merhaba ben ağustos annesi olacaktım esenler ensar hst.doğum yaptım 28.07.2011 de mağduruyum ayda bir sefer kontrollere gidiyordum son 1 ayım kala her hafta görmek istediğini söyledi aile hekimliğinden yaptırdığım kan tahlilini gösterdim kansızlık varmış ve bana kan iğneleri ve şuruplarını aldırdı günde 3 kere kan alıyordum daha önceden tahlil isteseydi son zamana bu kadar kana yüklenmeyecekti bende o doktor istemeden kendim sağlık ocağından tahlil vermiştim. Ayağım şiş diye tansiyon takibimin yapılmasını istedi 1 hafta tansiyonunu yaz getir bana dedi,yazdım herşey normaldi bir sorun yoktu,yüzüme baktı haftaya tansiyon aletinide getie dedi,tansiyon aletini görecekmiş bende omron koldan ölçmeli dijital dedim,olsun getir dedi (mânalı bir gülümsemeyle) 1 hafta sonra tansiyonum yükseldi neden,n, bilemiyorum sıcaklardanmı kan ilaçlarındanmı bilmiyorum,zaten doktora gidicektik tansiyon aletini görmek istemişti diyerek kontrole gittim muayene koltuğuna otur dedi 9 ay boyunca o koltuğa hiç oturtmamıştı,hep karnımdan ultrasonla muayene eden dr.doktor bile diyemiyorum cani,kasap

beni koltuğa oturtup alttan eliyle açtı kanattı,ve bana 4 cm açılmış seni eve yollayamam yatışını yapıcaz demezmi,ağrım yok sancım yok,suyum yok,nişan yok hiç bir şey yok sadece o gün yüksek tansiyon var doğum haneye aldılar ve o gün bütün hamilelere aynı şey uygulandı doğumhanede ebe kadın birini oturtup diğerini indiriyor herkese elini kolunu sokup açıyordu benim suyum yokmuş öyle dedi yahu ben suyum gelse anlamazmıyım bu 2.gebeliğim,suyum gelmedi diyorum dinlemiyorlar seni,çok ama çok zorladı beni ebe kendi eliyle 7 cm açtı ve 7cm açılan kadını koltuktan indirdi kenarda bekletti beni sıradakini aldı onada aynı şeyleri yapıyorduki (benim ayakta duacak halim yok beni ayakta köşede bekletiyor)benim suyum halen yoktu ama kanlar gelmeye başlayınca koltuğa oturttular ve ettikleri lafları ne ben söyleyim nede siz duyun ebe ayrı bir çeşit gebeleri ağlattı benim sinirlerimi bozdu zaten tansiyonum yüksek neye uğradığımı şaşırdım ben,doktor daha sonra teşrif ettiler onunda

ağza alınmayacak sözleri herneyse suni sancı veriler ve zor ama çok zor bir doğum yaptım,Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir şeyi bana şikayet et diyorlar ama kimi kime şikayet ediceksinki ilk doğumumu başka yerde yapmıştım hemde ilk doğum hep derdim böyle 10 tane çocuk doğururum diye,ama 2.si için aynı şeyi söyleyemeyeceğim daha çocuk falan istemiyorum.

1 Hafta sonra oranın personelden sorumlu çalışanı eşime ramazanda kanlarla doğumla uğraşmamak için böyle birşey yaptılar diyor bu canilik değilde nedir,ondan sonra ramazan da 1 ay rahatlar doğuma gelen giden olmayacak ramazanı rahat geçirecekler,olan bizim bebelerimize olacak 4hatası kalanı 3 haftası kalanı bile aaldılar bağırta bağırta azarlaya azarlaya.