çok şekerler maşallah huzur içinde yatsın bebişin![]()
teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şekerler maşallah huzur içinde yatsın bebişin![]()
Eki Görüntüle 150122 Eki Görüntüle 150118 Eki Görüntüle 150119 Eki Görüntüle 150120 Eki Görüntüle 150121
kızlar bunlarda oğluşumun çikolatası yatağı perdesi halısı umarım beğenirsiniz tayinci olduğumuz için oda yapamadık inşallah 2 sene sonra yapacağız
Eki Görüntüle 150122 Eki Görüntüle 150118 Eki Görüntüle 150119 Eki Görüntüle 150120 Eki Görüntüle 150121
kızlar bunlarda oğluşumun çikolatası yatağı perdesi halısı umarım beğenirsiniz tayinci olduğumuz için oda yapamadık inşallah 2 sene sonra yapacağız
![]()
buda benim oğluşumun park yataaıı teyzelerioda yapmayı çok istedim ama kendi evimize çıkınca inşallah :85:
İyi günlerde uyusun bebegin yatagında![]()
teşekkür ederimhepsi çok güzel canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin....
ayy evet inşallah daha fazla bekletmez çok özledim onu bide yatağın içinde yatarken çeksem fotorağını teşekkür ederimtatlım çok güzel güle güle kullansın bebişin az kaldı o yatağın içinde yatmasına![]()
teşekkür ederim canım çikolatamız kutusuyla geldi 75 tane var içnde 50 tl ye aldık nettenCanım hepsi çok güzel olmuş.Çikolatalardan bende aldım ayılarından.Ama benim aldıgım pastanede böyle kutuyla degildi.50 tane aldık.Süsledigim tepsiye dizdim bende.Tanesi 1 tl ya aldık.Böyle kutuyla daha mı uygun acaba?
![]()
buda benim oğluşumun park yataaıı teyzelerioda yapmayı çok istedim ama kendi evimize çıkınca inşallah :85:
Daisy canım hangi siteden sipariş verdin çikolataları?
Günaydınlar,
Teyzeleri bu da benim kızımın odası , bakalım beğenecek misiniz?
En önemlisi Allah bu hazırladıklarımızı kullanmayı, eskitmeyi, bebişlerimizi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin..
Sağlıkla gelsin bebişler inşallah..
Eki Görüntüle 147822
Eki Görüntüle 147823
Eki Görüntüle 147824
Eki Görüntüle 147825
![]()
site adı veremiyorum galiba özelden göndereyim üstüne isimde
zdırabiliyorsun yakın çekilmiş halinide yüklerim şimdi daha net görürsün
Saol canım.Bizim kutunu içindeki çikolata kalın ve antep fıstıklı.Belkide o yüzden fiyat daha pahalı.Senin aldıklarının tadı nasıl?İnce madlen çikolata sanırım.Nettekini evde dagıtmaya alırım bende.Çünkü kimine antep fıstıklı kimine sade olmaz.Haksızlık olur.
Eki Görüntüle 150294 bu da çikolatamızın yakından çekilmişi
Günaydınlar,
Teyzeleri bu da benim kızımın odası , bakalım beğenecek misiniz?
En önemlisi Allah bu hazırladıklarımızı kullanmayı, eskitmeyi, bebişlerimizi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin..
Sağlıkla gelsin bebişler inşallah..
Eki Görüntüle 147822
Eki Görüntüle 147823
Eki Görüntüle 147824
Eki Görüntüle 147825
![]()
Eki Görüntüle 150294 bu da çikolatamızın yakından çekilmişi