Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ahesme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
36
0
36
İstanbul
7 nisanda aşılama yaptırıp şu anda sonuç bekliyoruz,duygu ve düşüncelerimizi burada paylaşalım...

Selam canım hayırlı olsun tedavinn. Ben de dün yaptırdım bu gün evimdeyim çok şükür dinlenmeye başladım. Allah hepimizin kucağını doldursun. Forumumuz hamiş haberleriyle şenlensin. :52:

merhaba arkadaşlar, ben de 14 nisan da aşılama yaptırdım, bu ilk aşılamam..inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz..

hepiniz hoşgeldiniz forumumuza,rabbim hepimize inşallah hayırlısıyla nasip eder bebişlerimizi:69:
benim az kaldı sonucumu öğrenmeye ama adet belirtileri başladı galiba ama hayırlısı tabi burdan haberleşiriz inşallah ..

biz de 2 yıldır bebek istiyoruz, herşeye bakıldı herhangi bir sebep bulunamadı, 2 yıldır olmuyor yani, en son aşılamaya karar verdi doktorum, ilk aşılamam ama ben umutsuzum,

bizde aynı durumdayız hatta doktor şansı en yüksek hastamsınız demişti ama nasip gerçekten valla bende ne hissedeceğimi bilemiyorum.hani olumlu düşünki olumlu olsun derler ya o yüzden umutsuz olsakda olmayalım işte inşallah olur diye düşünelim,

bizde aynı durumdayız hatta doktor şansı en yüksek hastamsınız demişti ama nasip gerçekten valla bende ne hissedeceğimi bilemiyorum.hani olumlu düşünki olumlu olsun derler ya o yüzden umutsuz olsakda olmayalım işte inşallah olur diye düşünelim,

tabiki olumlu düşünmek lazım, her ay negatifi görmekten sanki pozitifi göremeyecekmişim gibi geliyor, sen kaç yaşındasın canım? ben mayısta 29 olacağım..bi de kaçıncı aşılaman?

merhabalar aşılamayı hangi gün yapıyorlar. Bir kere aşılama yapıldığında hamile kalmak için devamlı aşılama yapılması gerekiyormu.

tabiki olumlu düşünmek lazım, her ay negatifi görmekten sanki pozitifi göremeyecekmişim gibi geliyor, sen kaç yaşındasın canım? ben mayısta 29 olacağım..bi de kaçıncı aşılaman?

canım ben 30 yaşındayım ilk aşılamam,bende öyle düşünmüyor değilim bazen ama malesef o çok doğru değil sanırım rabbim bizm sabrımızı deniyor sanırım ama olur inşallah...

merhabalar aşılamayı hangi gün yapıyorlar. Bir kere aşılama yapıldığında hamile kalmak için devamlı aşılama yapılması gerekiyormu.[/QUOTadetin 3 .günü ilaç la tedaviye başlıyorsun ben 5 gün devam ettim sonra yumurta takibi yapılıyor ardındanda ovulasyon gerçekleşince aşılama oluyorsun,ben adetin 16.günü yaptırmıştım..

canım ben 30 yaşındayım ilk aşılamam,bende öyle düşünmüyor değilim bazen ama malesef o çok doğru değil sanırım rabbim bizm sabrımızı deniyor sanırım ama olur inşallah...

evet kesinlikle öyle canım...canım bir şey sormak istiyorum, aşılama dışında doktorun ilişki önerdi mi aşılamadan sonra, yoksa sadece aşılamayı yeterli mi gördü?

arkadaşlar siz ne zamandır bebek istiyorsunuz? Kaçıncı aşılamanız?

3 yıl oldu canım bebek için çaba harcayalı. 3. Denememiz. Ilki başarılıydı ama kalbi durduğu için kaybettik maalesef. Herşeyin hayırlısı. Olumsuz düşünmeyin sakın. Inanın ki başarabilesiniz. :34:

3 yıl oldu canım bebek için çaba harcayalı. 3. Denememiz. Ilki başarılıydı ama kalbi durduğu için kaybettik maalesef. Herşeyin hayırlısı. Olumsuz düşünmeyin sakın. Inanın ki başarabilesiniz. :34:

ne güzel hamile kalabiliyorsun bunu görmüş olmuşsun en azından, inşallah hepimiz başabiliriz..bir şey sormak istiyorum sana deneyimli biri olarak, aşılama dışında ilişki gerekiyor mu? doktorunuz bununla ilgili birşey söylemiş miydi?

evet kesinlikle öyle canım...canım bir şey sormak istiyorum, aşılama dışında doktorun ilişki önerdi mi aşılamadan sonra, yoksa sadece aşılamayı yeterli mi gördü?

bize normal hayatınıza devam edin dedi ama biz ertesi günü yada ondan sonraki gün birşey yapamadık,yani tek doktorun transferi başka birşey yok ama normalde ertesi günü önerebiliyorlar..

slm arkadaşlar ben de 4 nisanda 2. aşılamamı oldum çok şükür bhcg 12.gün 46.6 15.gün de yani bugün 170 çıktı. Rabbim kuçaklarımızı boş bırakmasın hepimize hayırlarla versin.

slm arkadaşlar ben de 4 nisanda 2. aşılamamı oldum çok şükür bhcg 12.gün 46.6 15.gün de yani bugün 170 çıktı. Rabbim kuçaklarımızı boş bırakmasın hepimize hayırlarla versin.

benimde ilk aşılama olmadı tekrar başlıcam senin bu ay kaç yumurtan vardı geçen aya göre farklı neler oldu belirtilerin falan bahsedermisin

Back
X