Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar siz ne zamandır bebek istiyorsunuz? kaçıncı aşılamanız?
bizim yaklaşk 2 yıl oldu ya siz?
biz de 2 yıldır bebek istiyoruz, herşeye bakıldı herhangi bir sebep bulunamadı, 2 yıldır olmuyor yani, en son aşılamaya karar verdi doktorum, ilk aşılamam ama ben umutsuzum,
bizde aynı durumdayız hatta doktor şansı en yüksek hastamsınız demişti ama nasip gerçekten valla bende ne hissedeceğimi bilemiyorum.hani olumlu düşünki olumlu olsun derler ya o yüzden umutsuz olsakda olmayalım işte inşallah olur diye düşünelim,
tabiki olumlu düşünmek lazım, her ay negatifi görmekten sanki pozitifi göremeyecekmişim gibi geliyor, sen kaç yaşındasın canım? ben mayısta 29 olacağım..bi de kaçıncı aşılaman?
merhabalar aşılamayı hangi gün yapıyorlar. Bir kere aşılama yapıldığında hamile kalmak için devamlı aşılama yapılması gerekiyormu.[/QUOTadetin 3 .günü ilaç la tedaviye başlıyorsun ben 5 gün devam ettim sonra yumurta takibi yapılıyor ardındanda ovulasyon gerçekleşince aşılama oluyorsun,ben adetin 16.günü yaptırmıştım..
canım ben 30 yaşındayım ilk aşılamam,bende öyle düşünmüyor değilim bazen ama malesef o çok doğru değil sanırım rabbim bizm sabrımızı deniyor sanırım ama olur inşallah...
arkadaşlar siz ne zamandır bebek istiyorsunuz? Kaçıncı aşılamanız?
3 yıl oldu canım bebek için çaba harcayalı. 3. Denememiz. Ilki başarılıydı ama kalbi durduğu için kaybettik maalesef. Herşeyin hayırlısı. Olumsuz düşünmeyin sakın. Inanın ki başarabilesiniz.![]()
evet kesinlikle öyle canım...canım bir şey sormak istiyorum, aşılama dışında doktorun ilişki önerdi mi aşılamadan sonra, yoksa sadece aşılamayı yeterli mi gördü?
slm arkadaşlar ben de 4 nisanda 2. aşılamamı oldum çok şükür bhcg 12.gün 46.6 15.gün de yani bugün 170 çıktı. Rabbim kuçaklarımızı boş bırakmasın hepimize hayırlarla versin.