Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol cnm rabbim sanada göstersin inşallah:Saruboceq:bende pko vardı cnm glokofen kullanıyordum sadece ilaç olarak başka tedavi felan olmadım doğal yolla hamile kaldım ha birde soğan kürünü yaptım çok şükür yeniden geldi bebişim kaydirigubbakcemile2bundan öncekindede soğan kürü yapmıştım ardındada incir kürü şifa allahtan oldu a.scitos cnm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin...sen de sorun neydi tedavi gördünmü bebek için...anlatta bize umut ol güzelim...inan çok sevindim hoşçakal
çok sağol cnm rabbim sanada göstersin inşallah:Saruboceq:bende pko vardı cnm glokofen kullanıyordum sadece ilaç olarak başka tedavi felan olmadım doğal yolla hamile kaldım ha birde soğan kürünü yaptım çok şükür yeniden geldi bebişim kaydirigubbakcemile2bundan öncekindede soğan kürü yapmıştım ardındada incir kürü şifa allahtan oldu a.s
canım çok sevindim tebrik ederim rabbim bu sefer sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar 2010 bana uğurumu getirdi hamileyim çok şükür rabbim burdaki bebek isteyen bütün dostlarıma ve tanımadığım kim varsa herkese versin inşallah:Saruboceq:
inşallah tutar cnm rabbim gönlündekini versin sana:Saruboceq:citos darısı bizim başımıza...bende dediklerini, kullandım ama 1.5 yıldır hamile kalamadım...2.aşılamamı yaptıracağım...inşallah tutar dua et bana...:Saruboceq:
ben sabah ve akşamları içtim cnm zehirde olsa içtim bebiş için çok şükür olduyerimsenibenrabbim sanada versin canım hayırlısıyla olmayan herkese versin aratmasın yüce mevlam:Saruboceq:ya bende bu ay soğan kürü kullanıyorum sen nasıl kullandın ben öğle yemeğinden 10 dk. önce birde gece yatarken içiyorum tadı iğrenç ama bebişim aklıma geliyor bal oluyor o soğan banada dua et
Şenizteşekkür ederim cnm allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:çok dua ediyom sizin için:CüvCüv:canım çok sevindim tebrik ederim rabbim bu sefer sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar 2010 bana uğurumu getirdi hamileyim çok şükür rabbim burdaki bebek isteyen bütün dostlarıma ve tanımadığım kim varsa herkese versin inşallah:Saruboceq:
sağol bitanem Şenizaminnn rabbim sizlerede göstersin inşallah:Saruboceq:canım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı kokusunu duymayı nasip etsin canım herşey gönlünce olsun inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçirirsinaminnn canım darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:
sağol bitanem Şenizaminnn rabbim sizlerede göstersin inşallah:Saruboceq:
mrb kızlar bende hamile kalmak istiyorum hem de çok bende 1.5 yıldır istiyorum 2 kere düşük yaptım herşey normal eşimin spermi 20 milyon dr böylede hamile kalabilirsin daha önce kalmıssın dedi ama 2. düşüğümün üztünde nerdeyse 9 ay geçti bişey yok 2 aydır klomen kulanndım yumurtam 1 tane oluyo büyüyor ve çatlıor bakalım bu ay son klomen kullanışım herşey normal ama hamiş kalamıyorum işallah ben birgün hamileyim diye yazabilirim kafam çok karışık çok mutsuzum hiçbirşey yapmak istemiyorum evleneli 3 yıl oldu millet sormaya başladı neolur allahım yardım et sizde dua edin benim ve isteyen herkesin kucağını doldur rabbim