2011 eylül anneleri

hatce0332

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
500
0
46
Burdur
slm anne adayları bende allahtan manı gelmezse 28 eylül günü bebeğimi kucağıma alacam inşaallah

Benimde 27 eylüldü ama geçen hafta düsük yaptım allahım senin bebişine saglık sıhat versin insallah:)

Selam kızlarrr
Benimki 30 Eylül ama kimsenin Eylül de değil herhalde kimse bir şey yazmamış :) hatce0332 neler hissediyorsun bakalım bulantı var mı?

Benimde 27 eylüldü ama geçen hafta düsük yaptım allahım senin bebişine saglık sıhat versin insallah:)

canım gelmiş gecmiş olsun canım herseyın hayırlısı bende ılk gebelıgım düşükle sonuclandı senı anlayabılıyorum canım allah diğer bebeklerıne uzun ömürler versın canım

canım gelmiş gecmiş olsun canım herseyın hayırlısı bende ılk gebelıgım düşükle sonuclandı senı anlayabılıyorum canım allah diğer bebeklerıne uzun ömürler versın canım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım saolasın allahım sizlerin bebeklerine saglık versin insallah

merhaba kızlar benimde işallah eylülün 27 de olacak sağlıkla kucağımıza alırız

kalp atışlarını duyan var mı benım 26 şubatta allahtan manı gelmezse cümle ile kucagımza almayı allah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…