2011 aralık anneleriii buyrun burayaaa:)

aychha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
38
0
36
İzmir
ıkı aylık bı ugrastan sonra hamıleyımm:)suanda 13+1 gunluk hamıleyım cok sukur herseyım yolunda gıdıor.cok heyecanlıyım en son ultrasonda gordugumde asırı derecede hareketlıydı ama tabı ben bu hareketlerı hala hıssetmıorum:)cınsıyetını de cok merak edıorumm.buyu ıhtımallede yılbasında dogucak bebısım.benım gıbı aralıkta dogum yapacakk anne adayları buyrun sohbete:)

merhabalar, ben de aralık içinde anne olacağım kısmetse, bizde iyiyiz en son ikili test için gittik, her şey yolunda çok şükür...

merhabalar, ben de aralık içinde anne olacağım kısmetse, bizde iyiyiz en son ikili test için gittik, her şey yolunda çok şükür...

bızımde cok sukur hersey yolunda.ama ben kılo alıcama sureklı kılo werıorum 64 kıloydum hamıle kaldıgımda sımdı 61 kıloyum sızdede bolemı acaba?:2::85:

55 idim, 4 ay sadece 1 kilo aldım, normal sanıyorum. hala midem düzelmedi yiyebildiğim şeyler sınırlı

Merhabalar,
Benim bebeğim de inşallah Aralık sonunda bizimle olacak, son 2 haftadır hareketlerini hissediyorum. Sizlerde hareketler başladı mı?

benim bebeğim aralığın son haftası veya ocağın ilk haftası gelio bu topiği canlandıralım bence sohbet koyu olsun haydiiiiiiiiiiii

benim bebeğim ya aralığın son haftası yada ocağın ilk haftası gelio arkadaşlar bu topiği canlandıralım haydi bol muhabbetleree

aychha selam, benim bebeğimin de normalde doğum tarihi 4 ocak görünüyor ancak son muayende 29 Aralık dediler. Bugün bir arkadaşın bebeğini ziyarete gittik, ufaklık 36. haftada doğmaya karar vermiş, sanırım doğum tarihlerini kendileri seçiyorlar pek muayene sonuçlarına bakmıyorlar.

allaha sukurler olsunki bende 24 haftalik hamileyim,benim kizimda aralik sonu ocak basi geliyor.kizlar bu arada dogum hakkinda neler dusunuyosunuz?

tekrar mrb.lar, nasıl gidiyor aralık anneleri, 26. haftaya ulaştım ve hareketleri sert sert geliyor kuzumuzun , ayrıca bazen derimden de görüyorum oynadığını

Merhaba bende suan 25. haftanın içerisindeyim.Doğum gününğ hesaplattırıyorum 31 aralık çıkıyor :) odasını düzenlemeye yavaş yavaş başladık. ben izmirdeyim gazi hastanesinde ayşen güçlüye bakılıyorum normal düşünüyorum ama epiduralde olabılır bıraz tedirginim bu konuda.buı hastanede dogum yapcak varmı?birde mobılya alan varmı?bu ayın sonunda şeker yüklemem ve tetanozun 2. dozu vurulcak bakalım ...

günaydın, benim 27. haftam ve daha tetanoz aşısı olmadım, doktorum istersen ol demişti, artık bu saatten sonra geç mi ?

merhabalar allah nasip ederse aralığın 11 i ile 22 arası doğum yapıcam... önceleri hep ileri doğru sayıyordum şimdi de geriye doğru saymaya başladım.
sizce çok mu erken başlamışım?

20 aralıkta bekliyoruz hayırlısıyla... cok heyecanlıyız! bi yandanda endişeliyim... umarım sağlıklıdır bebişim... günler yaklaştıkça beni bi endişe aldı kızlar umarım herşey yolundadır ... herkes bebeğini hayırlısıyla ,sağlıkla kucaklarına alsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh....