• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

citos cnm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin...sen de sorun neydi tedavi gördünmü bebek için...anlatta bize umut ol güzelim...inan çok sevindim hoşçakal

citos cnm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin...sen de sorun neydi tedavi gördünmü bebek için...anlatta bize umut ol güzelim...inan çok sevindim hoşçakal
çok sağol cnm rabbim sanada göstersin inşallah:Saruboceq:bende pko vardı cnm glokofen kullanıyordum sadece ilaç olarak başka tedavi felan olmadım doğal yolla hamile kaldım ha birde soğan kürünü yaptım çok şükür yeniden geldi bebişim kaydirigubbakcemile2bundan öncekindede soğan kürü yapmıştım ardındada incir kürü şifa allahtan oldu a.s

citos darısı bizim başımıza...bende dediklerini, kullandım ama 1.5 yıldır hamile kalamadım...2.aşılamamı yaptıracağım...inşallah tutar dua et bana...:Saruboceq:

çok sağol cnm rabbim sanada göstersin inşallah:Saruboceq:bende pko vardı cnm glokofen kullanıyordum sadece ilaç olarak başka tedavi felan olmadım doğal yolla hamile kaldım ha birde soğan kürünü yaptım çok şükür yeniden geldi bebişim kaydirigubbakcemile2bundan öncekindede soğan kürü yapmıştım ardındada incir kürü şifa allahtan oldu a.s

ya bende bu ay soğan kürü kullanıyorum sen nasıl kullandın ben öğle yemeğinden 10 dk. önce birde gece yatarken içiyorum tadı iğrenç ama bebişim aklıma geliyor bal oluyor o soğan banada dua et

kızlar 2010 bana uğurumu getirdi hamileyim çok şükür rabbim burdaki bebek isteyen bütün dostlarıma ve tanımadığım kim varsa herkese versin inşallah:Saruboceq:
canım çok sevindim tebrik ederim rabbim bu sefer sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

citos darısı bizim başımıza...bende dediklerini, kullandım ama 1.5 yıldır hamile kalamadım...2.aşılamamı yaptıracağım...inşallah tutar dua et bana...:Saruboceq:
inşallah tutar cnm rabbim gönlündekini versin sana:Saruboceq:

ya bende bu ay soğan kürü kullanıyorum sen nasıl kullandın ben öğle yemeğinden 10 dk. önce birde gece yatarken içiyorum tadı iğrenç ama bebişim aklıma geliyor bal oluyor o soğan banada dua et
ben sabah ve akşamları içtim cnm zehirde olsa içtim bebiş için çok şükür olduyerimsenibenrabbim sanada versin canım hayırlısıyla olmayan herkese versin aratmasın yüce mevlam:Saruboceq:

canım çok sevindim tebrik ederim rabbim bu sefer sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Şenizteşekkür ederim cnm allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:çok dua ediyom sizin için:CüvCüv:

sağol çitosum dualarında unutma rabbim bizlerede nasip eder inşallah benimde 1 yılı geçti kürtaj olalı artık gelsin diyorum hayırla ve sağlıkla inşallah bütün anne olmak isteyenler hayırla ve sağlıkla kuvuşurlar meleklerine

kızlar 2010 bana uğurumu getirdi hamileyim çok şükür rabbim burdaki bebek isteyen bütün dostlarıma ve tanımadığım kim varsa herkese versin inşallah:Saruboceq:

canım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı kokusunu duymayı nasip etsin canım herşey gönlünce olsun inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin :nazar::nazar::nazar::nazar: aminnn canım darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:

canım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı kokusunu duymayı nasip etsin canım herşey gönlünce olsun inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin :nazar::nazar::nazar::nazar: aminnn canım darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:
sağol bitanem Şenizaminnn rabbim sizlerede göstersin inşallah:Saruboceq:

slm kizlar beni hatirladinizmi gecmise bakakrsaniz belki hatirlarsiniz

citosssss gozun aydin bitanem allah kucagina almanida nasip etsin allah hayirli akili bir evlat nasil etsin eli ayagi duzgun yureyi iman dolu bir evlat nasip etsin rabbim

bende hamileyim tedaviye baslamistim tam asilama yapicagimiz ay mucuze oldu doktorum bana klomen hapi kulanman gerekiyor dedi sonrada pregnil iynesi vurulucaksin dedi ben haplari kulandim ama iynemi vurulmadan yumurtladigimi hissetim ve o gece hamile kaldim doktorumu aradim iyne vurulucaktim ben bugun ama gerek kalmadi cunki ben yumurtladim bile dedim gidgid gidaaakkkkkaydirigubbakcemile3 neyse sonra doktorum dediki bu ay boyle gecsin ama birdahaki ay daha dikkatli oluruz dedi neyse ben beklemeye koyuldum zaten hic umuyordum olmamistir diyordum sonra gunum gecince test yaptim
gozlerime inanamadaim kizlar cift cizgi pazartesi gunu doktoruma gittim bebegim tam 8 hafta 4 gunluktu ve kalbi atiyor gozyaslarimi tutamadim suanda 9 haftalik hamileyim ve 2 hafta sonra tekrar gidicem
arkadaslar allahim herkeze nasip etsin allaha emanet olunve inanin allahima dua ediyorum sizler icin allahim herkeze versin

mrb kızlar bende hamile kalmak istiyorum hem de çok bende 1.5 yıldır istiyorum 2 kere düşük yaptım herşey normal eşimin spermi 20 milyon dr böylede hamile kalabilirsin daha önce kalmıssın dedi ama 2. düşüğümün üztünde nerdeyse 9 ay geçti bişey yok 2 aydır klomen kulanndım yumurtam 1 tane oluyo büyüyor ve çatlıor bakalım bu ay son klomen kullanışım herşey normal ama hamiş kalamıyorum işallah ben birgün hamileyim diye yazabilirim kafam çok karışık çok mutsuzum hiçbirşey yapmak istemiyorum evleneli 3 yıl oldu millet sormaya başladı neolur allahım yardım et sizde dua edin benim ve isteyen herkesin kucağını doldur rabbim

mrb kızlar bende hamile kalmak istiyorum hem de çok bende 1.5 yıldır istiyorum 2 kere düşük yaptım herşey normal eşimin spermi 20 milyon dr böylede hamile kalabilirsin daha önce kalmıssın dedi ama 2. düşüğümün üztünde nerdeyse 9 ay geçti bişey yok 2 aydır klomen kulanndım yumurtam 1 tane oluyo büyüyor ve çatlıor bakalım bu ay son klomen kullanışım herşey normal ama hamiş kalamıyorum işallah ben birgün hamileyim diye yazabilirim kafam çok karışık çok mutsuzum hiçbirşey yapmak istemiyorum evleneli 3 yıl oldu millet sormaya başladı neolur allahım yardım et sizde dua edin benim ve isteyen herkesin kucağını doldur rabbim

moralini hiç bozma ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyo bende 5 yıl oldu evleneli olmadı 5 ay önce düşük yaptım kimyasalmış sonra doktora başladım iğne ve ilaçla kalamadım bi sinirle bıraktım herşeyi işe başlıycam dedim tabi iş güç derken aklımdan tamamen çıktı gitti kafaya o kadar takmıştımki o sıralar olmadı gerginlik çok etkiliyo her neyse aradan 5 ay geçti ve bu ay hamile kaldım hiç ummadığın anda oluveriyo yani sıkmayın kendinizi onun geliş günü yazılı inş herkes tadar bu duyguyu

Back
X