2011 Ağustos Annelerinin Doğum Hikayeleri

eyeszay

welcome our princerss
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.421
2
66
- Yurtdışı
hamileligimizin baslangicindan bu zamana kadar birbirimizin destekcisi olduk. bircok seyi beraber atlattik, gulduk, agladik, ilk bebek hareketleri, ilk hickiriklar. simdi 9 ay karnimizda tasidigimiz bebislerimiz ufacik bir hucreyken, karnimizda kocaman elleri ayaklari ile dunyamizi cennete cevirdiler. ve o cok bekledigimiz bulusma animiza sadece haftalar kaldi. muhtemelen bebislerimiz dogduktan sonra cok fazla vaktimiz olamayacak ama dilerim birbirimize dogum hikayelerimizi anlatmaya vakit bulabiliriz. bulamasakta onca zaman aile gibi olduk ve ben her animda yanimda olan hic gormedigim ama bazen en yakinimdan daha yakin olan anne adaylarina tesekkur etmek istiyorum. sizleri seviyorum kizlar!!!!

canım yaa duygulandım çok hatırlıyorum bulantılar kıpırtılar tahliller ... birbirimize her anlamda ışıkolduk , destekçisi olduk . üzüntülerimizi sevinçlerimizi birbirimize anlatarak moral bulduk . hepimiz diğerinin kontrol dönüşlerni tahlil sonuçlarını merakla bekler olduk . bende kendi adıma beni bu doğunun ücra köşelerinde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim bende hepinizi çok seviyorum... Allahım inşallah hepimizi meleklerimize sağ sağlim kavuştursun ... oğlumla öpüyoruz sizi teyzoşlarr...

ben daha once actigimiz topikleri gorup o gunler aklima gelince bir kez daha duygulandim. nasil gecti onca ay. simdi ise bebeklerimize kavusmamiza sadece gunler kaldi.. dilerim birbirimizi kaybetmeyiz hic.

Duygusallığımızın hat safhada olduğu bu günlerde dokunsanız ağlarım. hakikaten bu site hamiilelik sürecinde en iyi arkadaş oldu.Ama onca paylaşımın rumuzlar ardında kalması da hüzün verici, insan o kadar çok şey paylaştığı kişileri tanımak istiyor. Face de sadece iki kişiyi tanıyıp ekleyebildim. zaten yine gitti giremiyorum sayfasına.herkesi tanımak isterdim.Dualarımızı, gözyaşlarımızı, sevinçlerimizi paylaştık,az bişey değil.

ignedaz ne kadar da guzel soylemıs rumuzların altnda kalıp bırbrmz tanıyamıyoruz face demıs valla benm face ım yok.bi twiteer ım var.twiter olanları ekleyebılrm.
ben aranıza oldukca geç katıldım ama bılmıyordum burda bukadar guzel sohbetlerın paylasımların oldugunu.koskoca 8 ayı evde yalnız gecırmısım valla..ama bundan sonrakı paylasımlarınızı takıp edıcem tabıkı

Son düzenleme:
Eyeszay ve igdenaz sizler dogum yaptiniz simdi sira geride kalanlarda yazilarinizi okuyunca cok duygulandim gercekten burda aylardir cok guzel ozel seyler paylastik bilmedigimiz bir denizde birbirimize destek olduk kimi zaman bogulmaktan kurtardik kimi zaman yuzmeyi ogrettik birbirimize bazende kumsalda guneslendik Hele su ogrendiklerimizi yazmalarimiz en bastaki hallerimiz ayy su oldu karnimda bisey oldu gibisinden ama son aylarda aslinda o ilk aylarda tamamen acemilikle panik yasadigimizi anladik yazmakla bitmez sanirim annemize kizdik solugu burda aldik esimizle tartistik birbirimize sigindik isyeri sorunlarimiz alisveris telasimiz aman onudq alsakmi diye hesaplarimiz neleeer neleeer ama hicde birbirimizi kirmadik 2 kisi bile olsa kimse kimseyletartismadi cok uyumlu anlayisli medeni bir grup olduk Ben umuyorum ki boyle devam edip yavrularimizin ilknasilari ilk hastaliklari ilk dogum gunlerinilk parti telasimiz hepsini yine burdan yasayabiliriz elbette uzaklasanlar olacak ama hep bilicez ki 2011 agustos annesi olarak hep birileri burda bize destek olmak icin olqcak hep burilerini bulucaz burda Bazi arkadaslar birkez geldi bazilari 3 ay ugramadi kimimizde hergun girdi topikimize ama neticede biz 2011 agustos anneleriydik ( bir kismimiz temmuzdandogum yapsada) Herkese cooook tesekkur ediyorum iyi kotu yol arkadasligimiz olduAma bitmedi yine devam edicez diye umud ediyorum Umarim hepimiz hikayelerimizide yazmaya firsat buluruz Ben bugunlerde aerik gun sayiyorum kuzum ne zaman gelir diye herkesi coooook seviyorum ve herkese coook tesekkur ediyorum

mrb kızlar biz geldik....tek gittim 2 geldim.. nerdeyse 100 sayfa yazmışsınız zaman buldukça girip okurum....doğum bildiğiniz gibi20.07.2011 saat 08.40 da gerçekleşti...ben 8 buçuğa doğru ameliyata girip narkozu aldıktan sonra en son gördüğüm saat 8.30 dubebek 10dk da çıkmış..ben 9.15 gibi ayılıp ameliyattan çıktım..benim daha önce dış gebelikten kalan klıntılar varmış dr. bi onu birde minik miyomlar varmış onları temizlemiş bebekten sonra...birde çok önemli değil ama ameliyat anında boğzaımda bi sorun çıkmış..ayıldığımda sürekli minik mink öksürdüm...boğzaım tahrişliydi...neyse odaya geldim..bebeğimi getridiler..göğsüme koydular...o an çok utlu oldum ama yarı ayık yarı baygındım 2 gece 3 gündüz kaldım..sürekli bebeğe çeşitli testler yaptılar şekerine baktılar çok şükür sorunsuz hastenden çıktık...banada sürekli test yaptılar benimde sorun çıkmadı ..bebek 2 gün hastaneydeken pek memei almadı..çok tembel..ağzını açıyor ama çekmiyor..yada bir iki damla biz sıkıp veriyoruz..2. gün akşamı çok huysuzlandı..dr. mama takviye yapmalıyız yoksa sarılık olucak dedi...sarılık olursada hastaneden çıkamyıcaktık..ben ogünden sonra sütümü sağdım maalesef biberonla verdim ardından mama verdik..halende öle yapıyoruz..kesinlikle mememi çekmiyor..bu beni çok üzüyor..onu emzircem diye kan ter içinde kalıyorum...bugün ilkkez çekti ama çok az...sürekli deniyorum inşallah başarcaz...şuan tek sorunum bu...çok şükür fazla ağrım sızım olmadı...hastanede sürekli ağrı başlamdan iğne istedim.yaptılar evede ilaç verdiler.şuan iyiyim sadece 3. gün çok süt gelmeye başladı..bebekte almayınca ben mekineyle nekadarda alsam yeterli olmadı ve göğüslerim taş gibi oldu..çok büyüdü ve ağırlaştı...ama dün ve bıgün daha iyiyim..süt daha akışkan...

bana sormak istedikelriniz varsa bekliyorum canlar...

Duygusallığımızın hat safhada olduğu bu günlerde dokunsanız ağlarım. hakikaten bu site hamiilelik sürecinde en iyi arkadaş oldu.Ama onca paylaşımın rumuzlar ardında kalması da hüzün verici, insan o kadar çok şey paylaştığı kişileri tanımak istiyor. Face de sadece iki kişiyi tanıyıp ekleyebildim. zaten yine gitti giremiyorum sayfasına.herkesi tanımak isterdim.Dualarımızı, gözyaşlarımızı, sevinçlerimizi paylaştık,az bişey değil.

kızlar facebook demişken, ben adresimi vereyim... isteyen olursa seve seve eklerim..... gökberk sol olarak kayıtlıyım...

kızlar facebook demişken, ben adresimi vereyim... isteyen olursa seve seve eklerim..... gökberk sol olarak kayıtlıyım...

canım ekledim seni:8::8:

artık biizmde az kaldı son 8 günümüz :))
burda doğum hikayemi paylaşmayı nasip eder inşallah rabbim...

Son düzenleme:
canım ekledim seni:8::8:

artık biizmde az kaldı son 8 günümüz :))
burda doğum hikayemi paylaşmayı nasip eder inşallah rabbim...

haydi hayırlısı canım... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.... şimdi ben de ekledim...:)) artık face den de devam ederiz...:))))

kızlar normal doğum yapan anneler benim doğumla ilgiili birkaç sorum var ama burdan sorsam olmayacak korkan arkadaşları daha da korkurturum endişem de var.özelden sorularımı cevaplayacak biri var mı acaba?ben normal doğum istiyorum kısmetse.öğrenmek istediğim şeyler var insan sürekli yüzyüze olduğu tanıdıklarına bazı şeyleri soramıyor.anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim

merhaba hanımlar ben ağustos annesi olacaktım ama kızım temmuz 28 de doğdu hem sancı çektim hem sezeryan oldum ama çok şükür ikimizde iyiyiz darısı diger annelere allah yardımcınız olsun.:nazar:

kizlar dogum hikayemi paylasiyorum hemen. iyiki varsiniz sanki hastanede bile destegim oldunuz.

dogumum gercekten 0 aci ile gecti diyebilirim. epidural normal dogum yapacak olanlar hic korkmasin. Ama benim tabi dogumu yapay yolla baslatmak zorunda olduklari icin oldukca komik anilarim oldu. daha dogrusu simdi komik geliyor:)) o gun iste size hoscakal dedikten sonra gittik hastaneye. yolda gulup duruyoruz ikimizde boyle saskin degisik duygularla. girdik iceriye bizimle birlikte bir cift daha vardi. bana iceriye yanliz girip 1 saat yanliz kalmami soleyince gorevli bir bagirmaya basladim alexandrosa. istemiyorum ben yanliz hicbiryere girmem. bu ne bicim hastane. nasil buranin en iyi hastanesi. ne ilkel bilmemne basladim bagirinmaya. sonra mecbur tipis tipis aldilar iceriye. hemsire bana odami gosterdi. ben orda kalakaldim napicagimi bilemedigimden. bide isin ilginci burda herkes biliyor dil koyluler bile. koskoca hastanede bulamadik ingilizce bilen birini. neyse ben basladim aglamaya telefonumuda aldilar bisureligine. hemsire geldi ustumu cikarmami soledi bana kiyafetler verdi. sonra bana anlatmasi gerektigini anlatamadigindan esimi cagirdilar. ben basladim aglamaya. gotur beni burdan. istemiyorum. normal dogumda istemiyorum. devlet hastanesine gidelim. bu nasil yer. psikolojim mahvoldu. oda surekli sakin ol gidemeyiz biyere falan. neyse sonra iste ona anlattirdilar benim ne yapmam gerektigini ciktilar. once hemsire o buyuk tuvalet seyini yapti. bilmiorum adi ne. tuvalete gittim.sonra dus aldirdilar. sonra hemsire gelip zaten tras ettigim bolgeyi yeniden nerdeyse mikroskopla tras etti:))aaa yok bu en onceydi. neyse sora iste beni makineye baglayacaklari baska bir odaya aldilar esimide aldilar. kabus zaten o zaman basladi. bebegin kalp atislari ile sanci makinesi. sabaha kadar onda nasil yatilir kimildamadan. uyuyamadim sinirlerim gerildi. basladim alexandrosa hepsi hataydi. zaten normal bi insan bebek yaparmi. besliyorsun besliyorsun kocaman oluyor simdi nasil cikicak. keske eski zamana geri donsem. nefret ediyorum herseyden istemiyorum bebek. ama akliniza gelebilecek hersey butun gece. bilmiyorum esim nasil katlandi. diger kizin kocasi aslinda hepsinin kimse hastanede kalmamisti. ne bicim erkek bunlar anlamadim. alex sabaha kadar sandalyede uyudu. o arada beni dinledi. dogumdan sonra dinlerken neler hissettigini anlatiyor bana cok komik:))) ok gelelim en korkunc faciaya. zaten stressden normalde sevdigim serum baglama ve kan alma bile acitmaya dayanilmaz olmaya baslamisken, ki acinin artik psikolojik olarak azalip artabilecegi gerceginide bikere daha anladim. o vajinaya surulen kremin zamani geldi. sukurki hicbiriniz zaten boyle bisey yasamayacaksiniz genelde tr de normal dogum baslatma olayi yok. hemsire gelip o kremmi ilacmi neyse vaginanin icine ama taaaa derine bebegin oldugu yere plasentaya suruyor. dusunun aciyi artik. yanimdaki kizda bende bagirmaktan bi hal olduk. korkunctu, ee bide o acidan sora nasil kalinir yani basladim dahada kotu seler solemeye alexe. dedim ne bicim insansin anlamiomusun eve gitmek istiyorum. panik atagim tuttu korkudan korkunctu. neyse o facia gece hic uyumadan bitti. sabah beni gene kendi odama aldilar. hemsire agri serumunu saat 8 falan gibi seruma koydu. sancilarin baslayacak dedi istedigin zaman soleyebilirsiin epidurali yapmamizi. bende tamam dedim. aklimda genislik 5 cm falan olana kadar dayanabilirim var. ama korku ciddi anlamda beni benden aliyor. neyse bu arada benim gecede sanci cikmisti makinede bu arada. butun gece 120 lere kadar cikti. iste sancilar basladi. aslinda sanci degil kasilma. hic agri falan yok. hemsire geldi istiyorsan epidurali yapalim dedi. yok dedim gerek yok daha sonra. ondan sonra iceriye bakti elini iceri soktu sokmadi suyum patladi ama ben bilmiyorum kac litre suydu o ole. hic aklimda ole bisey canlanmamisti. sonra kadin doktor suyu patlaticakti ama gerek kalmadi kendiliginden fizyolojik olarak patladi bu cok iyi dedi. sonra gitti gene geldi aciklik kac cm sordum 1 cm dedi. gitti. ben stress, odaklanma, panik atak sonucu daha fazla bekleyemedim. ve birde epiduralci gec gelir diye korktum yapin dedim. epidurali yaptilar. icinde sakinlestiricimi var nedir bi anda sakinlestim bulutlarin uzerinde ucmaya basladim. sonra artik uykusuzluktan biraz uyumusum. doktorum geldi muayene etti daha 2 cm anca olmustu aciklik ilkten cabuk acilmadi. neyse dedi 2 gibi dogar bebek cok kolay olucak dedi. iyi dedim uyumusum sora epiduralin etkisinin gecmesi ile bi uyandim. tavan yapmis sanci:)) hemen alexandrosu uyandirdim cabuk cabuk epiduralciyi bul gecti etkisi diye panik halde. geldi hemsire iste epiduralcide geldi. cok az bi doz daha verdiler. bu arada epidurali sezeryandaki gibi vermiyorlar. cok az veriyorlar dozu ikinabil diye. ondan kasilmalari hissediyorsun ama agri hic yok. cok guzel bisey yaa beni bole birde mutlu etti:))) sarhos gibi neyse iste epidurali verdiler tekrar. o zaman agrilarin cok oldugu zamandi ama gercektende korktugum kadar boyle dayanilmaz degildi ama soledigim gibi bende bilinmeyen biseye karsi asiri korku panik herseyi oldugundan fazsla algiliyordum. panik atagim tuttu cunku bide. neyse epidurali verdiler gene ucmaya basladim. aradan daha 10 dakika gecmedi hemsire geldi benim buyuk tuvaletim geldi acil gitmem lazim dedim. dur bakiyim dedi. icimden neye bakicak diyorum. cunku bikere daha geldi beni ilk o odaya aldiklarinda bana bi tabak gibi bisey verdi buna yap diye. esim odada hemsireler basimda. durdum durdum yok ben buna yapamam tuvalete gidiyim dedim. neyse soktuler makineleri gitmistim ilk. ama diyorum simdi izin vermicek herhalde dogum yaklasti diye o tabaga yap dicek bana diyorum. bakti bebisimiz gelmis simsiyah saclari var dedi. icimden nasil yani derken doktoru cagiriyorum dogumhabeye gidiyoruz dedi. doktoru aradi. doktor geldi ikin dedi bilmemne. alexi aldi basini gosteriyim bebegin diye o akillida gitti bakti. sora dogumhaneye aldilar 2 kere ikindim. yavas yavas doktor cikardi hicbirsey duymadim sora bana verdiler prensesimi. aklim basimdan gitti. tabi biz bebegi severken plasentayida almis doktor hic onlari duymadim hatirlamiorum. sora iste bebisle kaldik biraz dogumhanede sora beni bi pansuman yerine goturduler. orda cok uzun kaldim beni unutmuslar. epiduralin etkiside gecti pansuman yaparken acidi biraz. sora iste odama cikardilar sora bebisimiz geldi hep benimle kaldi. bebegi beslerken uterus kasilmalari oluyor. eskiye dondugu icinmis. onlardan cok cektim bide ilk 2 gun agrim vardi heryerimde. simdide sirt agrisi falan ama hicbiri cekilmeyecek gibi degil. bebisin mutlulugundan duymuyorsunuz bile. bole iste kizlar. sorunuz olursa sorarsiniz. ama hic korkmayin.

:emir_bebek:merhaba ben ağustos annesi olacaktım esenler ensar hst.doğum yaptım 28.07.2011 de mağduruyum ayda bir sefer kontrollere gidiyordum son 1 ayım kala her hafta görmek istediğini söyledi aile hekimliğinden yaptırdığım kan tahlilini gösterdim kansızlık varmış ve bana kan iğneleri ve şuruplarını aldırdı günde 3 kere kan alıyordum daha önceden tahlil isteseydi son zamana bu kadar kana yüklenmeyecekti bende o doktor istemeden kendim sağlık ocağından tahlil vermiştim. Ayağım şiş diye tansiyon takibimin yapılmasını istedi 1 hafta tansiyonunu yaz getir bana dedi,yazdım herşey normaldi bir sorun yoktu,yüzüme baktı haftaya tansiyon aletinide getie dedi,tansiyon aletini görecekmiş bende omron koldan ölçmeli dijital dedim,olsun getir dedi (mânalı bir gülümsemeyle) 1 hafta sonra tansiyonum yükseldi neden,n, bilemiyorum sıcaklardanmı kan ilaçlarındanmı bilmiyorum,zaten doktora gidicektik tansiyon aletini görmek istemişti diyerek kontrole gittim muayene koltuğuna otur dedi 9 ay boyunca o koltuğa hiç oturtmamıştı,hep karnımdan ultrasonla muayene eden dr.doktor bile diyemiyorum cani,kasap:47:beni koltuğa oturtup alttan eliyle açtı kanattı,ve bana 4 cm açılmış seni eve yollayamam yatışını yapıcaz demezmi,ağrım yok sancım yok,suyum yok,nişan yok hiç bir şey yok sadece o gün yüksek tansiyon var doğum haneye aldılar ve o gün bütün hamilelere aynı şey uygulandı doğumhanede ebe kadın birini oturtup diğerini indiriyor herkese elini kolunu sokup açıyordu benim suyum yokmuş öyle dedi yahu ben suyum gelse anlamazmıyım bu 2.gebeliğim,suyum gelmedi diyorum dinlemiyorlar seni,çok ama çok zorladı beni ebe kendi eliyle 7 cm açtı ve 7cm açılan kadını koltuktan indirdi kenarda bekletti beni sıradakini aldı onada aynı şeyleri yapıyorduki (benim ayakta duacak halim yok beni ayakta köşede bekletiyor)benim suyum halen yoktu ama kanlar gelmeye başlayınca koltuğa oturttular ve ettikleri lafları ne ben söyleyim nede siz duyun ebe ayrı bir çeşit gebeleri ağlattı benim sinirlerimi bozdu zaten tansiyonum yüksek neye uğradığımı şaşırdım ben,doktor daha sonra teşrif ettiler onunda :47:ağza alınmayacak sözleri herneyse suni sancı veriler ve zor ama çok zor bir doğum yaptım,Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir şeyi bana şikayet et diyorlar ama kimi kime şikayet ediceksinki ilk doğumumu başka yerde yapmıştım hemde ilk doğum hep derdim böyle 10 tane çocuk doğururum diye,ama 2.si için aynı şeyi söyleyemeyeceğim daha çocuk falan istemiyorum.:50::emir_bebek:1 Hafta sonra oranın personelden sorumlu çalışanı eşime ramazanda kanlarla doğumla uğraşmamak için böyle birşey yaptılar diyor bu canilik değilde nedir,ondan sonra ramazan da 1 ay rahatlar doğuma gelen giden olmayacak ramazanı rahat geçirecekler,olan bizim bebelerimize olacak 4hatası kalanı 3 haftası kalanı bile aaldılar bağırta bağırta azarlaya azarlaya.

:emir_bebek:merhaba ben ağustos annesi olacaktım esenler ensar hst.doğum yaptım 28.07.2011 de mağduruyum ayda bir sefer kontrollere gidiyordum son 1 ayım kala her hafta görmek istediğini söyledi aile hekimliğinden yaptırdığım kan tahlilini gösterdim kansızlık varmış ve bana kan iğneleri ve şuruplarını aldırdı günde 3 kere kan alıyordum daha önceden tahlil isteseydi son zamana bu kadar kana yüklenmeyecekti bende o doktor istemeden kendim sağlık ocağından tahlil vermiştim. Ayağım şiş diye tansiyon takibimin yapılmasını istedi 1 hafta tansiyonunu yaz getir bana dedi,yazdım herşey normaldi bir sorun yoktu,yüzüme baktı haftaya tansiyon aletinide getie dedi,tansiyon aletini görecekmiş bende omron koldan ölçmeli dijital dedim,olsun getir dedi (mânalı bir gülümsemeyle) 1 hafta sonra tansiyonum yükseldi neden,n, bilemiyorum sıcaklardanmı kan ilaçlarındanmı bilmiyorum,zaten doktora gidicektik tansiyon aletini görmek istemişti diyerek kontrole gittim muayene koltuğuna otur dedi 9 ay boyunca o koltuğa hiç oturtmamıştı,hep karnımdan ultrasonla muayene eden dr.doktor bile diyemiyorum cani,kasap:47:beni koltuğa oturtup alttan eliyle açtı kanattı,ve bana 4 cm açılmış seni eve yollayamam yatışını yapıcaz demezmi,ağrım yok sancım yok,suyum yok,nişan yok hiç bir şey yok sadece o gün yüksek tansiyon var doğum haneye aldılar ve o gün bütün hamilelere aynı şey uygulandı doğumhanede ebe kadın birini oturtup diğerini indiriyor herkese elini kolunu sokup açıyordu benim suyum yokmuş öyle dedi yahu ben suyum gelse anlamazmıyım bu 2.gebeliğim,suyum gelmedi diyorum dinlemiyorlar seni,çok ama çok zorladı beni ebe kendi eliyle 7 cm açtı ve 7cm açılan kadını koltuktan indirdi kenarda bekletti beni sıradakini aldı onada aynı şeyleri yapıyorduki (benim ayakta duacak halim yok beni ayakta köşede bekletiyor)benim suyum halen yoktu ama kanlar gelmeye başlayınca koltuğa oturttular ve ettikleri lafları ne ben söyleyim nede siz duyun ebe ayrı bir çeşit gebeleri ağlattı benim sinirlerimi bozdu zaten tansiyonum yüksek neye uğradığımı şaşırdım ben,doktor daha sonra teşrif ettiler onunda :47:ağza alınmayacak sözleri herneyse suni sancı veriler ve zor ama çok zor bir doğum yaptım,Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir şeyi bana şikayet et diyorlar ama kimi kime şikayet ediceksinki ilk doğumumu başka yerde yapmıştım hemde ilk doğum hep derdim böyle 10 tane çocuk doğururum diye,ama 2.si için aynı şeyi söyleyemeyeceğim daha çocuk falan istemiyorum.:50::emir_bebek:1 Hafta sonra oranın personelden sorumlu çalışanı eşime ramazanda kanlarla doğumla uğraşmamak için böyle birşey yaptılar diyor bu canilik değilde nedir,ondan sonra ramazan da 1 ay rahatlar doğuma gelen giden olmayacak ramazanı rahat geçirecekler,olan bizim bebelerimize olacak 4hatası kalanı 3 haftası kalanı bile aaldılar bağırta bağırta azarlaya azarlaya.

bu ne yaaa şoktayım. :53: yani bu kadar rezilliği de duymamıştım.valla nereye ediliyorsa şikayet vakit kaybetme bence...yazık yaa.Allah ıslah etsin...

bu nasıl bişey dir yaaa canimi bunlar şikayet edin ki başkaları magdur olmasın :(

merhaba annişler normal doğum yapan annelere bir sorum olacak bnm :44::44:

doğum yapmadan bi kaç gün önce veya günler önce karnınızda ağrı ve acayip uzun süren sertleşmeler oldumu (yalancı sancı dedikleri bu olsa gerek :44: )

2-3 gündür böyleym sabahları karın ağrısı ile uyanıyor sertleşmeler felan derken uzun sürüyor yumuşadıktan sonra bebişimn hareketlerine bakıyorum normal çok şükür :nazar::emir_bebek::nazar:

cevaplarsanz sevnrm normalde kontrolüm yarın ama olmassa acile gitcem :18::26:

Selam kızlar bende hikayemi yazayım...

Çarşamba sabah dr.kontrole gittik alttan muayene etti 1 cm açılma var dedi suni sancı ile ptesi alalım illa dedi bende dedim bakarız istemiyorum filan...
öyle çıktık eve geldik ama ben hep bu hft içinde yaparım diyordum, hatta dr da dedim o da daha hft bitmedi dedi....
saat 16 gibi zaten kaç gündür süren kasılmalar çok şiddetli ağrılara döndü ama anlatamam sancılar baya yüksekti erken gitmek istemediğimden bekleyeyim dedim eşimi aradım bir yere uğramadan eve gel dedim annem oruçluydu onun iftarını açmasını da bekledim saat 20:40 da çıktık evden yolda da bir iki sancı geldi direkt doğumhaneye aldılar tekerlekli sandalyeye otur filan dediler yok dedim yürüyerek girdim içeri drum şansıma nöbetçiydi önceden haberim vardı zaten beni görünce şaşırdı ne işin var dedi sabah görmüştü ya dedim çok sancım var o da dedi hiç de doğum yapacak gibi görünmüyorsun çünkü sancı geçince ben gayet soğukkanlı konuştuğum için bence muayene etmeye gerek yok nst den bakalım dedi bende görürsünüz çıkacak dedim nstde sancılar tavan yapınca varmış gerçekten muayene edeyim dedi bir baktı hayret dedi ilk hamişliğin gibi 7 cm açılma var dedi, hemen yatış işlemlerimi yaptılar bir tek beni sinir ettikleri sancılar geliyor beni açılma yavaş olur diye masaya almadılar serum bağladılar hiç oturamıyorum zaten en sonuncu sancıda bir çığlık attım dr u çağırın diye o sırada suyum patladı dr masada suyunu patlatır o sırada doğum yaptırrırım demişti o panikle nasıl yürüdüm anlatamam onlarda çok korktular çocuk çıkacak diye 10 dk içinde diğer sancıda kara kızım geldi dünyaya temizledikten sonra yanıma getirdiler emzirdim çok güzel bir duygu allah herkese taddırsın, ben tamamen normal yaptım hemende ayağa kalktım dikişlerim var ama allaha şükür her işimi kendim halledebiliyorum.....

Selam kızlar bende hikayemi yazayım...

Çarşamba sabah dr.kontrole gittik alttan muayene etti 1 cm açılma var dedi suni sancı ile ptesi alalım illa dedi bende dedim bakarız istemiyorum filan...
öyle çıktık eve geldik ama ben hep bu hft içinde yaparım diyordum, hatta dr da dedim o da daha hft bitmedi dedi....
saat 16 gibi zaten kaç gündür süren kasılmalar çok şiddetli ağrılara döndü ama anlatamam sancılar baya yüksekti erken gitmek istemediğimden bekleyeyim dedim eşimi aradım bir yere uğramadan eve gel dedim annem oruçluydu onun iftarını açmasını da bekledim saat 20:40 da çıktık evden yolda da bir iki sancı geldi direkt doğumhaneye aldılar tekerlekli sandalyeye otur filan dediler yok dedim yürüyerek girdim içeri drum şansıma nöbetçiydi önceden haberim vardı zaten beni görünce şaşırdı ne işin var dedi sabah görmüştü ya dedim çok sancım var o da dedi hiç de doğum yapacak gibi görünmüyorsun çünkü sancı geçince ben gayet soğukkanlı konuştuğum için bence muayene etmeye gerek yok nst den bakalım dedi bende görürsünüz çıkacak dedim nstde sancılar tavan yapınca varmış gerçekten muayene edeyim dedi bir baktı hayret dedi ilk hamişliğin gibi 7 cm açılma var dedi, hemen yatış işlemlerimi yaptılar bir tek beni sinir ettikleri sancılar geliyor beni açılma yavaş olur diye masaya almadılar serum bağladılar hiç oturamıyorum zaten en sonuncu sancıda bir çığlık attım dr u çağırın diye o sırada suyum patladı dr masada suyunu patlatır o sırada doğum yaptırrırım demişti o panikle nasıl yürüdüm anlatamam onlarda çok korktular çocuk çıkacak diye 10 dk içinde diğer sancıda kara kızım geldi dünyaya temizledikten sonra yanıma getirdiler emzirdim çok güzel bir duygu allah herkese taddırsın, ben tamamen normal yaptım hemende ayağa kalktım dikişlerim var ama allaha şükür her işimi kendim halledebiliyorum.....
canım seninki tamamen normal dimi epidural spinal falan değil sanırım ?
dikişin oldumu kaçtane acıyormu bakımı kolaymı
doğumdan önceki günlerde karnın ve bebk hareketleri nasıldı karnın sertmiydi kasılman varmıydı kasılmaların sıklaştıgını hissettinmi
ufff daha bi sürü soru:??????:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canim fazla yazamiyorum bebise bakicam ama okurken aglayacaktim hikayeni. mutlaka sikayet etmelisin. en azindan baskalarina yapmasinlar. sen ve bebegin iyimisiniz simdi?

Back
X