2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz?

kızııım bugün yine rüyama girdin ne güzel bişeysin sen annem.dogurdum seni nasıl ferahtı sonra seni gösterdiler bana çıpır çıpır gözlerini yumuyordun ne güzeldin annem sen yaa inş gerçektede görmek nasip olur seviyrum seni kuzum vaktinde gel olurmu çokta geç kalma...

canım oğlum benim seni görmek için çok sabırsızlanıyorum annecim... bugun doktora gittik Allah'a şükür gelişimin güzel artık çok az zaman kaldı kavuşmamıza... o kadar heyecan basıyor ki bazen, o an keşke kucağımda olsan diyorum... Allah nasip kısmet ederse vaktinde gel annecim , biz seni bekliyoruz burada...

mide yanmam,
karnimi yamultup duran minigim,
siskinligim,
tek odak noktam:nazar:
ilk kez dun iki gozyasi arasinda evladim dedigim
bebegim...
dun aksam bir kez daha ne kadar kiymetli oldugunu anladim.
seni cok seviyorum..
tam zamaninda seni kollarimda saglikli, kipir kipir gorecegim gunu bekliyorum.
kucuk kahramanim benim.:nazar:

Canım yavrum benim bitanecik oğlum...Bugun anneler günü, her ne kadr dünyaya gözlerini açamadıysan da bugunun önemi benim için çok ayrı, çünkü ilk defa anne olamasam da anne adayı olarak bir anneler günü geçiriyorum... Ananene gittik bugun, az oturduk ama olsun bugun görmeliydik onu dimi annecim... Anneanne kim diyceksin:) o benim annem senin de büyük annen yani ananen bebeğim... bugun ayın 8i ... 1 ay kaldı birbirimize kavuşmamıza... belki de daha az... her an için bir cee ee demeni bekliyorum aslında çünkü çok sıkıldın orda biliyorum ama biraz daha kalman ikimiz için de iyi olacak bebeğim... 2-3 hafta daha kal başka bişey istemiyorum :) sonra bütün günler bizim Allah'ın izniyle... Bitanem benim en kıymetlim, teksin benim için hani başka oğlum yok ki bitanecik oğlum var :))

Seni Seviyorum Annecim, iyi ki benimlesin, Sükürler olsun Rabbime...

dün geliyorsun sandım meğer gene o her zamanki yaptığın şakalarındanmış oğlum :69: ne kadar yaramazsın sen daha şimdiden, napcaz seninle böyle :61:

heyecanlanmıştım ya bir kaç saat sonra kollarımda olursa diye düşünceler geçti içimden annecim... gelse dedim öpsem öpsemm, şu 9 aylık yolculuğumuzda daha yüzünü bile tam olarak göremediğim oğlumu bir kaç saat sonrasında doya doya göreblsemmm... ahhh oğlummm aklım fikrim sen oldun... bastırdın babanın aşkını da.. :) herkesin gözü yollarda kaldı, tlfnlar... meraklar... ardından gelmedi mi yaa diye sitemler... bakalım Rabbim ne zamana hangi güne hangi saate yazdı kaderini... ne zaman açacaksın dünyaya gözlerini.. :)

sağlıklı ol da bekleriz seni canım... ben buralardayım her zaman yanındayım istediğin zaman gel çal kapımızı oğlum...

bebeğim İrem'im ismini söylerken bile içim titriyor şimdiden çok az kaldı annecim yakında kollarımdasın kimbilir nasıl bişeysin :69: bi doğ o minicik ellerini ayaklarını heryerini öpüp koklıycam yakında benimlesin miniğim annen sana kavuşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor ...

Back
X