Hala o kadar hassasım ki sürekli sanki problemler üzüldüğüm şeyler üstüste geliyor. Hemen hemen ağlamadığım günüm olmuyor..Birde bebeğimi üzdüğümü düşündükçe kahroluyorum:84:
Hamilelik bazı insanlarda daha bir hasssasiyet yaratıyor canım. bende ikinci hamileliğmde annemi kaybetmiştim ve bende hemen hergün ağlamışım.çözülmeyecek şeyler değilse kendini üzmemeye çalış özel değilse paylaşıp rahatlayabilirsin
canım ana konuya gel istersen orda daha çok arkadaş var yardımcı olmak açısından.bu kadar üzme kendini her şeyin olumlu yönlerine bak bebeğin hissediyordur senin üzüldüğünü onuda üzme
Hamilelik bazı insanlarda daha bir hasssasiyet yaratıyor canım. bende ikinci hamileliğmde annemi kaybetmiştim ve bende hemen hergün ağlamışım.çözülmeyecek şeyler değilse kendini üzmemeye çalış özel değilse paylaşıp rahatlayabilirsin
Allah rahmet eylesin.Allah'a şükür öyle bir durum değil ama biraz maddi konularda sıkıntılarımız borçlarımız var. Düzensiz çalışma saatlerimiz var eşimle pek fazla vakit paylaşamıyoruz. Eşimin anneside çok yakınımızda oturuyor yanlız yaşıyor onunla ilgilenmemiz gerekiyor gidip gelmeler vs. olan vaktimizde onunla geçiyor. Çok bunaldığımı hissediyorum evimin işlerine bile yetişemiyorum.
canım ana konuya gel istersen orda daha çok arkadaş var yardımcı olmak açısından.bu kadar üzme kendini her şeyin olumlu yönlerine bak bebeğin hissediyordur senin üzüldüğünü onuda üzme