karacham Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 309 0 46 Tekirdağ 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karacham #1 kızlar sızın acacagınız yok barı ben sıze acayım kımse bebıslere yenı cıcıler almadımı bakayım orda uslu uslu durdugunuzu hıc sanmıyorum sızın topıgınde bır bebeklerın cıcılerının eklendıgı baslık lazım gorelım bakalım kımler neler almıs bebıslere hazırlıklar yavas yavas baslanmıstır
kızlar sızın acacagınız yok barı ben sıze acayım kımse bebıslere yenı cıcıler almadımı bakayım orda uslu uslu durdugunuzu hıc sanmıyorum sızın topıgınde bır bebeklerın cıcılerının eklendıgı baslık lazım gorelım bakalım kımler neler almıs bebıslere hazırlıklar yavas yavas baslanmıstır
ozgemrecan Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2009 274 0 96 42 İstanbul 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karacham #2 karacham .!.: kızlar sızın acacagınız yok barı ben sıze acayım kımse bebıslere yenı cıcıler almadımı bakayım orda uslu uslu durdugunuzu hıc sanmıyorum sızın topıgınde bır bebeklerın cıcılerının eklendıgı baslık lazım gorelım bakalım kımler neler almıs bebıslere hazırlıklar yavas yavas baslanmıstır Genişletmek için tıkla... merhaba, daha çook erken oldugunu düşündüğüm için hiiç bir şey almadım ...
karacham .!.: kızlar sızın acacagınız yok barı ben sıze acayım kımse bebıslere yenı cıcıler almadımı bakayım orda uslu uslu durdugunuzu hıc sanmıyorum sızın topıgınde bır bebeklerın cıcılerının eklendıgı baslık lazım gorelım bakalım kımler neler almıs bebıslere hazırlıklar yavas yavas baslanmıstır Genişletmek için tıkla... merhaba, daha çook erken oldugunu düşündüğüm için hiiç bir şey almadım ...
onededibunededi Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2011 68 0 0 İstanbul 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karacham #3 http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/433816-2011-ekim-bebislerinin-mini-mini-cicisleri-2.html böyle bir konu var :))
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/433816-2011-ekim-bebislerinin-mini-mini-cicisleri-2.html böyle bir konu var :))
R rana_fatma Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2011 12 0 0 Belçika 10 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karacham #4 25 haftalik hamileyim.Hic bir eksigim kalmadi.Banyo kuveti,besik,dolap,bir suru battaniye,yorgan,bir suru giyecek.Cokmu abartmisim bilmiyorum ama
25 haftalik hamileyim.Hic bir eksigim kalmadi.Banyo kuveti,besik,dolap,bir suru battaniye,yorgan,bir suru giyecek.Cokmu abartmisim bilmiyorum ama