- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
- Konu Sahibi sweet_drop
bebişlerimiz kaçıncı haftadalar kaç kilodalar ve boyları nasılmış:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam yazıcakkken site bakıma girdi 13.haftada boyu 8cm.kilosuda 86.5grmış
hayirli olsun canim topigin,massallah bebisine buyumus,benimki 12 hafdalik iken 5 bucuk cmdi kilosunu sormadim sali tekrar randevumuz var,bakalim buyumusmu bizim afacan
benım 206 ge mış.olabılırmı ben mı yanlış anladım
benım 206 ge mış.olabılırmı ben mı yanlış anladım
benimde 16 hafta 3 gün 161 gram ve 12 cm.
benım bugun ıtıbarıyle 17+3 gun oldu.bugun 3lü test için randavu aldım.onu yaptırcam.şimdi sırada ayrıntılı usg var.nereye gıdeceksınız ayrıntılı usg için.paylaşalım.ben henuz karar veremedım.
canım doktor istemedi güveniyorumda o doktora çok iyi bir doktor amerikada çalışmış 4kitap çıkarmış bir doktor özellikle sordum 3lü testi birde tvdede izlemiştim 2li test %95 doğru sonuç veriyormuş oyüzdende stres yapmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum...BEN 2LİYİ DE YAPTIRDIM.3 LİYÜDE YAPTIRCAM.ASLINDA BENDE YAPTIRMAYACAKTIM ama özel gazi hast.gittiğim doktor neden yaptırmayacaksın kı dıye kızdı.böyle bı ımkan varken nıye yaptırmıyosun dedi.2li testte 2 hastalık bellı oluyomuş.3 de 3 hastalık bellı oluyomuş.muhakkak yaptır gel ben istiyorum sonucunu dedi.çok ılgılıydı.torbalıdayım ben özel tıp a gıdıyodum.doktorumu değiştirdim.bu ılgı nedenıyle.o yuzden yaptır bence sende.temız çıkar ama nıye yaptırmıcan kı
kız mı oğlan mı senın kı.hareketlerını hıssedıyomusun
bız öğrenmek istemıyoduk.eşim merak etmeye basladı.muayenede doktor tam soyleyecekken bız ıstemıyoruz dedım.soylemedı.eşim çok ıstedı ama artık doktor aranızı bozamam ddı.süpriz olcak.oğlan hıssedıyorum ama.kız ıstıyoruz.bılmıyorum artık
oyy oyyy büyümüş bir ay sonraki randevuda baya fark olcak ne çabuk büyüyorlarbenim oglusda 16+1gunluk iken 11,bucuk cm 180 gr olmus birdahaki kontrolumuze 1 ayimiz var bakalim insallah iyi gelisir kuzum benim
yok.istemıyorum öğrenmek.sankı bı masaldaymışım gıbı gelıyo.büyü bozulmasın ıstıyorum.hareketlerını hıssedıyorum ben 4-5 gundur.ama ınan hareketlerını hıssetmeyınce bu kadar anne olacagım duygusu yoktu.hareketlerını hıssedınce daha baska bişey oluyo.her kıpırtısında merakla bı daha kıpırdayacakmı dıye beklıyosun.o çok farklı.ne demek ıstedıgımı hareketını hıssedınce daha yı anlayacaksın.her kıpırdamasında gözlerim yasarıyo sankı.çok farklı bı duygu o.allah en kısa zamanda yasatsın inş. sanada