2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz

Biz Hala İsim Bulamadım Oğlum Gelicek Artık Bi Kahramanlık Yapmasını Beklicez İsim Koymak İçin :}

Off Ne Zor Bişeymiş Bu İsim Koyma Durumu Ya..

canım bizde aynı dertten muzdaribiz bi türlü yakışan ismi bulamadık.doğsunda hele bi sağlıcakla isimsiz kalmaz heralde demeye başladık.:emir_bebek:

canım bizde aynı dertten muzdaribiz bi türlü yakışan ismi bulamadık.doğsunda hele bi sağlıcakla isimsiz kalmaz heralde demeye başladık.:emir_bebek:

hahhaa sorma yaa isimsiz kalmıcak illaki ama yok yakıştıramıyorum bi türlü babası bişeyler söylüyor ama çok basit geliyor, bulduklarımızın anlamları güzel olmuyor ben kuranı kerimde de geçsin istiyorum velhasıl kelam bulamadık beyfendiye isim yakıştıramıyoruz :}

dur bakalım illaki çıkaak bi isim

hahhaa sorma yaa isimsiz kalmıcak illaki ama yok yakıştıramıyorum bi türlü babası bişeyler söylüyor ama çok basit geliyor, bulduklarımızın anlamları güzel olmuyor ben kuranı kerimde de geçsin istiyorum velhasıl kelam bulamadık beyfendiye isim yakıştıramıyoruz :}

dur bakalım illaki çıkaak bi isim

valla aynı bizde sizin gibi yok bu yakışmadı yok şu şöle bu böle demekten isim kalmadı.eymen ismi kulağıma hoş geliyodu,sonra deymen benim gamlı yaslı gönlüme şarkısı varya o geldi aklıma ilk vazgeçtim isimden böle her isime bişey bulup kendimi soğutuyorum:1:,eşim yaşar koyalım diyodu bnede okulda çocuğumla kaşar die dalga geçerler dedim her isme bi lakap buluyom yani.sanırım sonunda ahmet mehmet falan koycaz biz.

Son düzenleme:
valla aynı bizde sizin gibi yok bu yakışmadı yok şu şöle bu böle demekten isim kalmadı.eymen ismi kulağıma hoş geliyodu,sonra deymen benim gamlı yaslı gönlüme şarkısı varya o geldi aklıma ilk vazgeçtim isimden böle her isime bişey bulup kendimi soğutuyorum:1:,eşim yaşar koyalım diyodu bnede okulda çocuğumla kaşar die dalga geçerler dedim her isme bi lakap buluyom yani.sanırım sonunda ahmet mehmet falan koycaz biz.

yok bizim bi ahmetimiz var ilk ismi rahmetli kayınpederimin ismi ahmet ama sonuna aammmaaaan mehmet koyalım gitsin de diyemiyoruz ahmet mehmet olcak diye :}

yok aynen öyle bunu koyarsak dalga geçerler şunu koyarsak mail adresi aldığında kötü oluyor türkçe karakter var falan derken isimsiz kaldı çocuk hala :}

eskiden böyle değilmişki gittikçe türkçeyi sakız gibi bi otarafa bi bu tarafa çekiyorlar biz de korkuyoruz aman dalga geçmesinler aman oraya çekmesinler diye..

Büyük sorumluluk valla isim koymak..

merhaba hanımlar.. benimde oğlumun adı doğduğu gün konuldu.. hiç bir adı beğenmiyorduk çünkü..
ömür koyduk doğduktan 3 dk sonra :1:
ömür kömür diye dalga geçme ihtimalleri yok sapsarı bir oğlum var çünkü :1:
bi unisex isim diye düşündük o da dediğim gibi 3 dk sürdü.. hoşumuza gitti ömrü uzun olsun dedik ömür oldu..

darısı başınıza..
yavrularınızı hayırlısıyla kucağınıza almanız dileklerimle sevgiler..

meraba şubat anneleeri bende nasip olursa nisan annesiyim bi oğlum olacak. Adını Ahmet Eymen koyacaz inşallah benim çok hoşuma gitti içimize sindi sağolsun eşimde kırmadı başta bi düşünelim felan diyodu ama sonradan hoşuna gitti onunda :)

bizde daha kesinlestiremedik ama sanırım ya ERDEM yada ONUR olacak sizce hangisi daha güzel kızlar fikirlerinizi bekliyorum cok kararsız kaldım

Dün Akşam En Azından 3-4 İsme Düşürdük Seçenekleri, Doğuma Gidene Kadar KArar Veririz Heralde :}

Back
X