2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bugün acity den dr brownun biberonunu aldık.4 emziği var biri 0-3 aylık biri 3-6 bir 6 aydan sonra ve biride kesik uçlu pütürlü şeyler için

Hayırlı olsun canım bugün bende tüm alışverişi tamamlıycam inş.bende nuby'in biberonunu almayı istiyorum bakalım inş.bulabilirim gönlüme göre

Çok güzel canım bunlar hastane çıkışına bayıldım çok şeker güzel günlerde sağlıkla giysin inş.

gultun çok güzeller cnm bende hastane çıkışıı bebettodan aldım gerçekten kumaşı harikaaa sizinkide çok güzel görünyoo güle güle kullanın cnmm

çok sağolun kızlar allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimizin bebeklerine

dillerim lal bende dr browns aldım ama 120 cc lik geniş olanını onu onerdiler

bende öyle almak için girdim aslında.geniş ağızlı daha minik alacaktım.ama bunu gördüm kampanyalıydı 4 değişik memesi vardı daha kullanışlı ve uygun gibime geldi 20 liraydı bunu aldım çıktımsempatiksalakcinni

gultun çok ciciler bunlar bayıldımmm güle güle kullanın

bende bebetto nun mallarını alıyorum çok güzell

ama aklınızda olsun ben 5li hastane çıkışını 10 liraya aldım 10lusunada 40 lira dedi(ablamlar almışlar o yüzden onları görmeden fazla kıyafet almak istemiyorum dayanamadımda aldım)

aynııı takımı alışveriş merkezinde mağazada gördüm merak ettim sordum 80 lira dedii..aradaki farka bakarmısınız.aynı marka ya modelide aynıydı....benim sorduğum dükkan mahallemizdeki küçük bir bebek dükkanı.aklınızda bulunsun mağaza farkı olabiliyor

sağol canım

evet bende tokerde felan sordum 60 dan aşağı demediler kocabeyoğlu pasajından aldım benimkide 10 lu 42 liraya aldım.biraz dolaşmak lazım arada çok fark oluo gerek yok 70-80 vermeye yazık

sağol canım

evet bende tokerde felan sordum 60 dan aşağı demediler kocabeyoğlu pasajından aldım benimkide 10 lu 42 liraya aldım.biraz dolaşmak lazım arada çok fark oluo gerek yok 70-80 vermeye yazık

çok haklısın ben zaten mağazalardan kıyafet almayı düşünmüyorum en pahalı marka dahi olsa giyeceği süre belli hem bebetto ve bi marka daha vardı onlar güzel bence

ben geçenlerde kızılayda ykm de wenice in %50 indirimi vardı ordan bişiler aldım yinede aslında çok ucuz değildi çıtçıtlı badi 6 liraydı ben 3 e de almıştım ama sempatiksalakcinni okadarda cimrilik etmiim didim.

Kızlar biraz sabır. Biz şubatta doğum yapıcaz, markalar aralıkta indirime girecek. büyük markaların indirimi de büyük oluyor, mesela mothercare de çıtçıtlı badilere baktım, 7lisi 50tl idi. İndirime girdiğinde çok makul olacak, ucuz markaları aldığımıza değmiyecek. her şeyini almayın, indirimi bekleyin, ne de olsa bebişler yok ortada daha

Bir de çok şey almayın, benim doğumgünümde bana 4 tane zıbın geldi, hepsi de 3 aylık, daha ağbim falan sana değil bebeğe alıcam dedi, henüz görüşemedik, düşünün doğduğunda yağacak. ben hediye gelme ihtimali daha düşük olan şeyleri almayı tercih ediyorum, battaniye falan, gerçi onlar da gelir ama. çok almamak lazım. çok zor ama ben de biliyorum

bugün acity den dr brownun biberonunu aldık.4 emziği var biri 0-3 aylık biri 3-6 bir 6 aydan sonra ve biride kesik uçlu pütürlü şeyler için

canım bende aynı biberondan aldım benimkinin yedek emzikleri yok ama çok güzel ben çok beğendim iyi günlerde kullan canım

canım hepsi çok güzeller iyi günlerde kullansın oğluşun cicilerini canım

YKM den oğluşuma küçük adam montu aldımmm.görür görmez çok hoşuma gittii indirimdeydii kaptım hemen

yolda yürürkende kızılayda bir mağaza indirim yapmışş tesadüfen gördük dinarsunun kalın battaniyesi 15 liraydı aldım bende

Eklentiler

• $Görüntü007.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $Görüntü011.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $Görüntü010.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 14
kızlar hepinizin cicilerine tek tek baktım hepsi çok güzeller maşallah artık iyice başladı alışverişler.Bende eklemeye çalışıcam hafta içi inş... biberon olarak 120 ml avent 240 ml de dr browns aldım bakalım inş ihtiyacımız kalmazda bebeklerimiz anne sütüne doyar...

lalcim montu ne kadara aldın battaniyeyiçok uyguna almışsın çokta güzeller özellikle monta bayıldım bende oğluma bakıyım iyi günlerde kullansın oğluşun canım

lalcim montu ne kadara aldın battaniyeyiçok uyguna almışsın çokta güzeller özellikle monta bayıldım bende oğluma bakıyım iyi günlerde kullansın oğluşun canım

canım 52 liraydı 25 liraya düşmüştü benim ykm den 15liralık hediye puanım vardı 10 liraya aldım.

indirimde şuan 25 lira yani

gultun cicileriniz çok güzel güle güle kullansın bebişin.zıbın takımını çok beğendim ne kadardı fiyatı acaba bende bebetto almayı düşünüyorum da.

çok güzelmiş bu biberonlar ya güle güle kullansın bebişin.cam mı acaba birde fiyatını yazar mısın.

zug malesef cam değil dr browns ın cam biberonları yokmuş.bu gazı önleyen sisteme sahip biberon kampanya fiyatı 20 lira 4 farklı emziği ile birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…