2011 şubat bebeklerinin doğum günleri yaklaşıyor:)) neler yapmayı düşünüyorsunuzz??

sorgunlu66

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
482
3
318
35
Rize
zaman su gibi akıp geçiyor.doğum günü yaklaştıkça heyecan basıyor:))
hangi pastaları yapacağız,kimleri davet edeceğiz,nerde yapacağız,hediyelerimiz ne olacak ?hadi hanımlar yazıverin gari.

ben 1 şeklinde pasta yaptıracağım,poğaca,3 çeşit tatlı tuzlu kurabiye,patates topları,börek yapmayı düşünüyorum.
şimdilik aklımdakiler bunlar.
oğluma özel bir kıyafet giydirmeyi planlıyorum.yakın arkadaşları davet ederim.muhtemelen evde olur.salonu da süslemeyi düşünüyorum.hediye olarak ilk adım bisikleti düşünüyorum ama daha kesin değil.şimdilik bunlar daha ekleyeceğim şeyler olabilir.

ben bu konuda biraz kararsızım

bi ilk doğum günü şöyle afilli bişiler yapayım diyorum

bi aman zaten çok küçük ne anlayacak kendimiz aile içinde bi mum üfleyelim temsili diyorum

öyle git geller içerisindeyim yanii

Oğluşum için Allah nasip ederse şöyleee sükseli bir parti yapmayı düşünüyorum.
Muhtemelen misafir sayısı çok olacağı için dışarıda yapacağım.
Evime yakın oyun parkı-doğumgünü kutlamaları vs. hizmeti veren bir yer var onlarla konuşacağım.Kirası uygun olursa değerlendireceğim.Neler yapmayı planladığımıda izah edeyim.

-Doğumgünü temali bir davetiye hazırlayacağım pc de,matbaada bastıracağım.
-Pastanın şekli konusunda iki seçenek belirledim.Ya 1 şeklinde ya da uğur böceği şeklinde yaptıracağım.
-Tatlı tuzlu kurabiye,salatalar,şerbetli bir tatlı ..vs tahminimce 15-18 çeşit olacak.Büyük bir kısmının şekli çocuklara uygun olacak.
-Misafirlere hediye etmek için buzdolabı magnetleri yaptıracağım.
-Oğluşuma papyonlu bir kıyafet giydireceğim.

evet zaman ne çabuk da geçiyor oğlum sanki daha dün yeni doğmuş gibi gözümün önünde ilk dişi ilk hecelemesi derken ilk yaşına çok az kaldı ne kadar da çooook seviliyorlarmış meğer yaptıkları tüm yaramazlıklara rağmen dünyanın en tatlı şeyleri onlar

Biz eşimle bir parti konsepti düşündük kafamızda ve oğluma canım çağrı kuzucuğuma bir süpermen kostümü diktiriyoruz bu konuyla eşim ilgilendi istanbulda bir şirketmiş ilgilenen olursa internet adresini de yazabilirim :)) pastasını da süpermenli yaptırmayı planlıyoruz ve partiyi evimizde kutlamayı planladık süpermen kostümünün renginde balonlarla vs.. parti süsleriyle de evin herbiryerini süsleyeceğiz ayıca bu kostümü geldiğinde onu giydirip öyle bir fotoğrafını çekip ondan bir davetiye ayarlıyacağız.mesela fotoğrafın üzerinde ilk doğumgünüme bekliyorum gibi bişeyler yazmayı düşünüyorum hem fotoğraf da hatıra olarak saklanır diye böyle bişeyler düşündük.hımmm peçetelerinde de happy birt day yazıyor pastanın yanında da başka ikramlar olucak böyle düşünüyorum doğum günü hediyesi olarak ne alsak bunu da babamız araştırıyor çok fazla oyuncağı var ama belki yine öyle bişey olabilir... başka fikri olan var mı bizim konseptle ilgili düşünceniz varsa paylaşalım sevinirim :))

Benm kızımn dogum günüde subatta güzel bi parti yapmak istiyorum ama kafam karıştı iyice...öncelikle kızıma güzel bi tütü etek yapacagım prenses gibi olsun pastasını 1hafta önceden karar veririz... ama bu magnetlerde kararsızım yaptırmakta.... başka şöyle farklı bi planı olan warsa ya da yapan paylaşırsa çok sewinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…