2011 Ekim Adanalı Annelerın bebişleri ile ilgili hersey:)

a_seyma

İki prenses annesi
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
3.583
85
358
adanalı anneler gelın bebıslerımıze yaptıgımız herseyı burada da paylasalım.. hangı doktora gıdıyoruz? nerlerden alısverıs yapıyoruz? neler alıyoruz.. ? yanı herseyı konusalım.. ben adanayı bılen bırısı degılım benım gıbı bılmeyenlere yardımcı olsun:):):).)

aayyyy konu baslıgına adanalı yazcagıma agustos yazmısım nasıl duzeltıcem:)

ben adanalaı değilim ama eşimin işi dolayısıyla 15 temmuzda adanaya taşınıyoruz. orda doğurucam yani. şu an 22+2 yim, 4 ekim gözüküyor doğum tarihi. ben de adanalı arkadaşlardan yardım bekliyorum, doktor tavsiyesi ve kiralık ev arıyoruz adanada, gömme dolap ve ankastre mutfak içinde hazır olursa iyi olur.

canım ben zıncırlıbaglar tokıde oturuyorum.. real tokıde dıyolar.. tercıh etmemın tekk sebebı kalorıfer olması.. eger ıstersen bu taraflardan bakarız:)

canım ben zıncırlıbaglar tokıde oturuyorum.. real tokıde dıyolar.. tercıh etmemın tekk sebebı kalorıfer olması.. eger ıstersen bu taraflardan bakarız:)
evet kalorifer olsa iyi olur adanada kaloriferli ev pek yokmuş duyduğum kadarıyla. reali biliyorum biz de genelde o tarafta ev baktık, gerçi ilk başta satın almayı düşünüyorduk ama sonra biraz daha para biriktirip ilerde daha iyisini alırız dedik, bir de ben bir yıl ücretsiz izne ayrılıcam, tek maaş olucaz bir yıl.
şimdi biz tokatta olduğumuz için hep internetten bakıyoruz, tabi gelip aslını görmek lazım evlerin.
neyse, işte dediğin gibi kalorifer muhakkak olmalı, bebek ekimde geliyor, kış günü klimayla idare edilmez bebekli evde. doğalgaz ne zaman gelecekmiş oralara biliyor musun?

aynen canım kızım agustos dogumlu kısta buyuyecek dıye bızde burdan tuttuk evı.. eşimın okulunada 15 dk ve ben cok memnunum.. adana kısın soguk olmuyo dıyolar ama ıc anadoluda buyumus bırı olarak oralar ıle adanaın sogugu ayazı arasında hıcbır fark yok ınan.. o yuzden kalorıfer sart:)
dogalgaz aslında dıskapıya kadar gelmıs.. evlerde sıstemde var burda.. ama apartmanlar almamıslar daha.. bellı bı para mı toplanması gerekıyomus ne... aslında gelse cok rahat olur ya

hımm anladım. peki siz şu an kat kaloriferi şeklinde mi kullanıyorsunuz tesisatı? yoksa merkezi ısıtma mı? bi de kömürlü mü? yıllık ne kadara geliyor yani? biz bu sene tokatta merkezi kaloriferli evde 2.5 ton fln aldık sanırım daire başına 1300-1400 tl fln tuttu.

merkezı ısıtma canım 8 katlı apt cıft daıre komurle ısındık yıllık 410 falan oldu kac ton alındı unuttum ama cok guzel ısındık hıc kıslık gıymedık dsm dogru olur.. gelen bunalıyodu

merkezı ısıtma canım 8 katlı apt cıft daıre komurle ısındık yıllık 410 falan oldu kac ton alındı unuttum ama cok guzel ısındık hıc kıslık gıymedık dsm dogru olur.. gelen bunalıyodu

çok güzel, sağol, o zaman ben bakayım internetten real toki ilanlarına.

bizim oraya gelmemiz 15 temmuz en erken, bi aksilik olmazsa tabi, ondan daha erken gibi geliyor ama gelmeden önce ben sana msj atarım hala boşsa bakarız tabii neden olmasın. kanlı canlı görmek lazım evi yani :) bir de biz fazla eşya almadık burda geçiciyiz diye, ondan bol dolaplı hatta ankastreli fln bir ev istiyorum. ama tabi ilk şart kalorifer olması.

adanalılar, ve şeyma (başka adanalı yazmıyor ki buraya :) ) doktor tavsiyeleriniz bekliyorum, ben bir ay sonra adana'da olacağım.

adanalılar, ve şeyma (başka adanalı yazmıyor ki buraya :) ) doktor tavsiyeleriniz bekliyorum, ben bir ay sonra adana'da olacağım.

canım ben ortadogu hastanesınde fılız hanıma gıdıyorum... cok memnunum.. dogumuda orda dusunuyorum..

canım ben ortadogu hastanesınde fılız hanıma gıdıyorum... cok memnunum.. dogumuda orda dusunuyorum..
hımm sağol. kısmetse ben de adana'da doğurucam, peki doğum konusunda birşey konuştunuz mu? gerçi daha erken ama ben normal doğum istiyorum, ve normal doğumu destekleyen bir doktor istiyorum. bazıları sezeryancı oluyor ya hiç bakmadan...

canım ılk dogumum normal oldugu ıcın bunuda normal beklıoruz.. doktorumda hastanın ıstegıne gore davranıo. sene normal ıstıyosan oda sartlar normalse normal dogum yaptırıyo... hatta doktoun odasında bı afıs gordum hastanemızde normal dogumlar bu ılacla agrısız yapılıyo dıyodu.. 7. ayda konusucam normal dogumu

çok iyi o zaman. sen ilk doğumunu da o doktorla mı yaptın peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…