Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşi askere gidecek arkadaşlar bizi neler bekliyor nerde kalcaz kendi evimizde eşimizdemi bu zor günlerde bizi neler bekliyor ya özgürlüğün tadını çıkartıcaz yada yanlızlıkla mücadele edecez
Allah yardımcınız olsun.benim nişanlımda kısa dönem askerde şimdi.3 ayımız kaldı inş.zor bir süreç hem de çok zor.Allah size ikikatıdaha çok yardım etsin inş.
Evet arkadaşlar gerçekten çok zor uzun dönem gitti benim ki 66 gün kaldı ama hala zorlanıyoruz
çok zor günler bekliyo arkadasım ama bi o kadar da güzel.Tanıyorum dedıgınız adamın türlü türlü hallerini göreceksiniz...
Size ya şefkatle sarılacaklar yada bunalım havalarına girip yollar ayrılacak işte tam burda sizde adamın ne mal oldugunu anlayacaksınız...ÇOk Çok sabırlı olmanız grekiyor...
Biz yolun yarısını devirdik bakınca sanki dün gibi ama aslında öyle değil....![]()
en mantıklısı evlenmeden askere gidip gelmesi.... evliyken çok daha koyuyor insana... allah korusun ama olumsuz birşey olursa geri dönüşü olamayabiliyor... tabi herkes için geçerli değil... bazı erkeklerde deli gibi bağlanıyorlar.. hele evlenmemiş olanların abazalık dereceleri öyle bir artıyor ki... daha da bağlanıyorlarmalum :) bir an önce evlenme hayalleri kuruyorlar..... bizde 460 günlerden geldik bu zamanlara.. kimi zaman kavga ettik ağladım zırladım sorun hep benden kaynaklanıyordu ama olsun :) hani derler ya ERKEĞİN İYİSİ KADIN HAMİLEYKEN.. KADININ İYİSİ DE ERKEK ASKERDEYKEN BELLİ OLUR DİYE :) ilşkiniz bu sınavdan geçerse tamam demektir:)inşallah bir gelseydi..... şu ağlamalarım son bulsaydı ....:) hayırlısı olsun ......