2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz?

MELEĞİMMM
bugun seninle 148.günümüze başladık.
Güne seni hissederek başlamak varlığını hissetmek o kadar güzel ki bu güzelliği 2.kez yaşattığı için rabbime binlerce kez minnettarım.geçen hergünümde sana bir adım daha yaklaşmanın inanılmaz mutluluğu ile bize ailemize katılacağın günü bekliyoruz.. annen baban ve ablan seni çokkkkkkk seviyor Duru'cuğum.....:54:

annemmm kuzum benim senin kıpırtılarını hissetmek için dört gözle bekliyorum bebeğim
seni çok ama çok seviyorumm meleğim sağlıkla zamanında gel oğlum ailemizi şenlendir

Mucizemm,
o kadar çok bekledim ki seni, o kadar çok istedim ki benim olmanı, hala inanamıyorum birlikte 19 hafta devirdik ama hala hayal gibisin...
Akşamları babanla seni seviyoruz, bu diyoruz BİZİM ÖYKÜMÜZ,bilmiyorum bizi duyuyor musun, hissediyor musun..Öğretmen gibisin bana,seninle hergün yeni bişeyler öğreniyorum, bi patiğe bakarak ağlayabiliyorum,seninle ilgili hayaller kuruyorum...Hayatımda ilk defa gerçek anlamda endişe ve korkuyu yaşadığımı hissediyorum..Sana bişey olmasından çok korkuyorum..Bi yandan da diyorum güçlü benim kızım..Neler atlattık biz birlikte...
Aslında o kadar çok şey var ki sana söyleyeceğim, sen hep benimle ol, bana anneliği öğret ve ben seninle yaşadığımı hissedeyim...Nefes alıp vermemin bi anlamı olsun...

varlığın öyle bi sevinç ki burnumda çilekli sakızımın kokusu
dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa söylesin birisi

İnci tanem, kızım...
Bugün itibariyle tamı tamına 5 aylık bir kuzu oldun karnımda...halbuki dün gibi çatlak annenin, inadından test yaptırmadığı günler, hadi onu geçtim, güleryüzlü doktor aabinle içimdeki o adiii, o inatçı kistleri yok etmeye çalıştığımız karanlık günler bile dün gibi...ama Allaha çok şükür, geride kaldı o günler...şimdi babanla ( evet akşamları gördüğümüz sarışın, gözlüklü adam ) aramıza katılıp bizi tam bir aile haline getireceğin o günü bekliyoruz heyecanla...
Seni ne kadar çok sevdiğimi ve kadar büyük bir özlemle beklediğimi biliyorsun değil mi İnci?...geleceğimizi düşününce bazen endişeleniyorum açıkçası...seni hakedebilecek miyim? sana sevgimi eksiksiz hissettirebilecek miyim diye içim içimi yiyor...inşallah bana annemin yaşattıklarını sana asla yaşatmam kuzucuğum...
Zaten hep derler ya: "anne olunca anlarsın"...valla kızım, ben anlamıyorum annemi...sen daha minnak bir noktayken bile, sana bişey olacak diye delirirken, kendi annemin 20 küsür yaşlarındaki evlatlarını bir hiç uğruna bırakıp gitmesini anlamıyorum...ama inşallah sen beni anlarsın..."çatlak matlak ama, iyi kadın benim annem" dersin:1:
hadi bugünlük bu kadar...bana arada bi tekme tokat girişiyosun ama, gençliğine veriyorum, devam et çocuğum:1:

kızlar sizleri okurken inanılmaz derecede duygulanıp ağladım
bizde geçen sene bu zamanlar sizinle aynı duyguları yaşıyorduk
inanılmaz bir duygu tarifi imkansız
heleki kucağınıza aldığınız andan itibaren o duygular katı katına artıyor şu anki yaşadığınız mutlulukları bine katlıyo her anınızı onunla geçirmek istiyorsunuz inanırmısınız bir yere yarım saatliğine gitsem dahi özlüyorum gerisini siz düşünün
inş. hepiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
allahım mutluluğumuzu bozmasın...

Minicik kuzum,
günaydın...Bugün de yeni bir güne başladık birlikte..inşallah keyfin yerindedir...
Artık kendini belli ediyorsun, tamam daha kıpırdamıyorsun ama, otobüste bize yer veriyorlar, ben yürürken sana bakıyorlar...Büyüyorsun, her gçen gün biraz daha büyüdüğünü bilmek çok hoşuma gidiyor...Seninle ilgili o kadar güzel hayaller kuruyorum ki...Bir gün daha bitti diyorum, kavuşmamıza az kaldı...
Baban da, sabırsızlıkla bekliyor seni...Bakma, o biraz sevgisini belli edemez, biraz az konuşur, ama gözleriyle öyle bir bakar ki, insanın yüreği sıcacık olur...Emin ol doğunca anlayacaksın, bu benim babam diyeceksin, arkamda ya, benim babam ya, bana hiç bişey olmaz diyeceksin...
Ya anneannen, yazık deliriyor kadın...Sana neler neler almış yine...Hiç onun ses tonunu bu kadar neşeli bu kadar enerjik duymamıştım, bütün dertlerini sıkıntılarını unutturdun şimdiden...herşeyi artık sana göre planlar olduk...
Bana gelince, beni seçtiğin için o kadar şanslıyım ki, iyi ki benimlesin...Her gün Allahıma dua ediyorum, Öyküm sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin diye...Eminim sen de duyuyorsun...Annen kadar tez canlı olma tamam mı, gününü bekle...Gerçi sen beklersin eminim de, ben yine de bi hatırlatayım dedim...

Canım kızım, bebeğim.
Şuan gözlerim yaşarıyor yazarken. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ama elimde değil.
Bu kez mutluluktan ağlıyorum.
Rabbim mutluluktan ağlamayı nasip etti bana seninle.
Binlerce şükürler olsun.
Karnıma ve hayata sıkıca tutunduğun bana bu mutluluğu yaşattığın için çok teşekkür ederim.
Her hareketinde anne babanın içini ısıttığın için. Aşkımızın bir parçası olduğun için, varlığın için çok teşekkür ederim. Seni ve babanı çok seviyorum. Herşeyim.

minişş kızım :)
teyzelerinin yazdıklarını okurken bi taraftan da hadi sen yaz dercesine içimden beni dürtüklüyorsun minik kuşum :))
Bir bedende iki yürek olduğumuzdan beri hayat daha da bir farklı herşey daha anlamlı..
Şimdilik sana aldığımız tulum ve badylerin her hafta değişini odamızın kapısına asıp kıyafetlerini seviyoruz,içi boş ama sana ait olan cicileri görmek mutluluk veriyo.
Babacığınla,aramıza geleceğin günü iple çekioruz...:nazar:

kızııımmmmm kızımmm demek hayatta kullanmadığım tek kelime ve artık seninle anlam kazanıyor.. sen benim en masum yanım, en güçlü tarafımsın. Sen hayatsın, aşksın... sen geleceğimsin... hayata daha sımsıkı sarılmama neden olansın... seni sabırsızlıkla bekliyoruz minik kuzum benim.....

Kuzucum,
Moralim bozuldu seninle dertleşeyim dedim, sen de üzülüyor musun anneciğin üzüldüğünde.. Hissedebiliyor musun benim seni düşünerek endişeye kapıldığımı..Kardeşlerinin birinde risk çıkmış, bry aminosentez olmuş, sonuç iyi çıkacak inşallah, ona canı gönülden inanıyorum da, düşünüyorum biz yaşasak ne olurdu diye, ne kadar üzülürsek üzülelim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor...
Ben herşeye dayanırım da, senin orda rahat olmadığını bilmek, huzursuz olduğunu düşünmek kahreder beni...Sakın beni üzme olur mu kızım...Bak yarı yolu geçtik birlikte, önümüzde çok güzel günler var, onları düşün, beni düşün, ilk günlerde seni yaşama bağlayan, tutunmanı sağlayan şey neyse ondan sakın vazgeçme...Ben senden asla vazgeçmem,aldığım son nefese kadar, her zaman yanımda olmasanda aklımda kalbimde sen varsın, sen benden bir cansın, sende benden vazgeçme kuzucum benim..

minik oğlum,

bugun sana oyunparkını aldık. turkuaz rengi eğlenceli birşeye benziyor. içinden kaçabilmen için bir yan kapısı bile var. onun içinde oyuncaklarının arasında olacağın zamanı iple cekiyorum.
seni şimdiden cok seviyorum. senin varlıgını ögrendiğim ilk günden beri ama her gecen gün biraz daha cok seviyorum. içimde sevdiğim sarkı caldıgında bana kendini hatırlatmanı seviyorum.
babana karsı artık 2 ye 1 olmamızı seviyorum.
babanda seni 4 gözle bekliyor. seni kendinden benden bile sakınıyor. bilmiyorum sen doğunca ne yapacağız.
2 haftaya cok yakın bir arkadasın dogacak. adı kerem. sende ondan 4 ay sonra sereflendireceksin evimizi. ve haziran ayından itibaren ailemizin en minik ama büyük patronu sen olacaksın.
bebegim iyi ol ve içimde oynamaya devam et.

minnak kuzum,
bu sabah dayağımı geç attın valla gözlerim yollarda kaldı:1: öyle alışmışım ki içimde pıtır pıtır oynaşmana...
seni çooook çook çok seviyorum aşk kuzum, Allaha emanetsin...inşallah yakında doktor aabin bizi detaylı USG ye gönderecek, o zaman o güzel yüzünü de görecem:emir_bebek:

Sevgili anneciğim,

Henüz beni görmediğini biliyorum. Aynı zamanda ne kadar merak ettiğini de…
Aslında bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazı konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne içersin biliyorum çünkü senden besleniyorum. Neye ne tepki vereceğini de az çok biliyorum. O yüzden doğduğumda ve büyüdüğümde seni üzmemek için elimden geleni yapacağım. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazlıklarıma kızma, beni dövme. Bir şeyleri kırdığımda beni cezalandırma. Ben seni hep seviyor olacağım. Bana en kızgın olduğun zamanlarda bile sen de beni seversin değil mi anneciğim?

Canım annem, biliyor musun? Dün babamla benim geleceğim hakkında konuşuyordunuz. Benim sizinle ilgili bütün kaygılarımı sildiniz aklımdan. Ama geleceğim ile ilgili bir sürü soru geliyor aklıma ve bir sürü de endişe…
Çok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulağı ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile geleceğimi planlamaya başlamıştınız bile. Bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnına koydu. Ne sıcak eli vardı babamın. Ve ne büyük bir sevgiyle okşadı beni… Biliyorum babamla gelecekte de çok iyi anlaşacağız, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlıkla konuşabileceğim. Her şeyimi anlatabileceğim. Ne mutlu bana… Canım babam benim. Babam bir kaygısından bahsetti anneciğim. Dedi ki: “karıcığım dünya her gün biraz daha kötüye gidiyor. Acaba iyi mi ettik çocuk sahibi olmakla? Ona istediğimiz geleceği sunabilecek miyiz?” Anneciğim ben nasıl bir dünyaya geleceğim. Dünya o kadar kötü mü? Yaşam o kadar zor mu? İnsanlar savaşıyor, cinayet işliyor diyordunuz. Savaşmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamış. Peki, bu oksijen bizim için bu kadar önemli mi? Küçük çocukları organları işçin kaçırıyorlarmış anneciğim. Siz beni hep koruyacak ve bana kötülüklerin üstesinden nasıl geleceğimi öğreteceksiniz değil mi?

Ben çok korkuyorum anneciğim. Bu kadar kötü şeyler varsa bu dünyada, bunu kimse niye düzeltmeye çalışmıyor? Ben dünyaya geldiğimde, büyüdüğümde bunları düzeltebilirim değil mi? Bana erdemli bir insan nasıl olur öğretirsiniz değil mi anneciğim? Ben hiçbir şeyi bilmiyorum. Bana iyiyi, doğruyu, güzellikleri, insanlık için faydalı olmayı öğretirseniz, ben faydalı olabilirim değil mi anneciğim?

Anneciğim arada babamla tartıştığınızı duyuyorum, bu beni çok üzüyor ve korkutuyor. Ben doğduğumda bu tür tartışmaları yapmayacaksınız değil mi? Çünkü ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi değil, sevgiyle kahkahalar atmanızı istiyorum.
Sabahları benimle sohbet ediyorsun ya, en eğlenceli anlarım o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, şarkılar dinletiyorsun bana. Ninniler söylüyorsun şimdiden. Doğduğumda da anlat o masalları bana anneciğim. Ninniler söyle o güzel sesinle. Göğsüne başımı koyup dinleyeyim senin o güzel masallarını, ninnilerini. Sımsıkı sar beni, uyut anneciğim dünyanın en güvenli yerinde, senin kucağında huzur bulayım, kokunu sindireyim içime…
Seni kimse ile paylaşmak istemiyorum. Bazen çok kıskanıyorum seni anneciğim. Benim senin karnımda olduğumu unutuyorsun. Aslında anlıyorum, gün içinde yoğun işlerin var be bana her zaman vakit ayıramıyorsun. Benim varlığımı unutup da başkaları ile ilgilendiğinde seni çok kıskanıyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atıyorum. “Ben buradayım” diye. Sen de hafif bir çığlık atıyorsun. Umarım canın acımıyordur? Acıtıyorsam özür dilerim. Sadece seni çok seviyorum ve paylaşamıyorum. Yalnız benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kızma bana anneciğim.

Canım annem, seni daha tanımadan çok seviyorum. O kadar sıcak ve şefkatlisin ki. Hep benim iyiliğimi düşünüyorsun. Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musun? Her gün, bir gün daha azalıyor sana kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek. Daha çok var mı anneciğim? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. Babamı da, seni de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Babam “bana benzeyecek” diyor. Sen de “bana benzeyecek” diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.

Canım anneciğim, daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum…
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum…

Sizleri çok seviyorum…

Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum…

Doğmamış bebeğiniz…

( kızlar buda bebişlerinizden size gelsin ozaman ... alıntıdır..)

Canimin ici, tatli melegiim.... benim hissettiklerimi sende hissediyorsun bebegim biliyorum...seni o kadar cok bekledikki, eylül gelince senin benimle oldugunu ögrenince bitanem ikimizde agladik babanla:43: o gün ben evde test yaptim ve o testle birlikte anladik ki sen benimlesin :16:
Su an biliyorum ki büyüdün ve kipirdiyorsundur eminim bebegim ama annene henüz hissettirmedin, ve o ani sabirsizlikla bekliyorum emin olabilirsin.. Her aksam yatmadan baban seninle konusuyor yada seni öpüyor, sabahlari da aynen.. cok iyi biliyoruz canim benim ki sen hissediyorsun onu ve mutlu oluyorsun..:17: Bababn yakaladi beni simdi anlamissindir :54:....
Haziranda geleceksin ve 3 kisi olacagiz...
Seni sabirsizlikla bekliyoruz ve insallah saglikla zamaninda gelirsin bize...
Seni seviyoruz:emir_bebek::69:

Güzel kızım bebeğim bi tanemm
ne olur beni üzme bugün bana kendini hissettirmeni o kadar bekliyorum ki ne olur daha fazla bekletme hareket et ve beni üzme...
Ben senin beni rahatsız etmeni tekmelerini çok seviyorum.. Bebeğimmmmmmmmm beni bırakma :((((

canım oğlum birtanem annemm
senin sayende dünyanın en güzel mutluluğunu yaşayacağım Allahın izniyle oğlum dün çok korktum annem kendim için değil senin için güzel yavrum buradaki dr amcalar beni aydınlatamadı baban da beni korkuttu doğumda ya böyle bişey yaşarsan diye Allahım ne beni sensiz ne de seni bensiz bıraksın küçük oğlumm anne kadar kimse can olamaz biz seninle bütün zorlukları aşacağız bebeğim sen bana sımsıkı tutun ve yaşadığım olumsuzlukladan korun bebeğimm
meleğim sen olimpik havuzunda keyfine bak tamam mı annemm bide artık at bi tekmee lütfen ilk aldığım eşyan fenarbahçe çorapların annem seni klubün altyapısına yazdıaracağım küçük paşamm şimdiden tekmelerin kuvvetli olsun ki gelecek vaadetsin annemmm bekliyorum

Back
X