2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

elifezgi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.752
2
116
Diğer
Güzel anne adayı arkadaşlarım kaçıncı haftada olduğumuzu ve toplam kaç kg aldığımızı buradan paylaşmaya ne dersiniz?
Böylece bebeğimize yararlı bize de çok kg aldırmayan besinlerden de sözederiz.Kilo alımında hızla ilerleyen dostlarıda biraz frenyebiliriz belki :)))

yukarıdaki cümleleri 2011 şubat annleri başlığından çarptım:) Baktım da herkes sağlıklı kilo almış. Darısı 2011 eylül annelerinin başına. henüz yolun başı..umarım herşey güzel gider ve sağlıklı kilolar alınır.

selam canım ben 8+3üm 49la hamile kaldım geçen hafta 49dum yine ama bu hafta 1 kilo vermiş olabilirim diye şüpheleniyorum bugun kontrolüm var evde tartı yok bakarım hastanede.gerçi ilk 3 ay 1 kg almak en idealiymiş o yüden 3 ay btene dek kg alma hevesli değilim pek:)sabahları göbüş hiç yok ama özellikle gece gazdan dolayı karnımda sert bir şişlik oluyor

Merhaba,
Ben henüz kilo almadım, 62 kiloyum. Sabahları aç karna tartılıyorum, ufacık oynamalar oluyor.
En son doktora gittiğimde 64.7yi görünce birden afalladım! Ama akşam saatiydi ve başka bir tartıydı, yoksa benim tartı hala aynı gösteriyor.
Ben de kilo almak istemiyorum, hatta sadece bir göbeğim olsun istiyorum, kollarım bacaklarım şişmesin. Hani derler ya bazılarına, arkadan hiç hamile gibi durmuyo diye, işte ben de öyle olmak istiyorummmmmm:)

Merhaba,
Ben henüz kilo almadım, 62 kiloyum. Sabahları aç karna tartılıyorum, ufacık oynamalar oluyor.
En son doktora gittiğimde 64.7yi görünce birden afalladım! Ama akşam saatiydi ve başka bir tartıydı, yoksa benim tartı hala aynı gösteriyor.
Ben de kilo almak istemiyorum, hatta sadece bir göbeğim olsun istiyorum, kollarım bacaklarım şişmesin. Hani derler ya bazılarına, arkadan hiç hamile gibi durmuyo diye, işte ben de öyle olmak istiyorummmmmm:)

sen erkek göbüşü istiyorsun yani belizberkin:) erkek olunca öyle olurmuş derler.ama kese muhabbetine göre hatırladığım kadarıyla seninki sağdaydı kız gelirse şişebilrsin her yönden ona göre hehehe

Ben de 69 kilo ile hamile kaldım:17:
Boy 170 olmasa fena olurdu halim:1:
8+1 'im ve henüz almadım kilo.
Zaten daha çok erken kilo olayı için.

Lithium benim bebiş sanırım solda.
Oğlum mu olacak dersin:1:

Ben de 69 kilo ile hamile kaldım:17:
Boy 170 olmasa fena olurdu halim:1:
8+1 'im ve henüz almadım kilo.
Zaten daha çok erken kilo olayı için.

Lithium benim bebiş sanırım solda.
Oğlum mu olacak dersin:1:

anaaammm kızzz oğlan anası olacaz deseneee:P biz de kaynanatörlük yaparız artık:P şaka şaka valla ben bu kese istatistiklerine baya inanmaya başladım kesenin solunda olan arakadaşlarımın hep oğlanları oldu.

anaaammm kızzz oğlan anası olacaz deseneee:P biz de kaynanatörlük yaparız artık:P şaka şaka valla ben bu kese istatistiklerine baya inanmaya başladım kesenin solunda olan arakadaşlarımın hep oğlanları oldu.

Bak şimdi havaya sokma beni:52:
Hiç araştırmadım inan canım.
Aklım birine kayar da hayal kurarım diye korkuyorum:1:

60 kilo ile hamile kaldım şu an 58.5 kiloyum herkes kilo alır ben kilo veriyorum normal mi sizce

ilk dönemler mide bulantın veya kusaman olduysa normaldir. henüz aşırı değil, aşırı kilo kaybın olursa vitamin mineral eksikliği olabilir onu da doktorun takviye etmek için vitamin falan başlayacaktır.

ilk dönemler mide bulantın veya kusaman olduysa normaldir. henüz aşırı değil, aşırı kilo kaybın olursa vitamin mineral eksikliği olabilir onu da doktorun takviye etmek için vitamin falan başlayacaktır.

cnm ne bulantım ne kusmam olmamı vitaminde kullanıyorum 5. haftadan itibaren cuma kontrolüm var bi sorcam doktora bakalım ne dicek

bana hiç kilo demeyin hanımlar ben oğlumda rekor kırdım 30 kilo aldım ben pkolu olduğum için alıyormuşum şimdi bile karnımı görseniz sanarsınız 4aylık o derece duruyor dün eşimde dedi ne çabuk şişiyorsun sen diye öyle malesef gören ikiz karnı gibi diyordu bana yarım kilo aldım bile hemen su içsem yarıyor bide bulantısı olmayan bi gebelik yaşıyorum hep ilk aylardan başlıyor tabi kilolar:2:

bende pek bi kilo değişimi olmadı henüz ama sürekli şiş hissediyorum kendimi..

gebelik boyunca 9-14 kg arası kilo almak normal bu arada. zayıflar biraz daha fazla kilo alabilir. obezler ise 6-7 kilo almalıymış. benim ikinci bebeğim bu. ilkinde 17 kilo aldım, hamilelik ve emziklilikte aldığım kilolardan kurtuldum ama ne gereği vardı o kadar çok almaya diyorum. hamileliğin son haftalarında da çok kilo alınıyor bu arada. o yüzden ilk zamanlar çok almamak lazım. ilk 4 ayda 2-2,5 kilo almak normalmiş , benim biraz fazlam olduğu için doktorum ilk gebeliğimde ilk 20 haftada kilo almasan da olur demişti. gene de kilo almıştım. bu sefer daha fazla dikkat edeyim diyorum.inşallah birbirimize destek olarak sağlıklı kilo alacağız burada. kilo almamak için sağlıksız beslenmek de normal değil tabi. süt yoğurt tüketmeye, sebze meyve yemeye özen göstereceğiz, kansız kalmamamlıyız bebeğimize de kendimize de iyi bakmalıyız:34:

gebelik boyunca 9-14 kg arası kilo almak normal bu arada. zayıflar biraz daha fazla kilo alabilir. obezler ise 6-7 kilo almalıymış. benim ikinci bebeğim bu. ilkinde 17 kilo aldım, hamilelik ve emziklilikte aldığım kilolardan kurtuldum ama ne gereği vardı o kadar çok almaya diyorum. hamileliğin son haftalarında da çok kilo alınıyor bu arada. o yüzden ilk zamanlar çok almamak lazım. ilk 4 ayda 2-2,5 kilo almak normalmiş , benim biraz fazlam olduğu için doktorum ilk gebeliğimde ilk 20 haftada kilo almasan da olur demişti. gene de kilo almıştım. bu sefer daha fazla dikkat edeyim diyorum.inşallah birbirimize destek olarak sağlıklı kilo alacağız burada. kilo almamak için sağlıksız beslenmek de normal değil tabi. süt yoğurt tüketmeye, sebze meyve yemeye özen göstereceğiz, kansız kalmamamlıyız bebeğimize de kendimize de iyi bakmalıyız:34:

canım 17 kg çok abartı sayılmaz.2.gebelikte daha az alırsın zaten.bana doktor ilk 3 ay 1 kg yeter ideal dedi ama tabi bu 2-3e çıkabilir.bir de bünye meselesi sanırım bakıyorum da topikte 9-10 haftalıkken bariz göbekleri olan da var 22 haftalıkta ancak anlaşılan da...bakalım şansımıza ne olacak

54 kiloyla hamile kaldim dün sağlık ocağında tartıldım 55 olmuşum:) normalde çok zor kilo alan biriyim o yüzden kaç kilo alacağımı çok merak ediyorum.

Basküle bakarsam 1 kilo almış gibiyim. Ama göbeğim çıkıyor artık sanırım. Ya da ben hiç kasmıyorum, ondan. Yani belimi ve göbeğimi sıkacak kıyafetlerden uzak duruyorum. Öyle olunca da çıkıyo ister istemez. Haftasonu dayanamadım artık, bahçıvan kot aldım. Çünkü içine girebildiğim son pantolonum da karnımı sıkmaya başlamıştı. Özellikle oturunca çok sıkıyordu. Şİmdi ohhhhh, göbeği sere sere geziyorum. Bebek ya da değil, göbeğim var ve bahçıvanla çok rahat ediyorum :34::34:

Basküle bakarsam 1 kilo almış gibiyim. Ama göbeğim çıkıyor artık sanırım. Ya da ben hiç kasmıyorum, ondan. Yani belimi ve göbeğimi sıkacak kıyafetlerden uzak duruyorum. Öyle olunca da çıkıyo ister istemez. Haftasonu dayanamadım artık, bahçıvan kot aldım. Çünkü içine girebildiğim son pantolonum da karnımı sıkmaya başlamıştı. Özellikle oturunca çok sıkıyordu. Şİmdi ohhhhh, göbeği sere sere geziyorum. Bebek ya da değil, göbeğim var ve bahçıvanla çok rahat ediyorum :34::34:

Bebek olsun ya da olmasın o göbeğin varlığı şu anda mutlu ediyor değil mi:1:

7+2 yim ilk basküle çıktığımda 58.700 gösterdi. aradan 10 gün geçti bi çıktım 1 kilo almışım. normalmi peki bu. birde çok yememeye gayret ediyorum. yesem nolur kim bilir. bir cizelge hazırladım zaten kendime. her 10 güne bir çıkıp not alıcam. ay sonunda ne çıkacak bilemiyorum. önümde göbüşş gidiyo valla. hamilemisin diye soruyolar yokk diyorum. şimdilik kimse duysunda istemiyorum ama görünüyoki benimki ben burdayım diye bağırıyor:1:

Back
X