Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende ayın 15 inde öğrendim bebeğimi ULTRASONDA DA gördüm normalde 6 haftalıkmış ama 4 haftalık gibi küçükmüş hayırlısıyla bakalım . allahtan dileğim yanımanasip eder inşallah :))[/
Merhaba öncelikler aramıza hoşgeldin:)bende 18 de yapmış olduğum idrar testi ve sonrasında kan testinde öğrendim,bu hafta nasip olursa bende kaç haftalık oldunu öğrencem..ALLAHIN izniyle inşallah o günleride görücez:)
slm kızlar bende ayın 15 inde öğrendim bebeğimi ULTRASONDA DA gördüm normalde 6 haftalıkmış ama 4 haftalık gibi küçükmüş hayırlısıyla bakalım . allahtan dileğim yanımanasip eder inşallah :))[/
Merhaba öncelikler aramıza hoşgeldin:)bende 18 de yapmış olduğum idrar testi ve sonrasında kan testinde öğrendim,bu hafta nasip olursa bende kaç haftalık oldunu öğrencem..ALLAHIN izniyle inşallah o günleride görücez:)
selam bende 7. haftama giriyorum yarın. şükürler olsun kesesini yolk sac ini bebişimi ve kalp atışlarını gördüm. Darısı başınıza umarım sizde çarçabuk görürsünüz
slm kızlar bende ayın 15 inde öğrendim bebeğimi ULTRASONDA DA gördüm normalde 6 haftalıkmış ama 4 haftalık gibi küçükmüş hayırlısıyla bakalım . allahtan dileğim yanımanasip eder inşallah :))
Arkadaşlar sıkıntılarınız var mı?bel,kasık ağrısı gibi bende mide bulantısı henüz yok ama az bi yorulduğumda veyahut yolculuk yaptığımde belim ve kasıklarımda ağrı oluyor sizdede böyle şikayetler var mı yada normal mi?