canım üzülme...bende çok kilo aldım...
hamile kaldığımda 57 kiloydum şu anda 75 çıkıyorum ve daha var doğuma. ki ben hayatımda 57 yi hiç geçmedim. boyumda 1,68 beni görenler hep zayıflığıma vurgu yapardı. hatta hayatımda hiç olmadığı kadar kollarım etşlendi aslında güzel de oldu sırtım falan. ama kalçam kocaman. geçen görümceler gördü maşallah çok hoşlarına gitti kilo almam. sürekli hımmm çok almışsın diyip içten içten sevindiler kendileri balık etli ve kilolu olduklarından ve sürekli beni kıskandıklarından...
ben kilosuna daha doğrusu kendine dikkat eden biriyim geçen sene zayıf olmaam rağmen sıkılaşıyım falan diye bile spor salonuna gitmiştim.
şimdi aynaya bakınca moralim bozulmuyor değil ama bu konuda istikrarlıyım inşallah bu kilolar gidecek. ben sende de aynı şeyi hissettim anladığım kadarıyla sende kendine özen gösteren birisin. bence istersek verebiliriz diye düşünüyorum.
doktorum bana 18 kiloya kadar alabilirsin zayıfsın demişti en başta . ben şimdiden 18 aldım zaten ama yine de soranlara 15 filan diyorum. aslında görenler hamileleik sana çok yakışmuş fazla kilo almamışsın diyor(önceki halimi bilmeyenler) ama beni tanıyanlar şoktalar.
eşim de sağolsun destek oluyor üzülme diyor. haftada 2-3 gün spora gidersin 1 saat ben bebeğe bakarım diyor.
bazılarıda moralimi bozuyor. eski halinden eser kalmayacak diyor. ama bence o insanlar kilolarıyla başedemeyenler. sırf görümceme inat olsun diye vericem yani

bir de bakıyorum çok fazla yemiyorum. öyle gece kalkıp yemek yeme huyum yok. eskiden yediklerimden biraz fazla yiyorum anlamadım yani...
bak burda doğumdan sonra bir sayfa açarız ve yazın eski halimize geri döneriz. kıskananlarda çatlarlar