2011 şubat annişleri sütünüzü artırmak için neler yapıyorsunuz?

Bikaç Yerde Yazmıştım Ama Yine Yazıyım.. Doktoruma Sordum Geçen Hafta Humana Still-Tee İçiyim mi Diye Sakın Öyle Şeyler İçme Dedi, Ayva, Kayısı Hoşafı Yap İç, Boza, Buğday Ye İç.. Bol Bol Su İç ve Mümkün Oldukça Koyu Renkli Sebzeler Ye Dedi..

Bu Hafta da Bişeyler Derse Yazarım Yine ;}

doğumdan sonra en büyük sorun bu oluyo eehehehe. kayısı hoşafı çok işe yaramıştı oğlumda. bi de dinlenme sırasında vücut süt üretimine geçiyo. yemeklerden sonra 1 büyük bardak su içip yarım saat dinlendiğimde göğislerim süt bombası oluyodu:)

Son düzenleme:

Ben Şimdiden Düşünmeye Başladım Ya Sütüm Olmazsa Diye O Yüzden Doktora da Sordum şimdiden Dediklerimi Yap Sorun Yaşamazsın Dedi İnşallah Yaşamam Gerçekten..

bol bol su iciyorum bulgur pilav yiyorum hmmmm rezene kimyonu karistirip günde 5-6 bardak iciyorum (tadi fena diilmis hee ) ondan midir bünyeden midir, her sagdigmda 150 ml (geceleri 100ml) kadar sütüm oluyo 2-3 saatte bir sagiyorum

bol bol su iciyorum bulgur pilav yiyorum hmmmm rezene kimyonu karistirip günde 5-6 bardak iciyorum (tadi fena diilmis hee ) ondan midir bünyeden midir, her sagdigmda 150 ml (geceleri 100ml) kadar sütüm oluyo 2-3 saatte bir sagiyorum

mimix süt sağma makinasımı aldın yoksa el pompasımı aldın bende süt ile ilgili problem yaşıyorum bu yüzden mama takviyesi yapıyorum bebeğime

bol yeşillik ama sakın fazla limon koymayın doktorum öyle demişti rezene ve tane kimyon demleyip içiyorum boll bollllll su onun dışında boza çok güzel süt yapıyor

mimix süt sağma makinasımı aldın yoksa el pompasımı aldın bende süt ile ilgili problem yaşıyorum bu yüzden mama takviyesi yapıyorum bebeğime

makina aldim cnm cift olanlardan, sütüm cok iyi geliyodu ama iki gündür bi ögün zor geliyo bende günde 1-2 defa mama takviyesi yapiyorum moralimde bozuldu insallah tekrar cogalir sütüm

benim birinden çok iyi geliyor ama diğeri biraz azbide çoooook acıyor ağrıyı azaltmak için bildiğiniz bir yöntem var mı kızım meme için ağlıyor emzirince o susuyor bu sefer ben başlıyorum bağırmaya acıdan

canım ben de 3 hfta önce doğum yaptım ve göğüs uçlarım kanadı yara oldu kabuk bağladı,senı anlıyorum cidden çok acılı bişey.Ben hastanede doktor ve ebelrın tavsiyesıyle Lansinoh krem kullanmıştım,silmene gerek yok dediler ama ben emzırmeden önce siliyordum yıne de.Meğer silince daha kötü tahriş olurmuş cidden de öle oldu.Sonra kayınvalidem zeytınyağı sür dedi,biz egeliyiz kendı saf zeytınyağımızdan sürdüm ve 2 gunde tamamen geçti şu an hiç ağrı acı yok.Hem de bebeğe verırken memeyı içim rahat poposuna da saf zeytınyağı sürüyorumihiç pişik filan olmadı şimdiye kadar.Sana da bunu önerebılırım saf zeytınyağı birebir!!!

benimde sezeryandan sonra bebeğimin azimli emişiyle çok şükür geldi sütüm artık normal şekilde geliyo çok şükür humana still tea ve bol bol kayısı kompostosu içtim şimdi gerek kalmıyo bitki çayına
bnmde uçlar acayip ağrıyo yaaa gözlerimden yaşlar geliyo resmen ama emmesi herşeyden öenmli tabi
zeytinyağını denicem bende evde saf zeytünyağı var bakalım inş iii gelir

cnmm valla cok haklısın zeytinyağı cok iyi geliyorr bebeğimn poposu kırmızı kırmız sebamed kullanmama rağmen geçmedi zeytinyağı gcirdi herkese tavsiye ederim

benimde 5 gün kadar sütüm iyiydi ama bugün 6. gün ve dün geceden beri emiyor ağlıyor göğüslerim bomboş içinde sağdık 2-3 damla süt geldi
ilk kızımdada böyle olmuştu çok çaresizim mamaya başlamak istemiyorum

benimde göğüslerim çok ağrıyo,oğlum sarılık oldu,2gün hastanede kaldık ve 2 saatte bir sağdım sütümü,azdeğil ama sanki kalitesiz süt gibime gelio ne bileyim,sol göğsümü çok rahat emiyor bebeğim ama sağ göğsümü yakalayamıyor kan ter içinde kalıyorum emzirirken!bende öğün atlamadan düzenli yemeye çalışıyorum komposto,bolsu,yeşillik yiyiyorum,hurma kaymak ve tahin pekmezlede aram çok ii:)hamileleikten fazla kilo alıcam valla böle giderse.bide ben bebeğim göğsümü alamıor die sağıp biberonla veriyorum sizce hatamı yapıyorum,tecrübeli anneler yardımcı olun bana:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…