2011 eylül anneleri bebeklerimiz kaç kilo?

emirinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
61
0
96
Kayseri
mrb arkadaşlar kızım yağmur 2 eylülde doğdu 3 kiloydu şimdi 5200. Bu ay çok az kilo almış çok canım sıkıldı bebeişlerimizin gelişimlerini paylaşalım sorunlarımıza çözüm arayalım istedim katılımlarınızı bekliyorum.

mrb benim oğlum urasta 29 eylülde doğdu.3350 ağırlığındaydı.2 ay kontrolümüzde 5800 gr dı.

benim oğlum 26 eylülde doğdu 2800 doğdu 2.ay kontrolü 6300 küçük doğdu diye çok üzüldüm ama çok şükür arayı kapadı.

benim kızımda 11 eylülde 3kilo 50 gram doğdu 2.750 kadar düşmüştü şimdi maşallah 5.600 fazlasi bile varmış
bu aralar tek sıkıntımız geceleri uyumuyor Allah uyumuyor gündüzleride kalkmak bilmiyr 3e kadar :S

benım mavi incım de 20 eylulde 2900 dogdu sımdı 5 600 olmus..dokt kılosu fazla bıraz dedı 3 aylık bebk kılosundaymıs :Dobur kızım benım ..dk sımdılık bıse demıyorum ama ılerıde mudehale etmek gerekebılır dedı..bıızmde tek sıkıntımız kaksını yapamıyor:43: bugun 7 gun oldu allahım sabırla beklıyorum bı kaka yapsa dunyalar benım olcak:Dhayır fıtıl de attım dun oda ıcerde kaldı kakda yapmadı ne olcak bılmıyorum galıba yıne dok yolu gozukuyo..:18:arkadaslar allah hepımızın yardımcısı olsun sıhhat saglık versın bebslerımıze...:D

canım senin bebegin gayet iyiymişbenimki 2850 dogdu eylül 20 de şimdi 4900 ve doktoru çok güzelkilo almış dedi ilk 2 ay 700 gr aldı bu ay biraz fazla aldı seninki maşallah tombişş olmuş çok çokçok güzel

benım mavi incım de 20 eylulde 2900 dogdu sımdı 5 600 olmus..dokt kılosu fazla bıraz dedı 3 aylık bebk kılosundaymıs :Dobur kızım benım ..dk sımdılık bıse demıyorum ama ılerıde mudehale etmek gerekebılır dedı..bıızmde tek sıkıntımız kaksını yapamıyor:43: bugun 7 gun oldu allahım sabırla beklıyorum bı kaka yapsa dunyalar benım olcak:Dhayır fıtıl de attım dun oda ıcerde kaldı kakda yapmadı ne olcak bılmıyorum galıba yıne dok yolu gozukuyo..:18:arkadaslar allah hepımızın yardımcısı olsun sıhhat saglık versın bebslerımıze...:D

benim bebeğimde tam tersi günde 7den fazla kaka yapıyor.anne sütümü alıyo bebeğin.eğer öyleyse dr kilosuna niye mudahale etsınkı zaten bellı aydan sonra böyle kilo almıyorlar

maşallah bebeişlere bugün baktım 5300 geldi iyimi şimdi sizce tam 3 aylık oldu? Yarın kontrolü var bakalım doktor ne diyecek. Bide etrafın gazına geldim cicibebe falan verdim 3 gündür resmen cehennem yaşadım çocuk emmek istemedi sütüm azaldı ne bileyim bakıcımız falan doymuyor ek bişeyler ver dedi bende verdim alışsın diye. Günlerdir mahvoldum bugün akşamüstü güzel emdi çok rahatladım ama inşallah üzüntüden sütüm falan azalmaz.

allah bağışlasın maşallh doktor niye fazla buldu anlamadım umarım diğer sorunu da bi an önce çözülür

Maşallah hepsinin kiloları çok güzelmiş.Benim bebişim pek kilo alamadı.Uyku sorunu var.
Bu kadar küçükken asla ve asla cicbebe fekan vermeyin yavrucaklara.Süt gelmiyorsa
aptamil,bebelac bir sürü bebe maması var.

pazartesi kontrolümüz vardı az kilo almış bu ay dedi dr. ek hiç bişey verme dedi bende şimdi sütüm artsın diye sürekli yeme halindeyim bu kiloları nasıl verecem bilmiyorum bide arkadaşlar 4. ayda yapılan bi aşı varmış rota virüs aşısı bilginiz varmı yada yaptıran?

Benim kizim 15eylulde dogdu. 2.ay sonunda kontrole gittik. 5500olmus. Cok sevindim. Zira etraftan sutumun yetmedigi hakkinda laflar duyuodum.bu onlara kapak olsun. Bakalim haftaya cumrtsi ucuncu ay kontrolune gidicez. Beinim sikintim da kizimin burun tikanikligi. Nasil cozcem bilmiyom. Disari da cikariyom.

Benim kizim 15eylulde dogdu. 2.ay sonunda kontrole gittik. 5500olmus. Cok sevindim. Zira etraftan sutumun yetmedigi hakkinda laflar duyuodum.bu onlara kapak olsun. Bakalim haftaya cumrtsi ucuncu ay kontrolune gidicez. Beinim sikintim da kizimin burun tikanikligi. Nasil cozcem bilmiyom. Disari da cikariyom.

maşallah kızına canım kaloriferden kaynaklanabilir odasını nemli tutuyor musun?

benim kızımda var ya 29 ağustosta doğdu fıstığım 2 gün sonra doğsa eylül olacaktı bende eylül annesi sayılabilir miyim :)

arkadaşlar mrb benim bi sorunum varrr bebeişim 26 eylül doğumlu alt köpek dişinin eti bembeyaz ve semsert olmuş diş çıkarması için çok erken deil mii hem ön dişler çıkar ilk die biliorumm acaba başka bi sorun mu varr emmio iki gündr çok huzursuzz ağlıo memeyi görünce oysa böle bi sorunumuz yoktuu biberonda almıoo eşimin görevi dolayısıyla doğudayzz hastane doktorda yokk ne yapacağımı bilmiorumm böle şeyler yaşayan var mı?????

arkadaşlar mrb benim bi sorunum varrr bebeişim 26 eylül doğumlu alt köpek dişinin eti bembeyaz ve semsert olmuş diş çıkarması için çok erken deil mii hem ön dişler çıkar ilk die biliorumm acaba başka bi sorun mu varr emmio iki gündr çok huzursuzz ağlıo memeyi görünce oysa böle bi sorunumuz yoktuu biberonda almıoo eşimin görevi dolayısıyla doğudayzz hastane doktorda yokk ne yapacağımı bilmiorumm böle şeyler yaşayan var mı?????

merhaba canım bende 3,5 aylık kız çocuğu annesiyim,ben böyle bir sorun yaşamadım fakat bana anlattıkların pamucuk yada nevazili düşündürdü bir sağlık ocağıdamı yok etrafında ebelerde anlar,eğer bu tarz bir rahatsızlık varsa ememez ağzı acıdığı için açlıktanda ağlar yazık çocukcağız ben ne yap ne et bebeğini hiç değilse bir sağlık ocağına götür yazık aç kalır çocuk.Allah yardımcın olsun cnm şifa diliyorum. :50:

Back
X