2011 haziran anneleri bebişleri dünyaya geliyoooooorrr..

selam canlarım ben doğum yaptım 29 haziran sabah 03.06da oğlum hızlı bi şekilde dünyaya geldi:64::69::52:
28haz akşam 9-10 gibi hafif hafif kasılmalar başladı zaten 3 güdür falan sümüksü akıntılar geliyodu anlamıştım doğumun yakın olduğunu son hazırlıklarımı bitirmiştim..
neyse 10u geçiyodu duşa girdim baya bi temizlendim kremlendim v.s. saçlarımı balık sırtı ördüm derli toplu olsun die:21: ojelerimi tazeledim makyajımı hafif yaptım bu sırada sancılar sıklaşmaya başlamıştı:) eşime söyledim 12 gibi:) hazır ol bu gce gidicez dedim hastaneye o da tamam ben biraz uyiyim o zamn energi depolamam lazım dedi (saf sanki o doğuracak:15:)
çantaya telefon şarjımı falan koydum annemi aradım gel sen cerene bak iz doğuma gidicez dedim heyecan yapma sancılarım çok değil belki yarın gideriz falan giderizdedim panik yapmasın die:3:neyse annem we kardeşim geldiler sancılarım 4 dakikada bir falan geliyodu ben ewde wolta atıyorum tabi:24: hastaneye hemen koşmadım çünkü ilkinde suni sancının tadını aldııım için bu defa o tongaya düşmemeye kendimi şartlamıştım:20: 1i geçiyodu hastaneyi aradım ayşe ebeyle konuştum gel bakalım dedi:)))
ewde birazdaha oyalandık sancılar artmaya başlamıştı hadi artık çıkalım dedim.. annemler ewde kaldı biz eşimle dualar eşliğinde heyecan dorukta çıktık ewden:68:
2gibi hastanedeydik çatı muayenesi sonucu 7cm açıklığım olduğunu söyledi:52: we doktoru aradı doktorcum 10-15dak. sonra yanımdaydı:69::81: saat 02.40 gibi suni sancı bağlandı 3e doğru doktorcum bir çatı muayenesi daha yaptı we 9 cm:30::52: dedi büyük tuwaletin gelir gibi olunca haber wer dedi idrarımı boşalttı we işte geliyo bebek gelio dedim:18:
ewet ebelerden hiç bir yardıma gerek olmadan ıkındım we 03:06da oğluşumun ağlamasıyla tüm acılar sancılar aynı anda kesildiii süperdi muhteşemdi harikaydı:27::23:
sancılarımı çok fazla hissettiğim 3 kez falandı:)) çok kolay bir doğum oldu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim hepinize yaşatsın dilerim..
yaşasın normal doğummmmmmm:emir_bebek::kkk:

bu arada oğlumun adı ALİ ULAŞ oldu
3470
gr 50 cm olarak annesine merhaba dedi:)))))
orda kacıranlar olur die buraya kopyaladım cnm cok kolay bi dogum olmus darısı bzm basıımıza inş..masallah bebegine allh analı babalı buyutsn:nazar:

canım sezeryan iyimi? sence rabbim hayırla büyütmek nasip etsin darısı başıma...:16:

canım bebekten pek vakit bulamıyorum. sezayen kişinin bünyesine ve dr.a göre değişiyor genel anestezi ile ameliyata birşey hissetmedim ama çıktıktan sonra ağrım oldu.şu an 15 gün oldu ve karnım ağrıyor .dediğim gibi çıktıktan sonrası zor geçiyor yataktan kalkarken otururken bıçak saplanıyor gibi oluyor dikkat etmek gerekli. normal doğumun ise sonrası kolay oluyormuş. hayırlısı neyse o olsun canım seninki fazla ağrımayabilir çok krkulduğu kadar değil ama.

selam kızlar bnde 2010 haziran annesiyim uzun zamandır bakmıyordum buralara bi baktım 2011 bebişleri gelmiş bile:)
gözlerim dolu dolu okudum yazılarınızı.geçen sene bugünler nasıldı dedim.
doğuranlara geçmiş olsun henüz doğurmayanlarada Allah bir avazda kurtarsın su gibi aksın kolay olsun doğumlarınız inşaallah
Allah hepsini analı babalı büyütsün.hepsi hayırlı akıllı uslu evlat olurlar inşaallah
bize dediklerinde inanmıyordum ama inanın zaman okadrr hızlı geçiyorki anlayamıyorsunuz.
gaz sancıları huysuzlukları vs olabilir hiç canınızı sıkıp stres yapmayın bebeklerinizi bol bol koklayın sarın sevin.

ben de 7 haziran saat 09:10 da meleğimi kucağıma aldım. epidural sezeryanla dünyaya geldi çok zor değil sezeryan olacaklara tavsiye ederim.çok güzel bir duygu Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. geri sayınca zaman geçmiyor ama bebişler dünyaya gelince su gibi akıyor zaman şimdiden 11 günlük oldu hergün daha farklı geliyor insana yanındaki küçücük insanın hergün büyüdüğünü farklılaştığını görüyorsunuz. sağlıklı doğumlar bekleyenlere...

ben de 7 haziran saat 09:10 da meleğimi kucağıma aldım. epidural sezeryanla dünyaya geldi çok zor değil sezeryan olacaklara tavsiye ederim.çok güzel bir duygu Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. geri sayınca zaman geçmiyor ama bebişler dünyaya gelince su gibi akıyor zaman şimdiden 11 günlük oldu hergün daha farklı geliyor insana yanındaki küçücük insanın hergün büyüdüğünü farklılaştığını görüyorsunuz. sağlıklı doğumlar bekleyenlere...

canım çok hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün meleğimizi ..bende sabırsızlanıyorum artık nts de sürekli sancım çıkıyor benimde, gününü beklemeyecek benim bebek herhalde dr.lar sürekli erken gelebilir diyorlar işin kötü tarafı kendi dr.um izne çıktı çarşambaya kadar bebeğim işallah gelmez diye dua ediyorum artık.. bir an önce bende kavuşurum işallah, çoğu gitti azı kaldı.. tekrar tebrik ediyorum canım darısı doğurmayanların başına :)

canım çok hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün meleğimizi ..bende sabırsızlanıyorum artık nts de sürekli sancım çıkıyor benimde, gününü beklemeyecek benim bebek herhalde dr.lar sürekli erken gelebilir diyorlar işin kötü tarafı kendi dr.um izne çıktı çarşambaya kadar bebeğim işallah gelmez diye dua ediyorum artık.. bir an önce bende kavuşurum işallah, çoğu gitti azı kaldı.. tekrar tebrik ediyorum canım darısı doğurmayanların başına :)

canım çok sağol senin de çok az kalmış. inşallah dayanır bebiş çarşambaya kadar:) buarada sana önerim booool boooolll uyumaya çalış 2 haftadır deliksiz uyumayı özledim.annemler burda olmasına rağmen günde 4 saat ancak uyuyorum onlar gidince halim harap:) ama olsun onlar için değer.. dualarım seninle ve bebişini kucaklamak için gün sayanlarla. bebişler gelsin de artık gaz ve doyurma problemleriyle ilgili konuşalım :1:

bizim velet çarşambayı beklemedi.. 20 haziranda gelmek istedi saat 8.45 te spinal anestezi ile doğum yaptım..3 kilo 150 gr doğdu oğlum..doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diyorum..:emir_bebek::nazar:

canım çok sağol senin de çok az kalmış. inşallah dayanır bebiş çarşambaya kadar:) buarada sana önerim booool boooolll uyumaya çalış 2 haftadır deliksiz uyumayı özledim.annemler burda olmasına rağmen günde 4 saat ancak uyuyorum onlar gidince halim harap:) ama olsun onlar için değer.. dualarım seninle ve bebişini kucaklamak için gün sayanlarla. bebişler gelsin de artık gaz ve doyurma problemleriyle ilgili konuşalım :1:

canım ben daha kendime gelip bebeğe bakamadım gaz sancıları yaşıyorum hala..bir an önce düzelip bebeğime bakmak istiyorum ama hala ağrılaım var , emme sorunumuzda var allah yardımcımız olsun sıkıntıları atlatırız işallah..:14::43:

dogum yapan anneler bebşleri hangi haftada kac kılo boyu kac cm dogdu yazarlarsa liste yapsak bi bizim yok ole bi listemz.dogum yapamayanlarada yapsak :26::52::52:

canım ben daha kendime gelip bebeğe bakamadım gaz sancıları yaşıyorum hala..bir an önce düzelip bebeğime bakmak istiyorum ama hala ağrılaım var , emme sorunumuzda var allah yardımcımız olsun sıkıntıları atlatırız işallah..:14::43:

1 hafta da düzelirsin benim de öyle olmuştu. ama kızımdaki gaz sancısı birtürlü geçmiyor acayip gazlı bir bebek. emme sorunu biz de yaşıyoruz doymuyor birtürlü:( hiç istemediğim halde takviye mama vermeye başladım mecburen

1 hafta da düzelirsin benim de öyle olmuştu. ama kızımdaki gaz sancısı birtürlü geçmiyor acayip gazlı bir bebek. emme sorunu biz de yaşıyoruz doymuyor birtürlü:( hiç istemediğim halde takviye mama vermeye başladım mecburen

canım biz ilk hafta hep mama verdik sütüm çok geç geldi..geldikten sonra da almadı ümidimizi kesmiştik ama 8. günde bebişi ağlata ağlata da olsa verdik valla .. emme zamanlarımız işkenceye dönüştü ama yavaş yavaş alışıyor artık gazını da şimdilik kendi çıkartıyor.. gazı olursa diye kullanıp memnun kalanlardan ilaç isimleri almıştım tabi sen druna mutlaka sorup birşeyler almıssındır ama yardımcı olur diye sana isimlerini vereyim ;

-Sab simplexle
-Zinco
-metsil
-biogaia

canım biz ilk hafta hep mama verdik sütüm çok geç geldi..geldikten sonra da almadı ümidimizi kesmiştik ama 8. günde bebişi ağlata ağlata da olsa verdik valla .. emme zamanlarımız işkenceye dönüştü ama yavaş yavaş alışıyor artık gazını da şimdilik kendi çıkartıyor.. gazı olursa diye kullanıp memnun kalanlardan ilaç isimleri almıştım tabi sen druna mutlaka sorup birşeyler almıssındır ama yardımcı olur diye sana isimlerini vereyim ;

-Sab simplexle
-Zinco
-metsil
-biogaia

sağol canım ben zinco aldım dr tavsiyesiylebir de rezene içiyorum kızıma da veriyorum milupanın rezenesinden ama yine de çok gazlı çok zor inşallah 40ından sonra düzelir:( benim ki emdiği zaman 2 saat göğsümden ayrılmıyor sıcakta ona da bana da işkence oluyor. bir de üstüne üstlük doymuyor, çünkü sütüm kısa bir süre sonra tükeniyor ve bizimki emzik gibi emiyor boşa. keşke doysa da katlanabilsem... mecbur 2 göğsümdeki süt de tükenince mama veriyorum. inşallah senin sütün yeter de bu sterisi yaşamassın çok sinir bişey. herkes birşeyler söylüyor canın sıkılıyor. sanki ben emzirmek istemiyormuşum gibi. zaten alıngan ve kırılgan dönemdeyiz anlamıyorlar..

selam taze anneler bir uğramak istedimm..
bende geçen senenin haziran annesim fakat erken doğum yaptım mayıs 20de..
şimdi görüyorumda sizleri geçen seneki halim aklıma geldi. gazdan herkes gibi bizde şikayetçiydik.sap simplx vs denedim ve sonra pişman oldm.
bu tarz ilaclar sonrasında kalıcı hasarlar verebiliyormus zamanla öğrendim. kızımda brşey yok ama ben 1 ay kullandıktan sonra attım gaz ilaclarını.
size tavsiyem rezene cayı.. humananın kimyonlu rezene çayı kurtarıcım oldu. ve yediklerimede dikkat ettim.
şöyle bir uğradım eğer sorularınız olursa arada gelip cevaplarım.
Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın.. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..:nazar:

Back
X