2011 Ocak Annelerinin Uyumayan Bebişleri

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
hanımlar ben 2011 ocak annesiyim bebeğim uykusu cokk feci uyutuyorum beşiğine koyuyorum beşiğinde uykusunda ilerliyor ve hatta emeklemeye çalısıyor bazen emeklemek için kalkmaya calısınca yan yatıyor ve baslıyor aglamaya bazende surunerek ılerlıyor ee tabı yol bıtıyor ılerleyemeyınce yıne baslıyor aglamaya ve tum bunları gozu kapalı uykusunda yapıyor sızce neden olabılır bu lutfen akıl verin... bu arada bebegım normalde artık hemen hemen emeklıyor gıdecegı yere falan cok rahat gıdıyor...

bende senin gibiyim artık uykusuzluktan kafayı yicem az kaldı. yaklaşık 1 ay oldu gecelri çok güzel uyuyan bebek gecenin bir bakti uyanıp kalkmaya çalışmaya, yatktan ordan oraya kendini atıp oyunlar oynamaya başladı. uykusuzluktan gözleri kıprkırmızı olmuş ama benimki hala oyun derdinde park yatağının kenarında file var oraya parmaklarını sürtüyo sesler çıkarıyo ayaklarını ağzına sokuyo yatakta 360 derece dönüyo. geçenlerde dayanamadım doktora götürdüm ve maalesef bebeğimin böbreklerinde kum olduğunu öğrendim. yani ağlamıyoda öyle çok. doktor bile acaba oyuna mı doyamıyo demişti başta. ama var bi dertleri ki uyumuyorlar. senin bebeğini en iyi sen tanırsın ama 1 haftayı geçtiyse bu huysuzluğu bi doktora götür bence. bi de ağrı kesici calpol falan verip uyutmayı dene eğer o zaman uyuyorsa ağrısı vardır o yüzden diğer zamanlar uyumuyordur.

bir de bazen yeni öğrendikleri becerileri uykularında tekrarlamak istiyorlar. belki öyle bi durumdur.

bızde doktora goturduk ıdrar tahlılı falan yapıldı ama cok sukur bısey cıkmadı sızınkı suanda ıyıymı normal uyuyormuartık herseyı denemeye acıgım bıde 2 gun once mesela cok guzel uyudu sadece bır kez uyandı ama dun berbattı((

İlk hareketlenmeye başladıkları dönemde normal onlar. Benim oğlum Ağustos 2010 doğumlu, bizde de olmuştu 6-7 aylıkken. Sonra geçiyor. Sabırlı olun.

ben de 2011 ocak annesiyim. bişey çıkmamasına sevindim. bizde durum hala aynı. dün gece oturdum ağladım artık. eşim aldı kızımı uyuttu. tabi 5 dk sonra uyanıp oyun yapmaya başladı babası da anladı benim ne çektiğimi. yenden geceleri uyuyabilmek istiyorum

aman allahım sadece aynı dert bende war sanıodum bizmde öle bnde 2011 ocak annesiym we oğlum geceleri felaket gözü kapalı neler yapıoo off uykuuuuuuuuuu seni geri istiorumm

uykusuz annelere Allah sabir versin...ama geçici bir süreç emin olun..benim oglum akşam 9-10 gibi yatiyor sabah 7.30-8 gibi kalkiyor 11 gibi uyuyor öglen 2*3 saat kadar sonra 4-5 gibi uyuyor.bende bu aralar acaba gunduzleri çok mu uzun uyyora takmiş durumdayım...2-3 saat uyyor cunku...kan şekeri uyku yaparmiş diyolar?inşallah bi sorun yoktur

canım seninki normaldir bence
biz de 3 saatte bir uyuyoruz ama görsen 1 saat bile uyumuyor.40-45 dakika uyuyup kalkıyor
gecede sık kalkıyor.bazen saat başı,yada yatırıyorum 5 dakika bile olmadan çığlık çığlığayız.
doğduğundan beri gündüz 2 saat bile uyumuş değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…