2010 yazında tüp bebek yaptıracaklar

Kuka ekledim seni de , umarım iyi haberlerimizi vereceğiz buradan birbirimize... hastanelerde çok yakın davranmıyorlar , çok hasta olduğu için sanırım öyle davranıyorlar, ama ben de dediğin gibi görmemeye çalışıyorum... boşver olumlu olsun da sonucumuz...
kızlar var mı şu an tedavide olan başka?

merhaba arkadaşlar, beni de ekler misiniz listesine! Ben de 2. denemeye başladım Anotaliada. 32 yaşındayım ve çok heyecanlıyım. ilkinde bu kadar olmamıştı çok bilinçsizce yaptırmıştım çünkü. Bu sefer çok korkuyorum ya olmazsa diye. belki de ilki negatif olduğu için bunları hissediyorum. dualarınıza çok ihtiyacım var. ınanın ben her duamda bütün evlat isteyip de kavuşamayan herkese dau ediyorum bu acıyı yaşamayan bilemez. rabbim bizim de yüzümüzü güldürür ve kucaklarımıza hayırlısıyla evlatlarımızı verir inşallah.

Kuka ekledim seni de , umarım iyi haberlerimizi vereceğiz buradan birbirimize... hastanelerde çok yakın davranmıyorlar , çok hasta olduğu için sanırım öyle davranıyorlar, ama ben de dediğin gibi görmemeye çalışıyorum... boşver olumlu olsun da sonucumuz...
kızlar var mı şu an tedavide olan başka?

Canim verdigin morale tesekkur ederim. Insallah hayirlisiyla nasip eder.Ben de burdan takip edecegim. insallah sevindirici haberleri duyacagiz.Allah hepimize yardimci olsun! Allaha emanet olun

kızlar ben 6. güne geldim, umutluyum.... tedavi iyi gidiyor, inşallah hepimiz olumlu sonuç alacağız...:nazar:opuyorumnanaktan
sizin nasıl gidiyor tedaviye başlayan arkadaşlar? sonuç alan var mı buarada listemizden? listemize ilk hamileyiiim demek isteyen????

kızlar merhaba
yarın yumurta toplamam var,sabah...
ne aşamadasınız? hiç topiğe uğrayan yok...

Back
X