2011 Mart Bebeklerinin Hastalıklarla Tanışması :((

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Merhaba..

Paşazadem çok hasta geçen haftadan beri bir dünya ilaç kullandım..Dün yine acile gittik..Önce soğuk algınlığı idi dün doktor akciğer Filmi istedi..Ve 2 tane mikrop var dedi..Antibyotik başladık..Umarım en kısa zamanda toparlar Rabbim Şifa verir..Çok zormuş anne olmak meşakatli imiş..bir haftadır gece uykularım yok doğru dürüst çok öksürüyor..Ve burnu tıkalı..

Sanırım bu kış zorlu geçecek..Eğer paylaşımda bulunur bilgilerimizi paylaşır isek belki birbirmize faydamız dokunur..

Rabbim bizi de meleklerimizi de Hastalıklardan kötülüklerden Korusun İnşallah..

canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah ben de çok korkuyorum hastalanacak diye hep evdeyiz biz dışarıları bir türlü sevemedik. çıksak hemen mikrop kaparız kavanozda gibi yaşıyoruz. gerçi kızım okula gidiyor babası işte onlar da taşıyıcı etkenler şimdilik iyiyiz....

sAOL canım..Ya bende o kadar çok dikkat ediyordum ki ama arkadaşım geldi 8 aylık kızı var kendi de kızı da hasta imiş yani ben olsam gitmem ki üstüne üstlük benim oğlumun oyuncaklarını kızın eline vermiş..Sİnir oldum valla ben nereye gidersem gideyim sürekli çantamda oyuncaklarından bir iki tane alıp götürüyorum..

Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşir yavrun.
Benim oğlum da hastalandı. burun tıkanıklığından gece uyuyamıyordu bile. Tabi ben de! Ayrıca öksürüyor ve burnu da akıyordu. antibiyotik kullanmama rağmen sesi de değişmişti kuzumun.
En sonunda yine doktora götürdüm ilacı bitsin geçmezse herhangi bir şeye alerjisi var mı diye bakalım dedi.
Ama neyseki ilaçları bittikten 2 gün sonra kuzum iyileşti, sesi düzeldi, burun tıkanıklığı geçti.
Ben fizyosol kullandım tıkanıklık için ve nerdeyse 2 kutu bitirdik bu süreçte.

benim arkadaşlarım çocuklarında ıhlamur içiriyorlar 2 güne bir ama ben zararlı olur diye korkuyorum bu yüzden de vermiyorum.

Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşir yavrun.
Benim oğlum da hastalandı. burun tıkanıklığından gece uyuyamıyordu bile. Tabi ben de! Ayrıca öksürüyor ve burnu da akıyordu. antibiyotik kullanmama rağmen sesi de değişmişti kuzumun.
En sonunda yine doktora götürdüm ilacı bitsin geçmezse herhangi bir şeye alerjisi var mı diye bakalım dedi.
Ama neyseki ilaçları bittikten 2 gün sonra kuzum iyileşti, sesi düzeldi, burun tıkanıklığı geçti.
Ben fizyosol kullandım tıkanıklık için ve nerdeyse 2 kutu bitirdik bu süreçte.

benim arkadaşlarım çocuklarında ıhlamur içiriyorlar 2 güne bir ama ben zararlı olur diye korkuyorum bu yüzden de vermiyorum.

Pufff kuzum benim çok geçmiş olsun sizede..Bende ıhlamur vereyim mi vermeyeyim mi şüpheye düştüm valla..Birazcık versem bişi olur mu ki doktor verebilirsin dedi ama ne bileyim..

Pufff kuzum benim çok geçmiş olsun sizede..Bende ıhlamur vereyim mi vermeyeyim mi şüpheye düştüm valla..Birazcık versem bişi olur mu ki doktor verebilirsin dedi ama ne bileyim..
ben doktora hiç sormadığım için vermemiştim. haftaya götüreceğim o zaman verebilirsin derse hemen başlayacağım.
senin kuzu da hemen iyileşir inşallah.

canım çok geçmiş olsun... benim oğlumda 10 günden beri hasta...
boğazenfeksiyonu soğuk algınlığı dedi doktorlar...
inanırmısın doktor anlamamıştır deyip kaç tane değişik doktora gittik
ama sonuç hep aynı boğaz enfeksiyonu...
tam iyileşti derken dün yine huysuzlandı, öksürmeye başladı...
boğazında balgam var bir türlü atamıyo onu...
dün yine başka bir doktora götürdük ama o da aynı şeyi söyledi,
gece 11 den sonra sürekli ağlamaya başladı ne yapsak susturamadık
tabi yine soluğu acilde aldık iğne yapıldı, ondan sonra sakinledi uyudu...
doktor yine aynı şeyi söyledi, boğazları... akciğerlerinin filmini falan çektiler,
çok şükür ki onlar temiz çıktı...
ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım ilaç içmekten nefret eder oldu, kaşık görünce ağzını kapıyor kuzucum.
şurup vericez sanıp mama bile yemiyor...
ben ıhlamur veriyorum bebeğime, hatta içine elma kabuğu da atıyorum.

benim oğlum yine hasta oldu =(
Aynı şeyler... Öksürük ve burun tıkanıklığı var.
Benical,calpol ve fizyosol verdi doktor.

Bu burun tıkanıklığı için otri bebe kullanan var mı aranızda?

benim oğlum yine hasta oldu =(
Aynı şeyler... Öksürük ve burun tıkanıklığı var.
Benical,calpol ve fizyosol verdi doktor.

Bu burun tıkanıklığı için otri bebe kullanan var mı aranızda?

ben kullanıyorum hayatım çokta memnunum ama kuruyken otri bebe iyi olyor fizyosol pskürtünce yumuşuyor kula çöpüyle temizliyorum iler gitmeden bide ağlatmadan

benin kızımda 1 haftadır grip normalde çok dışarı çıkarmıyorum salgın olduğundan mikrop kapar diye ama geçen hafta görümcem geldi iki çocuğu da gripmiş ama oturmaya gelmişler bize ve birde oğlu bebeğimin emziğini almış emmiş sonrada tekrar kızımın ağzına vermişler bunu sonradan öğrendim ve çok sinirlendim ayıp denen bir şey var şimdi bebeğim burun tıkanıklığından duramıyor bile ya