelac'ın tadını sevdi mi? Oğlum onu sevmemişti.