2011 mart ayı transfer yapılanlar burayaaaa

canım tebrik ederim yanılma olacağını hiç sanmıyorum allah tamamına erdirsin inşallah:46:

benimde bugün 5. günüm belirtiler için erken ama hissdeiyorum sanki bebeğim benimle :)) ateşim 36,9-37 derece kalp atışlarım çok hızlı nabzım 105 kasıklarımda hafif kramp tarzı arğrı var inşallah yanılmıyorumdur. bu benim 2. denemem ilkinde hamile kalmıştım ve aynı şeyleri yaşadım rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz...

dun idrar testi pozitifti bugun kan testi yaptırdım 285 :)) 2 gun sonra bir kan testi daha bakalım ne olacak....

daisyblue merhaba tebrik ederim arkadaşım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benimde bugün 11.günüm..8. günden bu yana idrar testi yapıyorum, hepsi silik pozitif..gittikçe hafif koyulaşma var...3.gün embriyosuydu benim tek transfer... senin sonucunu görünce çok mutlu oldum, inşallah benimde bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur...

daisyblue merhaba tebrik ederim arkadaşım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benimde bugün 11.günüm..8. günden bu yana idrar testi yapıyorum, hepsi silik pozitif..gittikçe hafif koyulaşma var...3.gün embriyosuydu benim tek transfer... senin sonucunu görünce çok mutlu oldum, inşallah benimde bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur...

senden de iyi haberler bekliyoruz inşallah pozitif sonucu göreceksin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah...

hayırlı olsun daisy blue
karafesleğen senin de güzel haberler alman dileğiyle
inşallah kucağınıza almayı nasip eder ALLAH

meraba arkadaşlar bugüm 10. günüm idrar testim silik pozitif çıktı yarında kan testi yaptıracağım inşallah bi aksilik olmaz hamileyimdir:emir_bebek:

:nazar::nazar:kızlarrr bende mart ayıda transfer oldum çookkk şükürr hamileyimm...RAbbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasib etsin inşallahhhh....:nazar::nazar:

Back
X