Doğuma Hazırlık 2010 yılı hamileleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu konuyu anket yapmışlardı bi bak istersen geride yapılan anketlere erkek öndeydi ben ankete katıldım çünkü.

etrafımda 4 kız bebeğe hamile hanımlar var bence bu sene kız senesi
anket nerde?

bu senee yine erkekk herhalde canımm
kasın ve ekim annelerinn topiğine bakk hep erkekk varr

bence kız senesi bende 2009 nisanda hamile kalmıştım düşük yaptım erkekti bu sene hamileyim tekrar şimdi kııııııızzzzzzzzzzzz:teytey: bu arad 20 haftalık hamileyim dün öğrendim kızım olacağını :DDDDD

Son düzenleme:
hayırlı olsun benımkıde kız olacvak ınsallah bütün arkadaslarımda kız doğurdu

bende kasım annesi olacam kısmet olursa ikili teste göre doktor %70 erkek dedi ama
yinede çok erken olduğunu düşüyorum önce sağlık tabi

benim erkek eylül annesi olucam ama kız çok sanki çevremde, 2010 erkek senesi diyolar ama kız çok gibi hadi hayırlısı.

benim de ağustosta bi oğlum olacak inş çevremdeki arkadaşlarımdan da çoğunun erkek ben de bu sene erkek senesi olduğunu düşünüyorum

arkadaşlar erlkek bebek bekleyene annelerimiz galiba 2009 da hamiş kalmışlar
2010 dada doğum yapcaklar ve özellikle 2009 ekim kasım ayında hamiş kallanların çoğu erkek diğer ayları bilmiyorum
yani 2009 erkek beebek senesi olabilirmi acaba
ve 2010 da hamiş kalanlar bakalım ne?

bende kasım annesi olacam kısmet olursa ikili teste göre doktor %70 erkek dedi ama
yinede çok erken olduğunu düşüyorum önce sağlık tabi

ikili teste göre cinsiyet söylendiğini ilk defa duydum çok merak ettim....neye bakarak tahmin etti doktor?...
bu arada benim de kızım olacak kısmetse...
başa bi anket eklenseydi daha ii olrdu bence...

Back
X