2011 ekim güzellerinin anneleri kaç kilo aldınız :)

jujuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
285
0
96
İstanbul
Arkadaslar 5 ayımız hemen hemen hepimizin doldu artık.burdan da kilo durumumuzu konusalım.unutmayalım ki biz cok kilo alırsak bebegimiz cok saglıklı olmuyor.önemli olan dengeli ve besin degeri yüksek gıdalarla beslenmek.ben 5 ayda 4.5 kilo aldım.58.5 la basladım suan 63 kiloyum.umarım böyle devam eder fena degil gibi.yeni dogum yapan bir arkadasım dün söyledi hamileligi boyunca hiç tavuk yememiş hormonlu oldugu için simdiki tavuklar..bana da mantıklı geldi acıkcası .dr um birsey demedi bana bu konuda sadece büyük balık yeme dedi agır metal içerdigi için.sizler nasıl besleniyorsunuz kacar kilo aldınız ??

ben 57.5 ile başladım ilk 4 ay 5 kilo verdim.hiç kusmam bulantımda olmadı ama küçük oğlum var ve heralde uğraşırken kilo verdim istemsiz.ama 5.aya girince hızla kilo almaya başladım.şu an 56 kiloyum.20+3 te iyi gibi :1:

74 ile basladım şimdi 76 kıloyum 2 kılo aldım.. ılk bebısım sagolsu aldırtmıyo... ılkınde 4. ayda 6 kılo almıstım cok zor olmustu.. ıns boyle devam eder:)

sanırım ben de 3 kilo kadar aldım 19 haftamız bitti bizim de iyi sayılır.inşallah fazla almam.61,5 kilo civarıyım

22 haftam bitti rahat 5-6 aldım :D boğazım durmuyor. Çok çabuk kilo alan bi yapıya sahibim. Yıllardır rejim yapıyorum hamile kalırsam rahat rahat bebeğimi besleyim die. Şimdi rejim yaptığım günlerin acısını çıkarıyorum :D :49:

maşşallah kızlar :nazar: herkes baya iyi gidiyor galiba.. ben de 19. haftayı doldurdum. 2 - 2.5 kilo aldım daha... umarım 10-12 kiloyu geçmeyiz :64:

bende 20 haftayı doldurdum henüz hiç kilo almadım, hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim, son 3 aydır aynı kiloda istikrarla devam ediyorum. :)

hepiniz süper gidiyosunuz ya ben niye aldım ki böyle :S 5 ayda 5.5 kilo aldım.dikkat de ettim üstelik acaba elevit mi aldırıyodu diye düsünüyorum..? neyse ki simdi eleviti bıraktım demir folik asit b12 karısımı birsey içiyorum.ama demir hapı midemi bulandırıyo basıma belada :S

hepiniz süper gidiyosunuz ya ben niye aldım ki böyle :S 5 ayda 5.5 kilo aldım.dikkat de ettim üstelik acaba elevit mi aldırıyodu diye düsünüyorum..? neyse ki simdi eleviti bıraktım demir folik asit b12 karısımı birsey içiyorum.ama demir hapı midemi bulandırıyo basıma belada :S
canım hangi demir ilacını içiyorsun.ben maltofer içiyorum tadı çok güzel sıvı şeklinde ben zaten hap yutmayı beceremem.tavsiye ederim

eleviti bende içiyorum en baştan beri canım bana kg yapmadı, bednde senin gibi demir hapını içemiyorum kocaman yutamıyorum, zaten eleviti bile parça parça edip yutabiliyorum, hap geçmiyo boğazımdan

ben 59la basladim 55e kadar dustum :44:kusmuyordum ama kucuk kizim hareketli pesinde kosmaktan sanirim :61:
22 haftamizdayiz suan 58 kiloyum :61:
yani 55 ten baslarsam toplamda 3 kilo :40:

23+5,5 kilo aldım,doktorum böylr gidersen normal doğum yapamazsın dedi moralim çok bozuk,yazılanlara bakıyorum hemen hemen herkes böyle doktorum neden böyle söyledi :(

23+5,5 kilo aldım,doktorum böylr gidersen normal doğum yapamazsın dedi moralim çok bozuk,yazılanlara bakıyorum hemen hemen herkes böyle doktorum neden böyle söyledi :(

senın doktor da bı acayıpmıs.bence cok normal.hıc takma kafanı 30 kılo alanlar normal dogurmuyomu sankı.bende tam 23 haftalıgım 54 kılo ıle basladım suan 62 kıloyum.8 kılo aldım yanı.ılk baslarda asırı yıyodum bırden aldım sımdı dıkkat etmeye calısıyorum ama yınede alıyorum.oglusumda tombıkmıs.ayyy napım yaa canım sgolsun.

Bende 22 haftalik hamileyim 4 kilo aldim.Bazen kendimi besiye cekilmis gibi hissediyorum:kan hapi,vitamin,omega 3.bir suru hap iciyorum.

Back
X