2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

Eki Görüntüle 150122 Eki Görüntüle 150118 Eki Görüntüle 150119 Eki Görüntüle 150120 Eki Görüntüle 150121

kızlar bunlarda oğluşumun çikolatası yatağı perdesi halısı umarım beğenirsiniz tayinci olduğumuz için oda yapamadık inşallah 2 sene sonra yapacağız

Canım hepsi çok güzel olmuş.Çikolatalardan bende aldım ayılarından.Ama benim aldıgım pastanede böyle kutuyla degildi.50 tane aldık.Süsledigim tepsiye dizdim bende.Tanesi 1 tl ya aldık.Böyle kutuyla daha mı uygun acaba?

cazal-park-yesil.jpg

buda benim oğluşumun park yataaıı teyzeleri :49: oda yapmayı çok istedim ama kendi evimize çıkınca inşallah :85:

İyi günlerde uyusun bebegin yatagında:16:

hepsi çok güzel canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin....
teşekkür ederim

tatlım çok güzel güle güle kullansın bebişin az kaldı o yatağın içinde yatmasına :nazar::nazar::nazar:
ayy evet inşallah daha fazla bekletmez çok özledim onu bide yatağın içinde yatarken çeksem fotorağını teşekkür ederim

Canım hepsi çok güzel olmuş.Çikolatalardan bende aldım ayılarından.Ama benim aldıgım pastanede böyle kutuyla degildi.50 tane aldık.Süsledigim tepsiye dizdim bende.Tanesi 1 tl ya aldık.Böyle kutuyla daha mı uygun acaba?
teşekkür ederim canım çikolatamız kutusuyla geldi 75 tane var içnde 50 tl ye aldık netten

Daisy canım hangi siteden sipariş verdin çikolataları?

kızlar herşey okadar güzelki rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin annelik çok yüce birşey rabbim herşeyden önce sabrı veriyor başkasının çocuğuna 1 dakka sabredemezken kendi yavrunun ağlamasına herşeyine alışıyosun gece uykudan o uyanmadan uyanıyosun sihirli bir güç sürekli seni ayakta tutuyor 10 dakikada bir gidip kontrol ediyosun uykuda izliyosun emerken dudaklarını büzmesini kaşını çatmasını bu benimmi diyosun bu bir rüya değil gerçek biz gerçekten anne oluyoruz muhteşem bir duygu

site adı veremiyorum galiba özelden göndereyim üstüne isimde

zdırabiliyorsun yakın çekilmiş halinide yüklerim şimdi daha net görürsün

Saol canım.Bizim kutunu içindeki çikolata kalın ve antep fıstıklı.Belkide o yüzden fiyat daha pahalı.Senin aldıklarının tadı nasıl?İnce madlen çikolata sanırım.Nettekini evde dagıtmaya alırım bende.Çünkü kimine antep fıstıklı kimine sade olmaz.Haksızlık olur.

Saol canım.Bizim kutunu içindeki çikolata kalın ve antep fıstıklı.Belkide o yüzden fiyat daha pahalı.Senin aldıklarının tadı nasıl?İnce madlen çikolata sanırım.Nettekini evde dagıtmaya alırım bende.Çünkü kimine antep fıstıklı kimine sade olmaz.Haksızlık olur.

doğru söylüyorsun bizimki madlen çikolata ondandır tadı çok güzel tavsiye ederim canım

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Günaydınlar,
Teyzeleri bu da benim kızımın odası , bakalım beğenecek misiniz?
En önemlisi Allah bu hazırladıklarımızı kullanmayı, eskitmeyi, bebişlerimizi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin..
Sağlıkla gelsin bebişler inşallah..

Eki Görüntüle 147822

Eki Görüntüle 147823

Eki Görüntüle 147824

Eki Görüntüle 147825

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım Allah nazardan saklasın çok güzel olmuş kızının odası.... Güle güle sağlıcakla kullansın... Çok zevkli olmuş herşey...

Back
X