2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

38+3 haftadayız yarın nasipse doğum olacak ve rekor bende =)))

76 kilo ile hamile kaldım
ilk 7 ay 8 kilo aldım
son iki ayda 17 kilo

100 kilo ile kapanışı yapmış bulunmaktayım toplam 24 kilo aldım allah biranönce vermek nasip eder inşallah
Ben hepsinin kilo olduğunu düşünmüyorum.Eminim çok fazla ödeminiz vardır.Doğumdan sonrada birden gidecektir.Umarım bebeişlerimiz emerken bizide emip eritirler:)))

37+1 deyim 65 kilo ile hamile kaldım 14 kilo aldım hergün yürüyüş yaptığım için bu saatten sonra en fazla 1 kilo daha alırım herhalde

bugun 40+1olduk 15kg almisim toplam. 98im suan.
bu inat kizim dogana kadar 100olurum zaten:)

eveeeeeet vakti zamanında bööööyle bi topik açmıştım şimdi geçmişe yönelik cevap vereyim

37+1 de ikiz doğum yaptım 20 kilo aldım, 2700+2900=5600 gr. toplamda çocuk doğurdum doğumdan 4 gün sonra saaaadece 4000 gram azalmıştım, ödemmiş, doğumdan 10 gün sonra toplamda 15 kilo gitti yani bana doğumdan 5 kilo kaldı. daha sonra yedim yedim bu hale geldim emziklilikte de 5 kilo aldım etti fazladan 10 kilo :36:

sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler doğurmanız dileğiyle , yararlı beslenelim kafamızı dinç tutatlım moral ve motivasyonumuzu kaybetmeyelim...umudu olanın her şeyi vardır:46:

bebşim 5 aylık. 74 le hamile kaldım 8. ay sonunda 96 idim doğumdan 15 gün onra 84 olmuştum. şimdi 70 kg ım. oğluşum emdikçe gidiyo kilolar sırf zayıflamak için bidaha doğurucam

Back
X