2011 aralık anneleri

mrym2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
2
0
36
İzmir
slm kızlar izmirde yaşıyorum 10.haftam bitiyor aralık anneleriyle bir araya gelip bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.:80:

Son düzenleme:
benimki de aralığın sonralarında doğacak inşallah :emir_bebek: Doktor hesaplamasına göre 8 haftalık.. mide bulantılarım devam ediyor. Sizde durumlar nasıl

selam kızlar,

hepinizin bebeği hayırlı olsun.allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
bende aralık sonu gibi anne olacağım inşallah.:49:

merhabalar benimde aralık 29 doğum; bir aksilik olmaz ve tanrım nasip ettiyse inşallah, bu gün ikili tarama testinin sonuçlarını aldım, olumlu sonuçlar geldi, iyi dedi doktor ama ben merak ediyorum, doktorum gerek yok dedi ama aranızda ikili taramadan sonra 3 taramayıda yaptıracak olan varmı ??

Bizim de doğum nasipse 29 Aralık gözüküyor. Umarım 1-2 gün geç olur da Ocak doğumlu olruz diye ümit ediyoruz :)
Ben de 2 li tarama testini Haftaya yaptırıyorum. doktorum 3lü için bir şey demedi. Ama ikna etmeye çalışmazsa ben düşünmüyorum. Sonuçta özel hastane olduğu için herşeyin çok gerekli olduğunu anlatıyor bazen.
Önemli olan 2li de bir şey çıkmaması, çıksa bile sen geçekten vazgeçebilir misin bebeğinden? Bence bu sorunun cevabını kendi içinde verebilirsen, kararını da vermiş olursun.

Back
X