2011 eylülde doğum yapacak anne adayları hangi doktoru öneriyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
78
1
46
14 haftalik ikiz bebek bekliyorum doktorumdan çok memnun değilim. Siz kime hangi hastaneye gidiyorsunuz?

cnm bende eylulda dogum yapıcam insl.bende 15 haftalık hamileyim.doktorumu bu ay degistiricem.daha önce cakmak erdeme gidiyodum memnun kalmadım.hospitilium dr. mehmet guclu yu cok tavsiye eden var. ona gitmeyi dusunuyorum.sen hangi oktora gidiyodun cnm?

Ben ethica incirlide esra hn. a gidiyordum. Hastaneden çok memnun değilim. İlk çocuğumda Seçil Avcı ya gidiyordum ve çok memnundum ama eşim kontrollerimin hastanede olmasıni istedi galiba yine seçil hn a gidicem.

ben ilk zamanlarda medicalpark bahçelievlerde eda hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım. şimdi fatih medicalpark ta esra çebi ye gidiyorum. çok canayakın oldukça da ilgili ben tavsiye ediyorum.

selam ben hizmet hastanesine meltem hanıma gidiyorum. eylul 15de dogum var inşallah.:80: gecen sene incirli ethica'da tayyibe hanıma gitmistim. herkes onu begeniyo. ama ben pek memnun kalmadım. aynı apartmandaki komsum meltem hanıma dogum yaptırmıstı, gayet memnun kalmıs.ama sonucta bu kişiye gore degisiyo. ayrıca hizmet hastanesinde sait bey var. ona herkes bayılıyo. ama ben erkek doktor istemdigim icin meltem hanımı sectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…