2011 modası gıyecek bısey bulamayanlar..

syliviaplath

ask bıttı.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
417
0
46
İstanbul
kızlar bu sene pantolonlar taytlarr ayakkabılar cantalar sapkalar cok hos ozlelıkle pudra rengı ve toz pembe renkler revacta cok guzell hepsı hosuma gıdıyor fakat tam 1 haftadır hem sıtelerı hem taksım besıktas ıstınya park butun magazaları gezıyorum yolda bıle ınsanların ustunde ne gıydıgıne bakıyorum .. ama bu sene gercektende ustumuze gıyebılecegımız guzel seyler oldugunu dusunmuyorum ya bahar baslangıcı dıye henuz cıkmadı urunler.. ama gercekten ustume gıycek hıcbırsey bulamıorm bır suru pant var ama hıcbısey yok ustten gıyılcek ceket olsun badı olsun.. butun gun ıstıklal caaddesıdekı magzaları gezdım... zevksz falan degılım aslında ama cıdden yok ya bısey uretmemısler bu sene.. sız bu konuda neler dusunuyorsunuz.. bana fıkır verebılırmısınız.. sevgıler..:16::16::16::16::16:

Ben genel olarak yeni sezonları beğendim, mango ve kotonu mesela. Ama sonbahara göre sönüklerdi. Mangoda sezon olduğu için gereksiz pahalıydı. LCW eskiden çok beğenirdim fiyatları da uygundu ama şimdi hep aynı şeyleri yapıyor diye bakmıyorum. H&M 'e bakabilirsin fena değil orası, orjinal şeyler oluyor ve fiyatlar astronomik değil.

ben de pudra rengine bayılırım ve bu renkte bi kaç şey aldım, koton u beğendim bu sezon, ordan 3 tane pudra rengim var, biri mini mont baharlık çok cici, çok rengi de vardı onların. biri kolları ve altı lastikli şifon bi üsttü, hafifi bol, diğeri de yazlık tişört body tarzında üsttü, kol üstünde kurdela detayı vardı, baktım ki herşeyim pudra rengi olmuş :9: koton ve mavi jeans benim kıyafetlerim genelde, memnunum da bu sezondan...

Ben genel olarak yeni sezonları beğendim, mango ve kotonu mesela. Ama sonbahara göre sönüklerdi. Mangoda sezon olduğu için gereksiz pahalıydı. LCW eskiden çok beğenirdim fiyatları da uygundu ama şimdi hep aynı şeyleri yapıyor diye bakmıyorum. H&M 'e bakabilirsin fena değil orası, orjinal şeyler oluyor ve fiyatlar astronomik değil.

tamam cnm tsk ederm cevahırde vardır bakıcam orayada. lcw ve de facto ıkısıde aynı tarzda bana hep babanne tarzı gelıyor sevmıyordum o yzuden. ama dedıgın gıbı sonbahara göre sönukler bencede.

Back
X