merhaba arkadaşlar ben 27 hafta 2 günlük hamileyim.ANKARADA yaşıyorum,dogumum nasip olursa medicanada olucak .testlerimin büyük bir kısmını zekai tahirde yaptırdım.kızım olucak inşallah adını zeynep koymak istiyoruz.daha zeynep için birşey almadık.ankarada çukurambarda e bebek,toker bebe,özelcan bebe buraları gezdim .liste hazırladım.nasip olursa eylülün ilk haftası alıcaz.dogum sezaryen olmak zorunda çünkü bebegin eşi yani plasenta aşagıda.dogumda en son 2 kasım diyor doktorum bakalım hayırlısı.
şimdi bu konuyu açma nedenim kasımda dogum yapıcak ankara anne adayları hangi hastanede dogumu düşünüyorsunu?doktorunuz kim?memnunmusunuz?
hamiilelikte yaşadıgınız sıkıntılar?bebeginize alışveriş yaptınızmı?en uygun nereden alınır?bebek odası ,bebek beşigi tavsiyelerinizi bekliyorummm.
şimdi bu konuyu açma nedenim kasımda dogum yapıcak ankara anne adayları hangi hastanede dogumu düşünüyorsunu?doktorunuz kim?memnunmusunuz?
hamiilelikte yaşadıgınız sıkıntılar?bebeginize alışveriş yaptınızmı?en uygun nereden alınır?bebek odası ,bebek beşigi tavsiyelerinizi bekliyorummm.