geldimmm..
hayırlı olsun topiğin:) sende ankaradasın dr.un kim? nerde doğum yapmayı düşünüyorsun,
araştırmalara başladınmı simge?
slm dün akşam öğrendim hamile olduğumu bugun kan tahlılıyle kesinleştirdim. çookk mutluyum ve şaşkınımayyy çok güzel bu yyaa
süpeeer canım benım Allah hayırlı etsın bende cok olmadı daha ogrenelı ınşallah sonuna kadr gotururuz Rabbımın ıznıyle kan testın sonucu kac cıktı
inş zaten şimdiden düşermi yada bişey olurmu telaşı sardı
kanda 2 tür bakıyorlar gebelığe varmı yokmu diye birde değerine bakılan var.ben varmı yokmu diye bakılan çabuk çıktığı için onu tercih ettim değerli olan ise öğlenden sonra cıkıcak onuda saat 2:30 gibi alıcam ozaman öğrenicem değerini ama netten yaptığım hesaplayıcılarda 4+2 olarak çıkıyor.
inş zaten şimdiden düşermi yada bişey olurmu telaşı sardı
kanda 2 tür bakıyorlar gebelığe varmı yokmu diye birde değerine bakılan var.ben varmı yokmu diye bakılan çabuk çıktığı için onu tercih ettim değerli olan ise öğlenden sonra cıkıcak onuda saat 2:30 gibi alıcam ozaman öğrenicem değerini ama netten yaptığım hesaplayıcılarda 4+2 olarak çıkıyor.
kızlarrrr bende geldim aranızaa bende 28nısanda öğrendim hamişş olduğumu Allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
ben daha kan testini yaptırmadım bugün kendi doktorumun yapmasını bekledim ama nette yaptığın hesaplamalara göre 5+2 felan:) son adet tarihimi baz aldığımda.....
hayırlı olsun arkadaşım :) aynen ben de sizinle aynı durumdayım:)) sat.a göre 5+2 ve 6 tane idrar testi:)))
bulantı ya da göğüste ağrı hassasiyet vs varmı? bende henüz hiçbir şey yok.
hayırlı olsun arkadaşım :) aynen ben de sizinle aynı durumdayım:)) sat.a göre 5+2 ve 6 tane idrar testi:)))
bu rada sanada hayırlı olsun... sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebeşini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim canabı hakkımdan.... kusura bakma geç oldu bu aralar bende pek akıl kalmadı:) normal yollamı tedaviylemi..
canımm hoşgeldin topiğimize inşallah sonuna kadar burda devam ederız senın kan sonucun kac cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?