- Konu Sahibi cicekcicek
kızlar herkes işe yarayan süt arttıran öneilerini buraya yazsın öptüm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumdan sonra en büyük sorun bu oluyo eehehehe. kayısı hoşafı çok işe yaramıştı oğlumda. bi de dinlenme sırasında vücut süt üretimine geçiyo. yemeklerden sonra 1 büyük bardak su içip yarım saat dinlendiğimde göğislerim süt bombası oluyodu:)
bol bol su iciyorum bulgur pilav yiyorum hmmmm rezene kimyonu karistirip günde 5-6 bardak iciyorum (tadi fena diilmis hee ) ondan midir bünyeden midir, her sagdigmda 150 ml (geceleri 100ml) kadar sütüm oluyo 2-3 saatte bir sagiyorum![]()
mimix süt sağma makinasımı aldın yoksa el pompasımı aldın bende süt ile ilgili problem yaşıyorum bu yüzden mama takviyesi yapıyorum bebeğime![]()
benim birinden çok iyi geliyor ama diğeri biraz azbide çoooook acıyor ağrıyı azaltmak için bildiğiniz bir yöntem var mı kızım meme için ağlıyor emzirince o susuyor bu sefer ben başlıyorum bağırmaya acıdan
![]()
canım ben de 3 hfta önce doğum yaptım ve göğüs uçlarım kanadı yara oldu kabuk bağladı,senı anlıyorum cidden çok acılı bişey.Ben hastanede doktor ve ebelrın tavsiyesıyle Lansinoh krem kullanmıştım,silmene gerek yok dediler ama ben emzırmeden önce siliyordum yıne de.Meğer silince daha kötü tahriş olurmuş cidden de öle oldu.Sonra kayınvalidem zeytınyağı sür dedi,biz egeliyiz kendı saf zeytınyağımızdan sürdüm ve 2 gunde tamamen geçti şu an hiç ağrı acı yok.Hem de bebeğe verırken memeyı içim rahat poposuna da saf zeytınyağı sürüyorumihiç pişik filan olmadı şimdiye kadar.Sana da bunu önerebılırım saf zeytınyağı birebir!!!