Doğuma Hazırlık 2011 KASIM ANKARA ANNELERİ haydi buraya....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eylemsura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
331
2
46
Ankara
merhaba arkadaşlar ben 27 hafta 2 günlük hamileyim.ANKARADA yaşıyorum,dogumum nasip olursa medicanada olucak .testlerimin büyük bir kısmını zekai tahirde yaptırdım.kızım olucak inşallah adını zeynep koymak istiyoruz.daha zeynep için birşey almadık.ankarada çukurambarda e bebek,toker bebe,özelcan bebe buraları gezdim .liste hazırladım.nasip olursa eylülün ilk haftası alıcaz.dogum sezaryen olmak zorunda çünkü bebegin eşi yani plasenta aşagıda.dogumda en son 2 kasım diyor doktorum bakalım hayırlısı.

şimdi bu konuyu açma nedenim kasımda dogum yapıcak ankara anne adayları hangi hastanede dogumu düşünüyorsunu?doktorunuz kim?memnunmusunuz?

hamiilelikte yaşadıgınız sıkıntılar?bebeginize alışveriş yaptınızmı?en uygun nereden alınır?bebek odası ,bebek beşigi tavsiyelerinizi bekliyorummm.

nasipse bende 2011 kasım kız annesi olacağım;şimdiden pek hazırlık yapmadım ekim ayı gibi düşünüyorum benimde sezeyan olma ihtimali yüksek tarih netleşirse hazırlıkları ona göre başlatacagım ,önceden düşük kaybım oldugu için erkenden başlamak istemedik (özellikle eşim pek istemiyor)Birde ben çalışıyorum ve çok yorgun düşüyorum hele bu haftalar yorgunluk haftasıymış sanırım ondan olsa gerek ..
Bu arada başlık açarken 2011 kasım annneleri demişsiniz. ama açıklamanızda ankaralı annelere daha çok seslenmişsiniz. Ben ankaralı değil konyalı kasım annesiyim ianşaallah....:))

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/419531-2011-kasim-anneleri-1953.html#post20797637

Şehirlere bölmek niye. Zaten çok geç bir tarihte açmışsın topic'i. Sen gel yanımıza. Ankara kayseri konya eskişehir herkes orda. Kardeş gibi olduk valla.
Ayrıca biz çoğumuz hazırladık bile çantaları. Çünkü bayramda bir Ekim annesi doğum yaptı. Bugünde bir aralık annesi doğum yaptı.Benim tarihimde 2 kasım ama benim çantalarım hazır aynı veya yakın tarihli tüm hamişlerde hazırlıkları hızlandırdı. çünkü ekim annesi yorulduğu için erken doğum yaptı.
Bizim yanımıza gel sende. Ayrılık gayrılık olmaz bu durumda. Sorun ortak çünkü.

benim de inşallah kasım 1 de doğumum sezeryan olucak çünkü bel fıtığı var ben de o yüzden sezeryan olucak nasip olursa.ben de hemen hemen bütün hazırlıkları bitirdim bikaç bişey kaldı örneğin benim lohusa pijama takımı ,emzirme sütyeni ,emzirme atleti,bebeğin ateşölçeri telsizi, burun aspiratörü.sanırım bukadar başka herşey tamam sayılır doğum odası süslemek için malzemeleri alıcam başka da bişey yok.ben ne olur ne olmaz diye hazırlıkları önceden yapmaya karar verdim .şuaralarda bebeğimin tüm herşeyini yıkayıp ütüliyeceğim.buarada bebek telsizi ateş ölçer ve bebek aspiratöründe marka model önerisinde bulunursanız memnun olurum.herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah herşey yolunda gider bebeklerimizi sağsalim alırız elimize...

Nasipolursa kasım 1 de malatyada olucak doğumum malatyada bu tariht doğum yapıcak varmı,ben de bel fıtığı var genel anestezi mi yoksa spinal mi daha iyi olur bir bilginiz varmı teşekkürler....

merhaba.nasip olursa bizim de doğumumuz kasımın sonunda. şu an dr ve hastane araştırıyorum.Medicana ve fatih hastanesi arasında kaldım. Medicananın yenidoğan bakımının yetersız olması sebebıyle fatihi seçeceğiz sanırım. ilk doğumum olcak.bebek için hiçbirşey almadım henüz.tavsiyelerinizi önerilerinizi beklıyorum ben de.

merhaba.nasip olursa bizim de doğumumuz kasımın sonunda. şu an dr ve hastane araştırıyorum.Medicana ve fatih hastanesi arasında kaldım. Medicananın yenidoğan bakımının yetersız olması sebebıyle fatihi seçeceğiz sanırım. ilk doğumum olcak.bebek için hiçbirşey almadım henüz.tavsiyelerinizi önerilerinizi beklıyorum ben de.

ben medicanada yapıcam dogumu kasım ilk haftası.yenidogan bakımı hiçde yetersi degil bu bilgiyi nerden aldın bilmiyorum?ben haftaya alışverişlerimi yapıcam .ulusda özelcanbebeye gidicem.e bebek çok pahalı çukurambarda toker bebe var oda uygun .

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/419531-2011-kasim-anneleri-1953.html#post20797637

Şehirlere bölmek niye. Zaten çok geç bir tarihte açmışsın topic'i. Sen gel yanımıza. Ankara kayseri konya eskişehir herkes orda. Kardeş gibi olduk valla.
Ayrıca biz çoğumuz hazırladık bile çantaları. Çünkü bayramda bir Ekim annesi doğum yaptı. Bugünde bir aralık annesi doğum yaptı.Benim tarihimde 2 kasım ama benim çantalarım hazır aynı veya yakın tarihli tüm hamişlerde hazırlıklar
ı hızlandırdı. çünkü ekim annesi yorulduğu için erken doğum yaptı.
Bizim yanımıza gel sende. Ayrılık gayrılık olmaz bu durumda. Sorun ortak çünkü.

merhabalar öncelikle .şehir olarak ayırmamdaki amaç ankarada nerede en iyi fiyat ,hangi hastanede dogum yapılcak şehir olarak bilgi edinmek.sizin topiginizede bir göz atarım tabi.fakat böyle daha kolay olur diye düşünüyorum.

mrb, benim de doğumum kısmetse aralık ayında olacak ve de ankara.dayım... hazırlık için çok fazla bi şey yapmadım açıkçası, bunun nedeni bebek erken doğsa da yaşayabilecek aya gelmesini beklemem, tabii ki Allah korusun kuzumuzu :69: hastane ve diğer hazırlıklar için ekim.i bekliyorum, bir neden de oldukça yüklü bi taksidimizin ekim.de bitecek olması :49: hastane için medicana.yı düşünüyoruz ama hastaneleri gezicez, medicana bize yakın olanı... toker bebenin ürünleri güzel ve uygun, dün bakma fırsatı buldum. ulusda özelcanbebe miydi, orayı yazdığınız iyi oldu, aklımda, oraya giderim sanıyorum...

merhabalar bende ankarada yaşıyorum ocakda olacak dogumum fakat yinede ilk oldugu için herşeyi bi an önce alınsın edilsin telaşına girdik:) ulustaki özelcana gittim pek memnun kalmadım...ilgilenmediler kaba insanlar vardı.acitye gittik toker bebeye baktık ondan memnun kaldık ama.bebek arabası ve anakucagı aldık uygun fiyatada aldık.beşik içinde çukurcaambarda şubesi varmış oraya yönlendirdiler.sizler nasıl beşik düşünüyorsunuz.arabayı babası seçti ama beşigi ben seçecegim karar veremedim bi türlü...mobilyamı, uzayan mı ,park beşik mi...çok kararsızım?:43:

biz park yatak almaya karar verdik, ben daha çocuk odası düşünmediğim için; ama çocuk odası yapsaydık da park yatak alacaktık, her yere taşınabiliyor ve bebişi bi süre çok güzel idare ediyor :emir_bebek:

Back
X