2011 Nisan Anneleri hangi hastane de doğum yapacaksınız?

dün eşimle odaları gezme fırsatımız oldu normal doğum 450 sezeryan 750 tl odaları çok güzel değil açıkçası biraz küçük suit oda güzel oda sezeryan 1250 tl normal 650tl biz kararsız kaldık suit olsun olmasın diye ama normal odalardan 2 oda biraz genişti onlar doğum yaptığım gün dolu olursa suitte yaparım sanırım ben ferda hanıma gidiyorum memnunum sadece ultrasondan memnun değilim hiç bişey anlayamıyorum
meraba bende 2011 mayıs annelerindenim. bende şifaya gidiyorum burçak hanıma. siz hangi doktora gidiyosunuz. bilgi almışsınız sanırım ben tam konuşamadım. fiyatlar neleri karşılıyolar tam olarak biliyosan paylaiırsan sevinirim.

dün eşimle odaları gezme fırsatımız oldu normal doğum 450 sezeryan 750 tl odaları çok güzel değil açıkçası biraz küçük suit oda güzel oda sezeryan 1250 tl normal 650tl biz kararsız kaldık suit olsun olmasın diye ama normal odalardan 2 oda biraz genişti onlar doğum yaptığım gün dolu olursa suitte yaparım sanırım ben ferda hanıma gidiyorum memnunum sadece ultrasondan memnun değilim hiç bişey anlayamıyorum

çok teşekkür ederim bilgiler için benm kontrolme daha 3 hafta var bende gezicem doğum katını hemşirelerle falan konuşmayı planlıyorum neler gerekli çantya ne koyayım koymaayım gibilerinden şeyler sorucam. inş hayırlısı olur hakkımızda.

çok teşekkür ederim bilgiler için benm kontrolme daha 3 hafta var bende gezicem doğum katını hemşirelerle falan konuşmayı planlıyorum neler gerekli çantya ne koyayım koymaayım gibilerinden şeyler sorucam. inş hayırlısı olur hakkımızda.

amin inşallah bakalım ben korkuyorum ama Allahım yardım ederde kolay doğururum inşallah

selam kızlar ,
Bende kısmetse Yeditepe Üniversitesi Gazi Bey' de doğum yapacağım:49: hayırlısıyla atlatalım şu dönemi :80:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende çapada doğum yapmayı düşünüyorum inşallah doğum ücretsiz ama özel oda tutmak istenirse ücretli

$Fotoğraf0142.webp $yvrCp3.webp

kızlar nasipse bende avrasya hospitalda doğum yapıcam normal 560 sezeryan 800 epidural istenirse her iki doğum için +300 tl fark verilecekmiş odaları tek kişilik benden başka giden var mı aranızda

Arkadaşlar Gayrettepe Florance hastanesinde doğum yapacak olan arkadaşlar varmı?
ordan hangi doktoru önerirsiniz acil cevap verirsiniz sevinirimm...

DR.Bülent Faka hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardanda yorum almak istiyorum. özellikle doğum yapmış arkadaşlar. doğum öncesi ve doğum sonrası neler yaşadınız, doktorun eli nasıl açıkçası onu öğrenmek istiyorum...

Teşekkürler...

kızlar bi cevap yokmu?

yeni bir doktor ismi daha sorucam size, dr. banu bingöl gönenç doğum yapan yakınız arkadaşlarınız varsa yorum alabilirmiyim..

teşekkürler.

antalyada medisu hastanesinde yapacağım doğumu.normal doğumla epiduralliinin fiyatı ayınymış 580.tek kişilik oda dahil.suit istenirse 50 tl daha alıyorlarmış.odada tv,buzdolabı,koltuk varmış.görmedik ama yeter.1 gece kalınacak nasılsa.tabi inşallah.:emir_bebek:

Aranızda bursa da doğum yapacak olan var mı varsa hangi dr ve hastanede olacak. Ben daha 6 haftalık hamiletim ilk doğumum şevket yılmaz cenk beydi çok memnundum acaba özele mi gitsem diye düşündüm özel hastane fiyatlarınıda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirimm:2:

bakırköy sadi konukt DOĞUM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM oraya giden aranızda hiç varmı? 40hafta doldu bu arada:nazar:

Back
X