35+2 de kuzum 2567 gr.erken dogurma riskim cok yuksek insallah 2 hafta daha durur ve biraz daha kiloalir(
canim insallah bekler ama bebisinin kilosuda gayet iyi 40haftalikken bile 2.500kg dodanlar varrrr
allah hayirlisini nasip etsinnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35+2 de kuzum 2567 gr.erken dogurma riskim cok yuksek insallah 2 hafta daha durur ve biraz daha kiloalir(
canim insallah bekler ama bebisinin kilosuda gayet iyi 40haftalikken bile 2.500kg dodanlar varrrr
allah hayirlisini nasip etsinnnnnn
kilosu şimdi de iyi annesi. sıkıntı yapma. inşallah zamanında doğar tabi. ama bu kiloda da sorun çıkmaz gibime geliyor![]()
dünkü ölcülere göre ogluşum 36+2 de 2850 gr ....bana biraz az geldi ama dr um herseyi yolunda oldugunu söylüyor??*sizce nasil
ya kızlar, özel hastaneyle devletin arasında uçurum var...36+2 de özelde 3590 çıkan oğlum, 36+4te devlette 2958 çıktı
tecrübeli bir arkadaşım(iki hastanede de ölçülmüş) özelinki doğru demişti. inşallah öyledir..onun oğlu özeldeki kilosunda doğmuş.
ewt sana katılıyorum arkadaşım devlet çok aşalarda söylüyor ama ben ayrı ayrı iki özele gittim ikiside teknolojik, normal kilosunu söyledi devlet ise yarım kilo nerdeyse aşağılarda söylemişti ayrıca özele giden bir arkadaşım da doğum yaptı özelin söylediğiyle uyumlu doğdu oğlu hayırlısı artık sende sağa salim kurtulll inşallahhh
canım ya nasıl rahatladım...tam dediğin gibi, yarım kilo aşağı söyledi. çekinmedim, sordum devletteki ultrason doktoruna."doktordan doktora ölçümler farkedebilir. 300 gr aşağı yukarı oynar, gözden kaçırabiliriz" dedi.ama özeldeki öyle dememişti. hani konuyu açmadım ama oğluma bakıp "00 3500 olmuş, alsak şimdi de gelecek seninki" demişti. kesin olmasa almakla ilgili konuşmazdı?değil mi?
benim de başıma geldi geçen hafta , kendi özel doktorumda 36+1 de 3086 gram gelen kızım 36+6 da 3600gr geldi devlet hastanesindeya kızlar, özel hastaneyle devletin arasında uçurum var...36+2 de özelde 3590 çıkan oğlum, 36+4te devlette 2958 çıktı
tecrübeli bir arkadaşım(iki hastanede de ölçülmüş) özelinki doğru demişti. inşallah öyledir..onun oğlu özeldeki kilosunda doğmuş.
benim de başıma geldi geçen hafta , kendi özel doktorumda 36+1 de 3086 gram gelen kızım 36+6 da 3600gr geldi devlet hastanesindebir haftada 500 gr almış olamaz
artık devletteki aletlet daha süper kızlar, ben zekai tahirde girdim alet resmen hd kalitesinde bir lc ekran plazma![]()
36+0 da oğluşum 3000 kilo![]()
36+6 da bebeğim 3680 gr olmuşşş![]()