2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

Hanımlar burayı yine unuttum sanmayın sabotajlar:) hastalıklar derken yapamadım diyet spor ilk üç gün iyiydi ama neyse inşaallah pazartesi tam gaz devam ederim:)

selam kızlar hamıle olan varmıs aramızda kımler hamıle.benım kızımda 13 nısaanda bır yasına gırdı cok sukur.zaman nasılda gectı degılmı :16:

kızlar ben de 2 kilo verdim..hem adet oldum sanırım etkisi oldu..hem de dikkat ettim yememe ve kendimi temizliğe verdim:)gene tatlı yedim ama mesela sabahları ve en az miktarda..3 öğün yedim..akşamları az yedim..sütüm azalmasın diye gün içinde mutlaka bi kere de olsa tatlı yedim..bi yerde karbonhidratların süt yaptını okumuştım..sabah öğle ekmek yedim..akşama yememeye çalıştım..yemekten sonra akşam yememeye çalıştım..yediğim öğünden sonra yakmaya çalıştım..bol temizlik yaptım..ve 2 kilo vermişim çok mutluyum..bol su içtim çayı şekersiz içtim ama mesela ıhlamura attım..sabajları 1 tatlı kaşığı kadar reçel de yedim..canım çekerse nadiren ama sabah ya da öğlen saatlerinde bayram çikolatası küçücük yedim..gezmeye gittiysem hamur işi de yedim ama tabağı silip süpürmek yerine 1 veya 2 sevdiim pastayı yedim..ay görende 10 kilo verdim sanacak:1:başarı öykümü yazmış gibi oldum..2 kilo verdim epi topu..ama bundan sonra yeme şekli böyle olacak inşallah...

senın bebegın memenı ısırıyormu benımkı ısırıyor cok acıyor veremıyorum mememi

Back
X