2011 mayıs ayında hamiş olduğunu öğrenenlerr buyrun burasıda bızım olsun yolumuz uzun

simgeart

bebeğim sıkı tutun annene
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
469
1
96
Ankara
Kızlarr ben tam 30 nisanda ögrendim hamiş oldugumu ama mayıs sayılır artık beta hcg 960 cıktı sizlerde nasıl bu durum

geldimmm..

hayırlı olsun topiğin:) sende ankaradasın dr.un kim? nerde doğum yapmayı düşünüyorsun,

araştırmalara başladınmı simge?

geldimmm..

hayırlı olsun topiğin:) sende ankaradasın dr.un kim? nerde doğum yapmayı düşünüyorsun,

araştırmalara başladınmı simge?

hoşgeldin saol canım hepımıze hayırlı olur topik inşallah doktorum Sema Yıldırım muhteşem bir doktor çok sevecen çok ilgili inaılmaz rahatlatıyor ınsanı bır kere dene derım zaten bırakamazsın Lina kadın sağlıkta canım

slm dün akşam öğrendim hamile olduğumu bugun kan tahlılıyle kesinleştirdim. çookk mutluyum ve şaşkınım :49: ayyy çok güzel bu yyaa

slm dün akşam öğrendim hamile olduğumu bugun kan tahlılıyle kesinleştirdim. çookk mutluyum ve şaşkınım :49: ayyy çok güzel bu yyaa

süpeeer canım benım Allah hayırlı etsın bende cok olmadı daha ogrenelı ınşallah sonuna kadr gotururuz Rabbımın ıznıyle kan testın sonucu kac cıktı

süpeeer canım benım Allah hayırlı etsın bende cok olmadı daha ogrenelı ınşallah sonuna kadr gotururuz Rabbımın ıznıyle kan testın sonucu kac cıktı

inş zaten şimdiden düşermi yada bişey olurmu telaşı sardı
kanda 2 tür bakıyorlar gebelığe varmı yokmu diye birde değerine bakılan var.ben varmı yokmu diye bakılan çabuk çıktığı için onu tercih ettim değerli olan ise öğlenden sonra cıkıcak onuda saat 2:30 gibi alıcam ozaman öğrenicem değerini ama netten yaptığım hesaplayıcılarda 4+2 olarak çıkıyor.

kanda 2 tür bakıyorlar gebelığe varmı yokmu diye birde değerine bakılan var.ben varmı yokmu diye bakılan çabuk çıktığı için onu tercih ettim değerli olan ise öğlenden sonra cıkıcak onuda saat 2:30 gibi alıcam ozaman öğrenicem değerini ama netten yaptığım hesaplayıcılarda 4+2 olarak çıkıyor.

hayırlı olsun:)) düşmez inşallah,korkma.. kötü şey getirme aklına..

cnm benımde aklıma kotu seyler gelıyor ama benımkının nedenı daha ultrasyonda gormemış olmam Allaha yalvarıyorum hep inşşallah sonuna kadr sağlıkla gideriz

kızlarrrr bende geldim aranızaa bende 28nısanda öğrendim hamişş olduğumu Allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

arkadaşlar bende hamiş olduğumu 30 nisanda öğrendim evde kendim tamm 6 adet farklı zaman dilimlerinde idrar testi yaparak... 6adet test yaptım ve gözlerime inanamadım her defasında çizgi okadar çabuk ve saniyesinde belirdiki ilk defa yaşadığım birşeydi... dün kendi doktorumdan randevu aldım bugüne verince bendayanamadım kızılaya gittim....kese için erken dedi görünmeye bilir ama oluşum başlamış dedi elime bir ultrason çktısı verdi anla anlayabilirsen:) sanki rüya da gibiyim gerçekmi hayalmi anlamadığım... hem mutluyum hem korkuyorum.. tuhaf birşey.... Allah ım hepimize keseyi görmeyi kalp atışını duymayı sağlıkı hamişlik geçirip sağlıklı gönlümüzdeki evladımızı kucağımıza almayı nasip eder inşaallah.... aminnnn

ben daha kan testini yaptırmadım bugün kendi doktorumun yapmasını bekledim ama nette yaptığın hesaplamalara göre 5+2 felan:) son adet tarihimi baz aldığımda.....

ben daha kan testini yaptırmadım bugün kendi doktorumun yapmasını bekledim ama nette yaptığın hesaplamalara göre 5+2 felan:) son adet tarihimi baz aldığımda.....

hayırlı olsun arkadaşım :) aynen ben de sizinle aynı durumdayım:)) sat.a göre 5+2 ve 6 tane idrar testi:)))

bulantı ya da göğüste ağrı hassasiyet vs varmı? bende henüz hiçbir şey yok.

hayırlı olsun arkadaşım :) aynen ben de sizinle aynı durumdayım:)) sat.a göre 5+2 ve 6 tane idrar testi:)))

yok dha bulantı ile tanışmadım.. benim her adetde gögüslerim hassaslaşırdı o dönemdeki gibi hassasiyet var ama ayrı bir durum yok... zaten ön belirti denen şeyler hepsi galiba yalanmış ben adetim geçene kadar hiç farkına varacağım bir farklılık yaşamadım akıntı dışında...

sen ulatrason görüntüsü aldınmı ..... doktora gitdiysen nededi...

bu rada sanada hayırlı olsun... sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebeşini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim canabı hakkımdan.... kusura bakma geç oldu bu aralar bende pek akıl kalmadı:) normal yollamı tedaviylemi..

bu rada sanada hayırlı olsun... sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebeşini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim canabı hakkımdan.... kusura bakma geç oldu bu aralar bende pek akıl kalmadı:) normal yollamı tedaviylemi..

teşekkür ederim iyi dileklerin için :) henüz doktora gitmedim.. normal yolla, ilk denemede oldu çok şükür..

çok şükür kızlar gıttım dun doktora ve bebegımın kesesını gorduk 3 hafta sonra ya randevü aldık kalp sesını duyacam yavrumun ınşallah Allahın izniyle

canımm hoşgeldin topiğimize inşallah sonuna kadar burda devam ederız senın kan sonucun kac cıktı

canımmm hoşbuldukkk aminn Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim kan değerim 68710 çıkmıştı ilk test yaptırdığımda doktor 6.5 haftalık fln dedi benim adetim düzensizdi en son şubat 6da hastalanmıstım bundan 1ay oncesınde bebişim kanda çıkmamıştı doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi şimdi çok şükür sağlıklı bebişim ayın 23ünde kalp atışlarını duymak için gidicez inşallahh:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: canım senin hamilelik nasıl gidiyor bulantın fln varmı:44:

bende dün netleştirdim 5+1 ve evet göğüslerimde 1 haftadır hassasiyet var ama bu kişiye göre değişirmiş

Back
X