"2011 mart anneleri Anadolu yakasi bulusmasi"

burcukutlu

anne, eş, çocuk, kardeş..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
3.405
26
358
43
İstanbul
Merhaba annisler, 18 aralık ta hava guzel olacak diyor hava raporu. Eger herkese uyarsa, 18 Aralık cumartesi saat 14.00 Kadikoy rıhtım MADO da bulusalim diyorum. Anadolu yakasindaki arkadaslara duyurulur. Uygun olan gelsin :) Allahtan bir mani cikmazsa, biz, oglusumla orada sizleri bekliyor olacagiz. :emir_bebek: :55: :6:

Merhaba annisler, 18 aralık ta hava guzel olacak diyor hava raporu. Eger herkese uyarsa, 18 Aralık cumartesi saat 14.00 Kadikoy rıhtım MADO da bulusalim diyorum. Anadolu yakasindaki arkadaslara duyurulur. Uygun olan gelsin :) Allahtan bir mani cikmazsa, biz, oglusumla orada sizleri bekliyor olacagiz. :emir_bebek: :55: :6:

Merhaba

Ben Allah'tan birşey olmazsa geleceğim inşallah.:52:

Bende gelmeyi çok istiyorum ama c.tesi işim vardı aslında annemle. Ayarlayıp en azından sizlerle tanışmaya geleceğim

günaydın kızlar. öznurla görüştümde hastanedeymiş kan yüklemesi için buluşmayı soruyor olacakmı diye. haberi olan varsa bana söyleyebilirmi lütfen

Back
X