2011 Nisan annelerinin doktor kontrolleri

cimcimenaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
2.630
221
123
arkadaşlar bu başlkta dr hangi hafta ne kontrolu yapyr die paylaşsak hem brbirimize faydalı olmş olrz die düşündm hemde bebklerimizn gelişimini beraber takp ederiz.mesala ben en son 13.haftada gttm ikili testim yapıldı dr sonra 18.haftada çağrdı kemk gelşmine bakmak için.

iyi düşünmüşsün cnm.... ben inş 14+6 iken gidicem..ama neye bakcak bilmiyorum cinsiyetini bi öğrenelimde yeter...

iyi düşünmüşsün cnm.... ben inş 14+6 iken gidicem..ama neye bakcak bilmiyorum cinsiyetini bi öğrenelimde yeter...

anladım canm kontrole gttkten sonra yazrsn buraya bnde haftaya gedecm de onu yazmadm sadce cnsyet öğreenecez we çok heyecanlym bakalım anneler hsseder dyrlar ama ben hssedemyrm hala ya :sinifsinif:

cnm kız istediğim için hep kız dedik ama öle olmuyo saınrım büyük ihtimal erkek...son gözlemlerime göre....

cnm kız istediğim için hep kız dedik ama öle olmuyo saınrım büyük ihtimal erkek...son gözlemlerime göre....[/QU

bnde kız istyrdm ama dr ikili tets sransnda erkeğe benzyr ama belli deil dedi eşim o gunden beriasln oğlm die sewyr :1: daha dur belli deil dyrm da dnlemyr her erkeğin içind erkek çocuk sewdası yatyr bnce ..gozlemlerm derken neyi kasdettn canım?

bizimki11+6 hftsında ense kalınlığını ölçemedik kafasının üstnde hep ve inanılmaz hareketliydi...doktor bi tepe var dedi ama daha demek için erken dedi cinsiyetini.. bide karnım sivrileşti cnm yuvarlak değil... bide 40 hftlıkken pıt pıt atardı sağ tarafım bide 8 hft elleri oynuyodu çok hafif..kız kan gibi derler hemen şekillenmez hareketi geç olurmuş..yani doğru yada yanlış bilmiyorum öyle işte..sağlıklı olsunda..ilk olduğu için fark etmez.... dediğin doğru her baba erkek evlat ister istisnalar kaideyi bozmaz :D

bizimki11+6 hftsında ense kalınlığını ölçemedik kafasının üstnde hep ve inanılmaz hareketliydi...doktor bi tepe var dedi ama daha demek için erken dedi cinsiyetini.. bide karnım sivrileşti cnm yuvarlak değil... bide 40 hftlıkken pıt pıt atardı sağ tarafım bide 8 hft elleri oynuyodu çok hafif..kız kan gibi derler hemen şekillenmez hareketi geç olurmuş..yani doğru yada yanlış bilmiyorum öyle işte..sağlıklı olsunda..ilk olduğu için fark etmez.... dediğin doğru her baba erkek evlat ister istisnalar kaideyi bozmaz :D

anladım canım benmde karnım siwri gbi bakalım hayrlısı olsn. bzmde ilk çocuk olacak sağlıklı olrlar inş :Saruboceq:

topiğin hayırlı olsun cimcime :ecrin_bebek: bende 22 ekim yani dün gittim ve sadece genel gelişimini ve kalp atışlarını kontrol etti..dün 15+2 ydim.ve 16-18haftalar arasında 4'lü testin olduğunu söyledi..2 haftaya kadar yaptırmak istersek yaptıracağız..çok şükür bebeğim çok iyi ve sağlıklıydı ,kıpır kıpırdı ama cinsiyetini öğrenemedik..

cnm kız istediğim için hep kız dedik ama öle olmuyo saınrım büyük ihtimal erkek...son gözlemlerime göre....

bende ilk bebeğimde hep kız istiyordum ve süslerim püslerim diye hayal ediyordum doktor 2li testtte erkek deyipte ekranda kocaman büyütüp pipisini gösterince bayağı bozulmuştum :1: cahillik işte halbuki hiç fark etmiyor ,hele ilk bebekte..sağlıklı olsunlarda..

topiğin hayırlı olsun cimcime :ecrin_bebek: bende 22 ekim yani dün gittim ve sadece genel gelişimini ve kalp atışlarını kontrol etti..dün 15+2 ydim.ve 16-18haftalar arasında 4'lü testin olduğunu söyledi..2 haftaya kadar yaptırmak istersek yaptıracağız..çok şükür bebeğim çok iyi ve sağlıklıydı ,kıpır kıpırdı ama cinsiyetini öğrenemedik..

gozn aydın canm sağlıklı oldgna çok sewndm demek gostermedi size cinsyetini ha bak sen :emir_bebek:

peerşembe günü 17+0 da 4 lü test yapılacak ve rutin kontrolumuz var 13+5 de de ense kalınlıgı ölçülmüş aynı gün cinsiyetini öğrenmiştik çok özledim meleğimi sağlıkla göreyim onu inşallah başka bişi istemiyorum :nazar::nazar::nazar:

peerşembe günü 17+0 da 4 lü test yapılacak ve rutin kontrolumuz var 13+5 de de ense kalınlıgı ölçülmüş aynı gün cinsiyetini öğrenmiştik çok özledim meleğimi sağlıkla göreyim onu inşallah başka bişi istemiyorum :nazar::nazar::nazar:

maşallah cnm...inş bu gittiğindede kocaman olmuş görürsün bebişini....

ewt canım ya insan özlyr deil mi hatta ben eşime arada taklyrm ewe usg alalım ben bebeğimi çok özlyrm arada görürüm die :teytey:

maşallah cnm...inş bu gittiğindede kocaman olmuş görürsün bebişini....

amin canım inşallah bugun baya uyuduk kızımla 2 haftadır cok yorulmsutuk kan sekerim düştü sonra 4 ay sonra 2 adet çikolata birden yedimde ancak kendime geldim şükür:nazar:

ewt canım ya insan özlyr deil mi hatta ben eşime arada taklyrm ewe usg alalım ben bebeğimi çok özlyrm arada görürüm die :teytey:

hemde nasıl özlüyorum canım en son gittiğimizde de doktor arkadan yakalamıstı kuzucugumu kaydirigubbakcemile3

Back
X