Merhaba ; kendi hikayemle başlıyım benim gibi olanda yok zaten sanırım. Yaklaşık 15 yıldır süt hormonu olarak söylenilen Prolaktin yüksekliği ile uğraştım. Regl olmam sorunluydu tetkiklerde bu hormon yüksek olduğu için regl olamadığım ve göğsümü sıktığımda süt gelip gelmediği soruldu ... ben 17 yaşındaydım. Yıllar içerisinde bu sorunum devam etti hipofizde bir adenom ( iyi huylu tümör ) olduğu ve her yıl büyüdüğü saptandı ve beyin cerrahı tarafından ameliyat oldum. Sonraaa evlendim çocuk isterken yine yükseldi her şeye rağmen meleğim geldi ona inat Ve şarıl şarıl akacak sandığım sütüm günlerce hiç gelmedi sarılık vs... hep üzüntü . Şimdi ben azimle damla damla gelen sütümü atttırmaya çalışan bir anneyim. Yeni okudum : ''bebeğinizi emzirirken ona verdiğiniz süt kadar hissettirdiklerinizde önemlidir ''diye. Evet ben hep ağladım günlerce , hep üzülerek baktım yüzüne ne hissedebilir ki olumsuzluktan başka ?1-2 gündür kendimi toparlamaya çalışıyorum ne olursa olsun daha pozitif olacağım diye. Denediklerimizi deneyeceklerimizi ml ml olsada artan sütlerimizi burda paylaşalım . Allah ın izniyle hepimiz mamadan kurtulalım . Doğum öncesi aldığım saklama poşetleri , göğüs pedleri dualarım hep sizi kullanmak için ....
Son düzenleme: