2011 nisan bebekleri icin yemek,kahvalti,tatli(muhallebi)tarifleri

askitom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
208
0
46
- Yurtdışı
ilk tarif benden gelsin sanirim bir arkadsimiz sormustu zamanim oldukca yazacagim.kucuk bir parca yagsiz dana eti,bir yemek kasigi kahverengi pirinc,bir yemek kasigi misir tanesi(bakliyatlar her psisirmemde degisik ekliyorum bulgur,bugday......seklinde)havuc,patates,bruksel lahanasi,ispanak,dereotu.once et ve bakliyatlari daha sonra sebzeleri ekliyorum pisirdikten sonra cok az zeytinyagi ekliyorum blendirdan geciriyorum.

arkadslar herkes bebeklerine yedirdiklerini,gunluk ogunleri,yemek tariflrrini yazarsa daha iyi olmazmi.sakkucuk sendende bekliyorum.

güzel bir sayfa sağol canım

irmikli muhallebi: bir kaşık irmiği bir bardak suda pişiriyoruz piştikten sonra içine devam sütü ve istediğiniz bir meyveyi ekliyoruz tatlı olsun derseniz ben pekmezde koyuyorum besleyici bir ara öğün.

bizimkinin pek ara öğün olayı yok.meyve suyu veriyoruz bazen bazen eline elma veriyoruz kemiriyor:)çubuk krakeri çok seviyor.muzla arası pek yok.bisküviyle de pek yok.hippin bisküvisinin ancak yarısını yer.akşamları patlamış mısır yer.çok seviyor.onun dışında öğle ve akşam yemeği yer.tek çeşit veya iki çeşit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…